mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Bu ay hamiş olacağına emin olduğum adayların en başındasın dilek..o yüzden biraz kendine dikkat et..temizlikkkkk manyaağıııı....dur... biraz...nefes alllklava:delikafadulden

o delüüüüüüüüüüü dinlemiyooo sürekli temzilik yapıyooooooooooalsanaalsanasmile

NAZO kız sence hamiş kalırmıyım ben bu ay...Kalırsam dünyalar benim olur...Akşam koçişe diyorum ki sana hamileyim desem nasıl tepki verirsin iyi derim diyor...Bende durdum durdum sen ne diyorsun derim bir tokat yapıştırırım dedim başladık gülmeye ama sinirlerimi bozdu ya...

yap canım yap temizlik imandan gelir
dur bizim adreslerin listesini çıkarayım ben sana :roflol:

hahahahaha benim eve girmesiyle çıkması bir olur çok dağınık taşınıcam diye hepten dağıtıım :roflol::roflol::roflol::roflol:

o delüüüüüüüüüüü dinlemiyooo sürekli temzilik yapıyooooooooooalsanaalsanasmile

Harbi ben temizlikle iyice kafayı yedim...Ama şimdi iyiyim...Önceden annem koltuktan su içmeye kalkar ben yastığı düzeltirdim...Düzgün duran örtüyü bozar yine yapardım...Bende birde simetri hastalığıda var...İlle eşit olacak...Bu ay yapmıyom ama okadar...Gerekli olanları...Koçiş bağırıyor bana...

Kızlar ben malesef bebeğimi düşürdüm :sinifsinif:, sabah benim için dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim, nasip değilmiş demek ki, önümüze bakıcaz artık yapıcak bişey yok mafoldumben
Allah kocişimle bana sağlık versin yeter ki, yine yapıcaz inş. :Saruboceq:
Rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin canlarım :Saruboceq:

meraba pelincim..ne kadar kaldı gününe..benimde 9 gün kaldı..ayy sempatiksalakcinni

merhaba canım benim günüme 7 gün kaldı ikimiz icin de hayırlısı olsun ama günüm yaklaştıkca heycanlanmaya başladım bide geceleri sol tarafıma yattıgımda kasıgımda batma gibi agrı oluyo hic olmamıştı şimdiye kadar sen de belirti varmı hic canım:ecrin_bebek:

%100 alkisalkisalkis

Canım ALLAH sana ve eşine çok sabır versin...Umudunu sakın yitirme...
Kaç aylıktı bebişin...Düşme nedeni neydi canım...

Tabiki cnm. Herşeyde var bir hayır.
Gene yaparsınız ... Canım benim ferah tut içini opuyorumnanaktan

canımya çok üzüldüm

geçmiş olsun canım..sabah okuduğumda bildim aslında böle olacağını moralini bozmak istemedim..benimde 2 düşüğüm aynı şekilde olmuştu çünkü..önce çok üzüldüm ama dr.dediki böle erken düşüklerin en büyük sebebi kromozam yapılarının tam olmayışı..yani doğa kendiliğinden bozuk ürünü atıyo canım..o yüzden Allaha şükret..eli ayağı tam,sağlıklı bi bebişin mutlaka olur..bak ben düşükten sonra 5 aydır bekliyom...ümidini kaybetme..:teselli:Şeniz

Geçmiş olsun.. Rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına alabilmeyi nasibetsin.. enazından hamile kalabilmişsin... bizlerede dua et.. Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun da meleklerimize kavuşalımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…