iki test yaptım, ilkinin zamanı geçmişti, onda silik çizgi çıktı,
diğer testide dün akşam aldık, onda tek net çizgi var, e ben ne düşüneyim şimdi bilmiyorumkismile
İnşallah bugünde olmazsınnn çünküüü benim dediğim gibii 1 gün kalaa kıpkırmızıı çıktı,tatlım günüm kalmadı, muhtemel adet günüm bugün eyvahedigeldismile
bendede aynıı adet olacakmışımm gibii belirtilerr vardıı hatta lekee bile geldii bende oyyüzden hamile olduğum aklımaa bile gelmediii,grenn ağrılar kramp gibiydiii adetimin yaklaştığıı günlerde göğüslerde şişkinlikk oluyookarabiberim sende ne belirtiler vardı?
ya kızlar çok moralim bozuk :çok üzgünüm:
tatlım bozma moralini ve 3. bir test daha yap, böylece doğrulamış olursun sonucu yerimseniben
inşallah çift çizgi çıkar :Saruboceq:
günün geçmiş miydi?
iki test yaptım, ilkinin zamanı geçmişti, onda silik çizgi çıktı,
diğer testide dün akşam aldık, onda tek net çizgi var, e ben ne düşüneyim şimdi bilmiyorumkismile
ne olduu yoksa hastalandınmııııı gıymatlımmm naptınn bidaha yaptınmı sen test
gününe ne kadar varrr
yok daha günüm geçmedi 2 gün var tarihime.
sende yap bi test artık sibelcim, şu mübarek cuma saatleri bize hayırlı haberler getir ki, cuma vakti bebeğine dua etmiş olalım canım.
hadi yetti gari
yok hastalanmadım arkadaşım, ama içimdeki tüm hevesler kırıldı sanki
2 gün var günümee
İnşallah bugünde olmazsınnn çünküüü benim dediğim gibii 1 gün kalaa kıpkırmızıı çıktı,
yarın yapsan bile çıkabilirrr
bendede aynıı adet olacakmışımm gibii belirtilerr vardıı hatta lekee bile geldii bende oyyüzden hamile olduğum aklımaa bile gelmediii,grenn ağrılar kramp gibiydiii adetimin yaklaştığıı günlerde göğüslerde şişkinlikk oluyoo
bugün yapma diyorsun yani öyle mi
2 gün var günümee
öyle düşünme arkadaşımm inşallah bebişinn göbüşündeee
evet tatlım aynen öyle kramp gibi adet sancısı gibi işte bugün yok bakalım
bi de benim adetten en az 5 gün önce göğüslerim şişer ve çoook acır, şimdide şiştiler ama hiç acı yok o da bi enteresan yani eyvahedigeldismile
yok daha günüm geçmedi 2 gün var tarihime.
sende yap bi test artık sibelcim, şu mübarek cuma saatleri bize hayırlı haberler getir ki, cuma vakti bebeğine dua etmiş olalım canım.
hadi yetti gari
yapmak istiyorsan yapabilirsinn tabii canımmmm
1 gün kalaa kesinn sonuççç çıktığıı için dedimmm
sibelcim senin günün 16 sı mıydı
ah canım inşallah
biz yine mübarek cuma günü tüm isteyenler için dua edelim :Saruboceq: bebişleri gelsin göbüşlerine :Saruboceq:
ben testi yarın yapıcam, bugünü atlatmam lazım. çünkü artık tek çizgi görmek istemiyorum testte opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?