mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ayyyy ööffff..patron ikide bi başıma geliyo..çok merak etti herhel garibim...okutuversem miki bi iki sayfa kalbi tutup öler belkim..:roflol yüzden bazen sesim çıkmıyo...bu arada kızlar nazolar karışıyo..vesade de nazo,bende nazo..bundan sonra benim adım Mustafa Nazo olsun bari karıştırmazsınız..:roflol:

mustafaya gerek yok kuzum, sen dümen nazosun zaten :roflol:

öyle hemen olmuyo canım o kadar kolay degil hamile kalmak ben de öyle sanmıştım ama bekliyorum hala:ecrin_bebek:

Hazırlanıp doktora öyle zor geliyorki gitmek...Ben neden böyle oldum ya...Önceki aylarda yaşadıklarımı yaşayamaıyorum içimde iten bişeyler yok...

Hazırlanıp doktora öyle zor geliyorki gitmek...Ben neden böyle oldum ya...Önceki aylarda yaşadıklarımı yaşayamaıyorum içimde iten bişeyler yok...

Bu ay hamiş olacağına emin olduğum adayların en başındasın dilek..o yüzden biraz kendine dikkat et..temizlikkkkk manyaağıııı....dur... biraz...nefes alllklava:delikafadulden

bende iyiyim isoldecim günüme az kaldı sabırla bekliyorum inşallah bu ay alırız o güzel haberi

Bu ay hamiş olacağına emin olduğum adayların en başındasın dilek..o yüzden biraz kendine dikkat et..temizlikkkkk manyaağıııı....dur... biraz...nefes alllklava:delikafadulden

Yok kuşum bu ay nedense diyorum ya hem bebek konusunda hemde iş konusunda saldım kendimi...Ben daha makine dolmadan çamaşırları atardım yıkanırdı ama şimdi iç çamaşırlarım bitmiş bugün farkettim ve hala atacam makineye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…