- Emoji Skoru
- 505
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Targaryen07
-
Nede olsa kimyasal diye Işden yine izin almak istemedigim icin bugün gitmedim. Testler siliklesiyor.Yurt dışında kan vermek falan zahmetli mi acaba o kadar zaman bekleniyor
Canım böyle testlerle kimyasalı anlayamazsın ki. Ki bence silikleşmemiş gayet belli duruyor. Sen erkenden gördün çizgiyi kimyasal olduğunu düşünmüyorum.Nede olsa kimyasal diye Işden yine izin almak istemedigim icin bugün gitmedim. Testler siliklesiyor.
Canım benim çok üzüldüm ama benimde öyle oluyordu istersen atabilirim fotoları bence kimyasal diye düşünme kan ver çünkü belki idrarın seyrektir o yüzdendir olamaz mı
Alttaki son yaptığın dimi ben ters bakmıyorumNede olsa kimyasal diye Işden yine izin almak istemedigim icin bugün gitmedim. Testler siliklesiyor.
Alttaki test dokuzuna ait değil mi o gayet koyu işte ama şuan kanda görmeden bilemezsin orada ki sistemi bilmiyorım aslında nasıl ama eğer oluyorsa lütfen hafta sonu kan ver
Dogru ama bugünki testi yüklemedim direkt attim. Artik emin oldugum icin. Bugünki baya siliktiAlttaki son yaptığın dimi ben ters bakmıyorum
@tual13 yaşadığını hepimiz gördük. Bembeyazdı idrar testi kanda gayet güzel değer gördü ilaclarini falan bırakma bari doktora gidene kadarDogru ama bugünki testi yüklemedim direkt attim. Artik emin oldugum icin. Bugünki baya silikti
Devam ediyorum. Pazartesi teyit olsun birakcam@tual13 yaşadığını hepimiz gördük. Bembeyazdı idrar testi kanda gayet güzel değer gördü ilaclarini falan bırakma bari doktora gidene kadar
| 24/03/2026 Targaryen07 | 4aa 4ab | 5.gün | 2 Nisan POZİTİF |
| 25/03/2026 Sevdicek34 | 5ba 5bb | 5. Gün | 5 Nisan |
| 24/03/2026 prenses_hanm | 5aa | 5.gün | 2 Nisan |
| 25/03/2026 Inciege32 | 5ab 5bb | 5.gün 6.gün | 4 Nisan POZİTİF |
| 27/03/2026 meltqueen | 4ab | 5. Gün | POZİTİF |
| 22/03/2026 hayal007 | |||
| 26/03/2026 tual13 | 3 Nisan POZİTİF | ||
| 27/03/2026 rabiasel | 3.gün | ||
| Umutayolculuk2025 | |||
| 31/03/2026 dery-28 | POZİTİF | ||
| 28/03/2026 MaviHayallerim | POZİTİF | ||
| Fadime88 | |||
| 27/03/2026 carenss | 3. Gün | 9 Nisan | |
| 30/03/2026 tkyus | 2 tane | 3. Gün | 11 nisan |
| 31/03/2026 hazeleyedowl | |||
| 01/04/2026 Neyane | |||
Hayırlı olsun canımKızlar bende T+12 deyim bugün kan verme günüm idi 1128 çıktı değerim çok şükür.Allwh isteyen herkese nasip etsin inşallah .sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun . Doktor ikinci teste gerek yok dedi 10 gün sonra kese görmek için çağırdı .
Teşekkür ederim canım Bu arada ben 30 un da transfer oldumHayırlı olsun canım
Bende yeniden verdim sonucu bekliyorum 19 çıkmıştı benimde ama ben idrar yapmadım hiçslm kizlarben en son persembe kan vermistim 35 cikmisti degerim ve idrar testinde silik cikiyordu düne kadarda silikti bugün ki idrar testim dahada siliklesmis galiba kimyasal oldu cok üzülüyorum yarin tekrar gidip kan vermem gerekiyor ama gitmekte istemiyorum artik
peki canim kacinci gün 19 cikti ve bugün mu tekrarladiniz sonuc nezaman cikarmisim bende yarin vermeliyim ama korkuyorum son embriyomdu positif görüp sonra negative dönmesi cok zor birsey maalesef insallah senin degerinde yüksek cikabigpn kacinci gündesin transferden sonra?Bende yeniden verdim sonucu bekliyorum 19 çıkmıştı benimde ama ben idrar yapmadım hiç
Bu arada ben de şafak hocaya gidiyorumHayırlı olsun canım
İlk transferiniz mi? Siz memnun musunuzBu arada ben de şafak hocaya gidiyorum