mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sibel kaç aydır deniyorsun bebek içinnn
tabii sende haklısınnn bugün olmazsann artıkk şüphelenebilirsindeee

tam anlamıyla denemelerim yumurtlama günlerini kendimce takibim fln 6-7 ay oldu
ama geçen doktora gittiğimde iltahap olduunu söyledi, son bi kaç aydır o haldeydim, antibiyotik fln kullandım iltyahap yeni kurudu
bakalım hayırlısı :Saruboceq:

Gülüm benim ya bende cocuk olsun diye ugrasiyorum biraz olsun anlayabiliyorum seni nekadar kötü birsey oldugunu :gitme: Canim insallah bebegin sana tutunacaktir ancak senin buna inanman gerek senin güclü olman gerekir. Sen onun annesisin sen güclü olmazsan o bebis kime sirtini yaslayacak? Öncelikle sana tutunacagina inan, sonra bu üc gün boyucna mümkün oldugu kadar uzan ve dinlen. sakin kendini yorma. Insallah hersey yolunda gidecek, dualarim seninle!

iki test yaptım, ilkinin zamanı geçmişti, onda silik çizgi çıktı,
diğer testide dün akşam aldık, onda tek net çizgi var, e ben ne düşüneyim şimdi bilmiyorumkismile

canım hemen uumıtsızlıge kapılma belkı dusuktur degerın 2. testte cıkmamıstır. sen gununu bekle ve 3. tstı yap ama bu arada ne umutlan nede umutsuzluga kapıl sadece hayırlısı olsun dıe dua et oldumu tatlımmmm...

-------------------------------------------------------------------------

kız cimcime....hamiş ol ya da olma...sırf bu inanılmaz sabrın için KK ya heykelini diktirecem...çatladık ayolguclubacismile

nazan senin resmini görmedim mahsuru yoksa seni de bi görek mi?
beni hepiniz biliyosunuz

diloşu gördüm , öbür diloşuda gördüm sezeni gördüm oooooooooooooo daha sayamadığım çok kızçe var...nazo ile vesadeyi göremedim merak ediyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…