mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Kızlar,

dün akşam itibari ile reglim bitti ve denemelere başladık, 09 mayıs a kadar hiç bir geceyi boş geçirmeye niyetim yok :kedi:

aman benim her yerimde kaşıntı var ama bişi yok biliyorsun ben regli olduğum halde bi ara kendimi hamile sandım kafamçokkarıştı

hamile arkadaslar bisi sorcam. Kacinci haftada duydunuz bebislerinizin kalp atislarini? Benim yarin randevum var doktorda keseyi gördük yarinda kalp atislari icin gitcem sizce görebilirmiyim 6+3 oluyorum

kızlar ben kırmızıları gördüm yaa 3 gün erken ödemeli püüüüf yaaaa

olsun arkadaşım beraber hamiş oluruz bu ay..kaydirigubbakcemile5 kısmet..ilk günler üzülüyosunda..sonra çalışmalar başlıyo ya eğlenceli ve ümit dolu geçiyo.....:sm_cool:

merhaba arkadaşlar suan göz yaşlarım süzülüyo az once karşı komsum yenı bebegını kucagına almış kapıdaydı hamıle oldugunu bıle bılmıyorduk esımde dısarı cıkıcaktı helal olsun mıllet kıloyla bıle yapıyor dedı ve cok agrıma gıttı.temmuzda kontrol hapı kullanmaya baslamıstım ekımde bıraktım ekımden berı beklıyorum subat ayında adet olmadım on ggun kadar gecti dr gıttım kanda cıkmadı ultrasondada yoktu kıstte yok dedı farlutal dıye bı ılac verdi kullandım martın 2sınde adet oldum ve bır sorakı adetımde 5 gün gecti 5 nısanda oldum bu zamana kadar adetım hep duzenlı olurdu sımdı ne zaman olurum onu bıle hesaplayamıyorum......

hepimiz hamile kalmaya çalışan bayanlarız ve hamile kalmadan önce kilomuza dikkat etmeliyiz...bayanssulusmilemalum bebiş gelirken en az 12 kiloyu da kendiyle beraber getiriyor....ve ben sanki şu folik asit kullanımına başladığımdan beri 1-2 kilo aldım.... ya da baharla beraber dondurmayı fazla kaçırdım....:icecream:bi de şu hamilelik belirtilerini takip ederken.aman hamile kalırsam fazla hareket etmitim diye hareketlerimi kısıtlıyorum.... siz ne dersiniz? bilen varsa lütfen paylaşsın folik asit kilo aldırır mı?boshayallersmile

arkadaşım boş verrrrr.....eminim ki bizim de kucağımıza alacağımız günler gelecek...bize benzeyen veya kocamızın hık demiş burnundan düşmüş bir bebeği....hayırlı bir gün elbette ki vardır...insan üzülüyor tabiki de...ama onları bende anlamış değilim...şıpadanak geliyor bebişleri....ama inan bizim de günümüz gelecek insallah....:Saruboceq:

canım sıkma canını kolay değil biliorum ama çok kafana takma düşünme inşallah sen de en kısa zamanda istediğin bebğine sağlıcakla kavuşursun...

inşallah rabbım hepımızın yüzünü en kısa zamanda güldürür bide bı kac kısı sey dedı bana eger böyle gecikmeler başladıysa yakın zamanda hamıle kalırsın bazen hamıle kalmadan bı kac kez gecıkme olur vucut kendını hazırlar dedıler ama ne bıleyım ne tam ınanıyorum nede aklıma getırmeden yapamıyorum buda umut verıyo bazen..

herşey insana umut verio umudunu kaybetme hep olumlu olamaya çalış canım kötü düşünme elbet vardır senin de zamanın hayırlı zmanda hayırlı bi bebek verir inşallah Rabbim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…