mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

iki test yaptım, ilkinin zamanı geçmişti, onda silik çizgi çıktı,
diğer testide dün akşam aldık, onda tek net çizgi var, e ben ne düşüneyim şimdi bilmiyorumkismile

tatlım bozma moralini ve 3. bir test daha yap, böylece doğrulamış olursun sonucu yerimseniben
inşallah çift çizgi çıkar :Saruboceq:
günün geçmiş miydi?

tatlım günüm kalmadı, muhtemel adet günüm bugün eyvahedigeldismile
İnşallah bugünde olmazsınnn çünküüü benim dediğim gibii 1 gün kalaa kıpkırmızıı çıktı,
yarın yapsan bile çıkabilirrr
karabiberim sende ne belirtiler vardı?
bendede aynıı adet olacakmışımm gibii belirtilerr vardıı hatta lekee bile geldii bende oyyüzden hamile olduğum aklımaa bile gelmediii,grenn ağrılar kramp gibiydiii adetimin yaklaştığıı günlerde göğüslerde şişkinlikk oluyoo

tatlım bozma moralini ve 3. bir test daha yap, böylece doğrulamış olursun sonucu yerimseniben
inşallah çift çizgi çıkar :Saruboceq:
günün geçmiş miydi?

yok daha günüm geçmedi 2 gün var tarihime.

sende yap bi test artık sibelcim, şu mübarek cuma saatleri bize hayırlı haberler getir ki, cuma vakti bebeğine dua etmiş olalım canım.
hadi yetti gari

evet tatlım aynen öyle kramp gibi adet sancısı gibi işte bugün yok bakalım
bi de benim adetten en az 5 gün önce göğüslerim şişer ve çoook acır, şimdide şiştiler ama hiç acı yok o da bi enteresan yani eyvahedigeldismile

artık burdakii arkadaşlar gibii bende merakktan ölürümmm nezamn test yapacan diye

yok daha günüm geçmedi 2 gün var tarihime.

sende yap bi test artık sibelcim, şu mübarek cuma saatleri bize hayırlı haberler getir ki, cuma vakti bebeğine dua etmiş olalım canım.
hadi yetti gari

ah canım inşallah
biz yine mübarek cuma günü tüm isteyenler için dua edelim :Saruboceq: bebişleri gelsin göbüşlerine :Saruboceq:
ben testi yarın yapıcam, bugünü atlatmam lazım. çünkü artık tek çizgi görmek istemiyorum testte opuyorumnanaktan

sibel kaç aydır deniyorsun bebek içinnn
tabii sende haklısınnn bugün olmazsann artıkk şüphelenebilirsindeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…