- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
Kızlar ben malesef bebeğimi düşürdüm :sinifsinif:, sabah benim için dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, nasip değilmiş demek ki, önümüze bakıcaz artık yapıcak bişey yok mafoldumben
Allah kocişimle bana sağlık versin yeter ki, yine yapıcaz inş. :Saruboceq:
Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin canlarım :Saruboceq:
Kızlar ben malesef bebeğimi düşürdüm :sinifsinif:, sabah benim için dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, nasip değilmiş demek ki, önümüze bakıcaz artık yapıcak bişey yok mafoldumben
Harbi ben temizlikle iyice kafayı yedim...Ama şimdi iyiyim...Önceden annem koltuktan su içmeye kalkar ben yastığı düzeltirdim...Düzgün duran örtüyü bozar yine yapardım...Bende birde simetri hastalığıda var...İlle eşit olacak...Bu ay yapmıyom ama okadar...Gerekli olanları...Koçiş bağırıyor bana...
pelin sen bana belirtilerimi sormuştun ya..kız bende tık yokkk walla...hiiçççç bi belirti yok..yoksa ben erkek mi olmaya başlıyommmmakannehir
pelin sen bana belirtilerimi sormuştun ya..kız bende tık yokkk walla...hiiçççç bi belirti yok..yoksa ben erkek mi olmaya başlıyommmmakannehir
kızlar soğan kürü çok idrara çıkartıyomuuuuuuuuuu biliyonuzmuuu
serap 1 kimyasal gebelikte ben geçirmiştim...o daha beter yaaa...çift çizgiyi görüyon..kan testi pozitif çıkıyo,millete hamişim diye bağırıyonn...sonra bi bakmışın kese yok,bebek yok,değer düşmeye başlıyo...benim geçen sene görümce hamiş oldu 15 gün sonra ben hamişim diye çıktım..sonra düştü dedik..kesin ben kıskandımda uydurdum diye düşünürler diye birde öyle bunalıma girmiştim...ayyy ne zoor bu kadınlıkkk..ben erkek olcam yaa:roflol:
benim çenemde 2 tane tüğ çıktı ben kesin oluyommmmmmmm ama seni bilmemmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::1ninca:
çıkartıyo evet...sen laptopu wc ye koy istersen:roflol:
bendede bişey çıkmaya başlıyooo amaa bu daaa neee:1shok::roflol::roflol:
aman canım ya canına yazıkkkkkk yapma okadar bebiş geliyo ozaman senin bu ayyy rahatladığına göreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?