mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

...................................................

benide aklermisin azize benim adet tarihim 3 mayis insallah olmam hamile kaliriz butun bekleyenler

ya kızlar yorumunuza ihtiyacım var
zamanı geçmiş bi test buldum evde , onla denedim, ikinci çizgi silik çıktı, böyle belli belirsiz
eşimle dışarı çıktık bi tane yeni aldırdım comfort marka vermiş eczacı. eve gelince onunla yaptım yaşlaşık bi saat önce, onda sadece bi çizgi var, ikincisinin gölgesi bile yok. tamemen negatif
ben şimdi hangisine inancam, moralim altüst oldu... eşimede daha birşey diyemedim, zavallı test yapıcam diye bekliyor :a015:

Benimde kafam karisti simdi cünki bildigim kadariyla yanlislikla negativ cikma ihtimali var ama yanlislika positiv cikma ihtimali yok. Bence bu durumda ikisinede inanma. Git birtane daha al test yapdir. Yada yarin hemen doktora git kan testi yapdir en saglami o canim.

Kızlar herkese günaydınlar...bayanssulusmile

Canım zamanı geçmiş bir test derken tarihi geçmişse o test sonucunu umursama...Yalnız tarih geçmemiş evde olan bir testi yaptım dersen o başka...Diğer testte ise negatif çıkması o da ayrı bir konu...Sen en iyisi git bir kan testi yaptır canım...En garantisi bu...

Azizecim canım beni hatırlarsın, dün hamile olduğumu öğrendim, beta hcg:16.99 çıktı ama kanamalarım oluyo 3 gündür, düşük tehlikem var :gitme: doktorum progestan verdi dün başladım içmeye ama çok korkuyorum, sanırım bebeğim tutunamayacak :sinifsinif: dualarınıza ve topikte böyle bi şey yaşamış arkadaşlar varsa desteklerine ihtiyacım var :Saruboceq:
Rabbim hepinize tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inş. 10 aydır bu haberi almak için deliriyorum ama doya doya sevincimi bile yaşayamadım dünden beri, daha bebek bile sayılmaz belki ama sanki içimde can çekişiyo gibi hissediyorum çok kötüyüm kızlar, nolur böyle bi deneyim yaşayan varsa yardımcı olsun :gitme: pazartesi tekrar çağırdı doktor ama bu 3 gün nasıl geçecek bilmiyorum mafoldumben

GÜNAYDIN KIZLARRRR

HAYIRLI CUMALAR

ÖZLEMCANO BAYANKARASU KIZLAR SıZLER HAMıŞ DEĞıLMıYDıNıZ YAAAAAAA :gitme:

tatlım sen moralini yüksek tut, ya düşerse diye sakın düşünme bile. Hatta dua ederken "Allah'ım nolur düşmesin" yerine "Allah'ım nolur sıkı sıkı tutunsun" diye dua et. bazılarında oluyor bu yani gebeliğin başında kanamaları olanları çok duydum ben.
içini ferah tut ki bebişin de sana tutunsun :Saruboceq:

Bayankarasu canım Çok arkadaŞım var deĞerlerı bırden dÜzelıyo ÜzÜlme canım bol dua oku bıde dÜŞmemesı ıÇın okunan dualar var onları oku eŞınle allahımın ıznıyle tutacak

Tatlım hayırlısı ınŞ.bebıŞın gelır ya ınŞ.senınledır moralı yÜksek tut stres yapma

Tatlım hayırlısı İnŞ.bebİŞİn gelİr ya İnŞ.senİnledİr moralİ yÜksek tut stres yapma

inşallah canım, çok dua ediyorum rabbim hayırlısını versin, tez zamanda bebişimizi de versin diye :Saruboceq:
moralim ve keyfim yerinde, sadece sürekli kendimi dinliyorum. mesela dün ara ara sancılarım oldu, ama geceden beri hiç tekrarlamadı. bakalım nolcek eyvahedigeldismile

Teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmileYa ben progestana başlayınca kanamalarım da duracak sanıyodum ama durmayınca tedirgin olmaya başladım, inşallah dediğiniz gibi olur, bebeğim bana sımsıkı tutunur :sinifsinif: sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum artık, elimden bişey gelmiyo :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…