mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ahhhhhhhhhh tatlım yaa niye düşüyo tatlım sorun bellimi sen progestanı şüpheli ilişkiden sonra başlasana tutunmasını kolaylaştırı diye biliyorum ama doktorlar daha bilirr allahım sağlık versin canım yaaaaaaa çok üzüldüm ama olur bitanem yaaa ben geçen seneden beri bir defa kimyasal gebelik geçirdim kendimle ilgili pek umudum yok doktorlar sorun yok diyoo ama olmuyoo

geçmiş olsun tatlım...nekadarlıktı?

aman canım ya canına yazıkkkkkk yapma okadar bebiş geliyo ozaman senin bu ayyy rahatladığına göreee

pelin sen bana belirtilerimi sormuştun ya..kız bende tık yokkk walla...hiiçççç bi belirti yok..yoksa ben erkek mi olmaya başlıyommmmakannehir

pelin sen bana belirtilerimi sormuştun ya..kız bende tık yokkk walla...hiiçççç bi belirti yok..yoksa ben erkek mi olmaya başlıyommmmakannehir

benim çenemde 2 tane tüğ çıktı ben kesin oluyommmmmmmm ama seni bilmemmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::1ninca:

bebeqini düşüren arkadaşım çok üzüldüm canım yaa çok zor bişey Allah hayırlı bebek ve saqlıklı bebekler nasip etsin hepimize canım...

serap 1 kimyasal gebelikte ben geçirmiştim...o daha beter yaaa...çift çizgiyi görüyon..kan testi pozitif çıkıyo,millete hamişim diye bağırıyonn...sonra bi bakmışın kese yok,bebek yok,değer düşmeye başlıyo...benim geçen sene görümce hamiş oldu 15 gün sonra ben hamişim diye çıktım..sonra düştü dedik..kesin ben kıskandımda uydurdum diye düşünürler diye birde öyle bunalıma girmiştim...ayyy ne zoor bu kadınlıkkk..ben erkek olcam yaa:roflol:

cok gecmiş olsun canım allahım hayırlısını versin üzülme sakın inşallah yine yaşarsın bu güzel duyguyu:teselli:

KIZ ALLAHTAN BEN ANLAMADIM BEN APASDİT PATLADI DİYE GİTTİM BEN SAFF DEĞERLERİN NE OLDUĞUNUDA ANLAMADIM GEÇEN SENE OCAKTA OLDU BU OLAY TEMMUZDA NE TAHLİL YAPTIYSAM GÖTÜRDÜM DOKTOR DEDİİİ :1shok:

Kızlar ben çıkıyorum...Eşim birazdan damlar ve zaten bana pc kalmaz...Bende yemek yapayım bari...Doktordan gelince son durumları yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…