- Emoji Skoru
- 384
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Targaryen07
-
Bu önemsiz gelebilir belki ama ben memorial de merkeze girer girmez ismimi söyleyip karşılayan danışmanlar hemşireler görünce bi güven rahatlama geliyordu. Herkese öylelerdi.Asla muhatap dahi olmuyor hoca. Süreci hemşireler yönetiyor sadece. Kalabalıktan dolayı o kadar duygusuz, hassasiyetsiz iş yapıyorlar ki. Kimse seni tanıyıp duygusal süreci ilerletmiyor bile. Rasgele kişi denk geliyor her seferinde aynı prosedürü herkese uyguluyor aslaaaaaaa kişiye özel tedavi ilaç yok
| 24/03/2026 Targaryen07 | 4aa 4ab | 5.gün | 2 Nisan POZİTİF |
| 25/03/2026 Sevdicek34 | 5ba 5bb | 5. Gün | 5 Nisan |
| 24/03/2026 prenses_hanm | 5aa | 5.gün | 2 Nisan |
| 25/03/2026 Inciege32 | 5ab 5bb | 5.gün 6.gün | 4 Nisan POZİTİF |
| 27/03/2026 meltqueen | 4ab | 5. Gün | POZİTİF |
| 22/03/2026 hayal007 | |||
| 26/03/2026 tual13 | 3 Nisan POZİTİF | ||
| 27/03/2026 rabiasel | 3.gün | ||
| Umutayolculuk2025 | |||
| 31/03/2026 dery-28 | POZİTİF | ||
| 28/03/2026 MaviHayallerim | |||
| Fadime88 | |||
| 27/03/2026 carenss | 3. Gün | 9 Nisan | |
| 30/03/2026 tkyus | 2 tane | 3. Gün | 11 nisan |
| 31/03/2026 hazeleyedowl | |||
| 01/04/2026 Neyane | |||
benim de beşinci gün 10.gün bile silik çıktı testler betam 43 ken negatif gösterdi vs vs olabiliyor yani
Kesinlikle katılıyorum. Üç tane düşük yaptım ve inanın hiçbirinde oturup ahlanıp vahlanmadım vardır bir sebebi dedim. Bugun değişik birgün oldu benim için hiç planda yokken onkoloji servisine gittim bir yakınım için ve çok zordu nefes aldıkça umut hep vartsk ederim amin insallah bende yarin veya cuma kan vericem sabah yine tekrarlamayi düsünüyorum
senin sonuc kac cikti ki cnm ? biliyorum cok yorucu benim kizim var birtane 7 yil ugrastim sonra tüp bebek tedavisiyle oldu ondan sonra kardes istedik 3 deneme yaptik olmamisti sonra uzun süre ara verdik simdi son bir donduurlmus embriyo vardi onu denedik yani öyle cok iyi anliyorumki seni yillarca sürekli ömrüm cocuk denemeleriyle gecti yani 14 yildir evliyim evlendigimden beri bununla ugrastim diyebilirim umudunu kaybetme olucak insallah
İkisinde de pozitif gözüküyor bence varMerhaba. Benim de 31 martta transfer oldu.
5. Gün 5aa kalitede pgt’li embriyo. Yarın kan testim var ama bugün 9. günde dayanamayıp sabah erken gebelik testi yaptım. İlk başta pek göremedim moralim bozuldu 30 dakika sonra kontrol ettiğimde belirgindi ama 5 dakikadan sonra bakmayın yazıyordu testte. İlk çektiğim ve 30 dk sonra çektiğim fotoğrafları atıyorum. Bakabilir misniz? Daha önce hiç gebelik testi yapmadığım için nasıl olması gerekiyor bilemedim.
İnşallah öyledir. Teşekkür ederimİkisinde de pozitif gözüküyor bence var
İkisinde de görünüyorMerhaba. Benim de 31 martta transfer oldu.
5. Gün 5aa kalitede pgt’li embriyo. Yarın kan testim var ama bugün 9. günde dayanamayıp sabah erken gebelik testi yaptım. İlk başta pek göremedim moralim bozuldu 30 dakika sonra kontrol ettiğimde belirgindi ama 5 dakikadan sonra bakmayın yazıyordu testte. İlk çektiğim ve 30 dk sonra çektiğim fotoğrafları atıyorum. Bakabilir misniz? Daha önce hiç gebelik testi yapmadığım için nasıl olması gerekiyor bilemedim.
kizlar??selam kizlar
sabah kan verdim degerim 34 cikti bugün t.13 hemsire düsük dedi pazartesi tekrar gel kan icin dedi sizce nasil ve yükselirmi ?
Ben 3. Gün embriyosu transfer olmadım hiç onun değeri daha düşük olabilir belki bilmiyorum. Önemli olan katlanması canım insallah güzelce katlanır 2 gün sonra belli olur. Düşük başlayıp devam eden çok kişi varselam kizlar
sabah kan verdim degerim 34 cikti bugün t.13 hemsire düsük dedi pazartesi tekrar gel kan icin dedi sizce nasil ve yükselirmi ?
Çok sevindim hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin bu sefer çok güzel olacak
@tual13Yok idrarla takip ediyorum benkeseyi görmeye gidince kan vericem. 10 gün sonra. Insallah artmaya devam eder
Yurt dışında kan vermek falan zahmetli mi acaba o kadar zaman bekleniyorMelquenn çoktandır sesin çıkmıyor test yaptın mı sonuç ne oldu acaba merak ettim sorayım dedim