mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

azizem topik uğurlumu geldi dersin :ecrin_bebek:
eee sen bizide unutursun artık.yolun düşmez buralara baksana şimdiden kaptırdın kendini diğer topiğeboshayallersmile

kız yumurtluyo olmayasın CADIARZU
geçti yumoş günlerim tatlım :kedi:
inş öledir canım benimde kasık ağrılarım oldu.
hııı bide öbür topikte hamileri çoğaltmışşın bi biz yokuz benneyaptımki
hayırlısı canmm hepimiz için :Saruboceq:
eğer kim tuttuysa..belirtilerin olur..bebişin yerleşme çabalarıdır bunlar...delikafadulden

kızzz allahın izninyle inşallah :Saruboceq: temizliğe giriştim kasıklarım çok ağrıdı akıntılar oldu işi bıraktım dinleniyom şimdik :kedi:

eee sen bizide unutursun artık.yolun düşmez buralara baksana şimdiden kaptırdın kendini diğer topiğeboshayallersmile

kızz sen nediyon uuuleeeeeeeeeeeeeennn :mymeka: sizi bırakırmıyım uleeeeeeeeennn kaydirigubbakcemile hem orda hem burdayım sositososito
Şeniz

he walla nazan..kala kala biz kalıyomuşuz topikte...ben gari demirbaş..:roflol:azize gidersen unutma gız bizleri en azından arada bi gelip yeni topic açıver,liste yapıver..şöle mayıs 2010 dan mayıs 2020 kadar hamiş olmak isteyipte bi türlü olamayan kadınlar topici acıver mesela..:roflol::roflol::roflol:

tövbe de kızzzzzzzzz sırnaşık şey

slm kızlar kesemizi gördük sonunda 28dede kalp atışları için çağırdı drr

heeeyyyyyyttt be Kastamonu kızını görüyonuz mu 2.denemede 12 den vurdu..tebrikler hemşo..sizin topicte bi hemşo daha var biliyosun..kız dilek naptında tutturdun bu ay..özel bişey yaptıysan söle bak..aramızda kalır..kimseler duymaz..:roflol:

azizem yorma kendini :hulya:

anammm kıyamam ben size beeeeeeeeeee Şeniz nazom inşallah hep beraber hamiş oluruzda gerek kalmaz topik açmaya :lepi:

valla hiçbişi yapmadım sadece birliktelikten sonra yattımm:dance:

...........................................................................................

kızlar 2 gündür çok uykum geliyor gözlerimçamıyorum, ayip acıkıyormve din kuyordum. bişey olabilir mi paranoyamı yapıyorum

ben burda oturuyom işler kaldı...beni bekliyo ayyy hiç halimde yok yaa ben bugün bi acayip oldum ALLAH HAYIR ETSıN :kedi:

canım içimizde normal yokki :roflol: en ufak şeyde ümitleniyoruz.fisfisfis
inş hamiş belirtisidir seninki.

he kız doğru diyon kaydirigubbakcemile3 hele ben iyice kendimi hamile moduna sokuvardim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…