ya kızlar bişey soracağım..benim normalde adetim yanaşırken o bölgenin üstünde..tüylerin olduğu yerde yani tatlı tatlı kaşıntı olur..ama hamiş olanlar dada orda ve göbekte kaşıntı olduğunu duymuştum..benim yine kaşıntım oldu.buna göre:
a) günümde adet olacağım,
b) günüm geçecek hamiş olacağım,
c) böle bi belirti olmaz,ben uzaydan geldim.
d) uyuz oldum
e) kafayı yemeye başladım.
süreniz başladı..3 yanlış 1 doğru eder..başarılar...kaydirigubbakcemile2CADIARZUdelikafadulden:roflol:
hamile arkadaslar bisi sorcam. Kacinci haftada duydunuz bebislerinizin kalp atislarini? Benim yarin randevum var doktorda keseyi gördük yarinda kalp atislari icin gitcem sizce görebilirmiyim 6+3 oluyorum
Görürsün canım ay ne güzelll ya maşallah cnm
kızlar ben kırmızıları gördüm yaa 3 gün erken ödemeli püüüüf yaaaa
erkilcim nasıl gidiyo bebişle birliktelik?:ecrin_bebek:
merhaba arkadaşlar suan göz yaşlarım süzülüyo az once karşı komsum yenı bebegını kucagına almış kapıdaydı hamıle oldugunu bıle bılmıyorduk esımde dısarı cıkıcaktı helal olsun mıllet kıloyla bıle yapıyor dedı ve cok agrıma gıttı.temmuzda kontrol hapı kullanmaya baslamıstım ekımde bıraktım ekımden berı beklıyorum subat ayında adet olmadım on ggun kadar gecti dr gıttım kanda cıkmadı ultrasondada yoktu kıstte yok dedı farlutal dıye bı ılac verdi kullandım martın 2sınde adet oldum ve bır sorakı adetımde 5 gün gecti 5 nısanda oldum bu zamana kadar adetım hep duzenlı olurdu sımdı ne zaman olurum onu bıle hesaplayamıyorum......
merhaba arkadaşlar suan göz yaşlarım süzülüyo az once karşı komsum yenı bebegını kucagına almış kapıdaydı hamıle oldugunu bıle bılmıyorduk esımde dısarı cıkıcaktı helal olsun mıllet kıloyla bıle yapıyor dedı ve cok agrıma gıttı.temmuzda kontrol hapı kullanmaya baslamıstım ekımde bıraktım ekımden berı beklıyorum subat ayında adet olmadım on ggun kadar gecti dr gıttım kanda cıkmadı ultrasondada yoktu kıstte yok dedı farlutal dıye bı ılac verdi kullandım martın 2sınde adet oldum ve bır sorakı adetımde 5 gün gecti 5 nısanda oldum bu zamana kadar adetım hep duzenlı olurdu sımdı ne zaman olurum onu bıle hesaplayamıyorum......
inşallah rabbım hepımızın yüzünü en kısa zamanda güldürür bide bı kac kısı sey dedı bana eger böyle gecikmeler başladıysa yakın zamanda hamıle kalırsın bazen hamıle kalmadan bı kac kez gecıkme olur vucut kendını hazırlar dedıler ama ne bıleyım ne tam ınanıyorum nede aklıma getırmeden yapamıyorum buda umut verıyo bazen..
iidir bugün gördüm mercimeğimi sonundaa çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese yaşatsınn inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?