- Konu Sahibi Targaryen07
-
Progestrron falan kontrolü yaptı mesela
24 ünde transfer oldum.[QUOTE="Targaryen07, post: canım doktorun dediği günde kan vermedin mi ben dğn bile kan verdim doktorum istedi
Evet yukarı doğru sanki ikinci kese de var gibi istersen bi chatcptye ay bakalım ne diyecek ama bana da öyle geldi
Yapay zekaya sor o güzel yorumlar . Evt sonradan ikinci kese çıkabiliyorYalnız kafama takılan bir şey var. Doktor tek kese gördü ilerleyen haftalarda diğer keseyi de görebiliyoruz ama şuan tek dedi. Allah var biz ikiz istiyorduk nasip tabi sağlıklı olsun. Ama bu fotoğraf da sanki yukarda bi boşluk daha var kafama takıldı anlayan varsa bakabilir mi?
evet canim 3.gün insallah yükselir cok korkuyorumTabi yükselebilir bazen çok yavaş başlayıp sonra pik yapabiliyo tabi en güzeli akışına bırakmak inaşallah yükselir senin üçüncü gündü sanırım
insallah canim doktorum hafta sonu kapali oldugu icin pazartesi gel dedi bu arada seninde hayirli olsun keseyi görmüssün cok sevindim insallah kalp atisi falan derken sag saglim kucagina alirsin insallah benim icinde dua etBen 3. Gün embriyosu transfer olmadım hiç onun değeri daha düşük olabilir belki bilmiyorum. Önemli olan katlanması canım insallah güzelce katlanır 2 gün sonra belli olur. Düşük başlayıp devam eden çok kişi var
kese de olabilir yansıma da diyor. Doktorumda dedi sonradan bi kese daha görebiliriz diye. Ben yaşadığım ilde kadın doğuma gittim Sabah tüp bebek doktoruma atacağım o netleştirir artıkYapay zekaya sor o güzel yorumlar . Evt sonradan ikinci kese çıkabiliyor
Acilde verebilirsin cumartesi. 2 güne katlanması gerekiyor. İnsallah güzelce katlanır çok okudum böyle düşük öğrenen moralini bozma güzel haberlerle gelinsallah canim doktorum hafta sonu kapali oldugu icin pazartesi gel dedi bu arada seninde hayirli olsun keseyi görmüssün cok sevindim insallah kalp atisi falan derken sag saglim kucagina alirsin insallah benim icinde dua et
İnşallah görürsün sağlıkla. Kaç haftada gördün keseyi pekiKızlar ben bugun keseyi gördümtek kese gördük şükür . Ağır bi travmam olduğu için doktora girene kadar panik atak içerisindeydim dua edin lütfen bu sefer sağlıkla kavuşayım Kalp atışı benim için o kadar önemli ki onu görmeden kendimi hamile gibi hissedemiyorum ümitlenemiyorum
insallah cnm tsk ederimAcilde verebilirsin cumartesi. 2 güne katlanması gerekiyor. İnsallah güzelce katlanır çok okudum böyle düşük öğrenen moralini bozma güzel haberlerle gel
Gebelik olarak 4+3 deyim. Yani T+16 da gördük keseyi. Betanıza göre değişir tabi 1500-2000 hcg üstünde kese görünüyor.İnşallah görürsün sağlıkla. Kaç haftada gördün keseyi peki
Ben de 4+4 teyimGebelik olarak 4+3 deyim. Yani T+16 da gördük keseyi. Betanıza göre değişir tabi 1500-2000 hcg üstünde kese görünüyor.
Müsait değilsen çalışıyorsan kalp atışını bekleyebilirsin ama ben dış gebelikten falan çok korktuğum için kese rahimde mi diye kese görmeye direk gidiyorum. Çünkü dış gebelikte hafta ilerlerse tüpte patlayabiliyormuş bir an önce düşürülmesi gerekiyormuş. Dış gebelik olup betası düzenli artan kişileri okudum burada o yüzden tavsiye ederim. Zaten benim tüp bebek doktorum da kalp atışından önce kese görmeye çağırıyor.Ben de 4+4 teyimçok heyecanlı yaaa T+13 henüz gitmedim doktora. Kese ve kalp atışını birlikte bakarız diye düşünüyorum
Benim doktorum ayın 20 sinde çağırmıştı beni o yüzden rahattı kafam. Bu ihtimali düşünmemiştim açıkçasıMüsait değilsen çalışıyorsan kalp atışını bekleyebilirsin ama ben dış gebelikten falan çok korktuğum için kese rahimde mi diye kese görmeye direk gidiyorum. Çünkü dış gebelikte hafta ilerlerse tüpte patlayabiliyormuş bir an önce düşürülmesi gerekiyormuş. Dış gebelik olup betası düzenli artan kişileri okudum burada o yüzden tavsiye ederim. Zaten benim tüp bebek doktorum da kalp atışından önce kese görmeye çağırıyor.
Benim ilk hamileliğimde önce tek göründü bir hafta sonra ikinci göründüYalnız kafama takılan bir şey var. Doktor tek kese gördü ilerleyen haftalarda diğer keseyi de görebiliyoruz ama şuan tek dedi. Allah var biz ikiz istiyorduk nasip tabi sağlıklı olsun. Ama bu fotoğraf da sanki yukarda bi boşluk daha var kafama takıldı anlayan varsa bakabilir mi?
Malesef kizlar. Ilk pozitifi gördükten sonra ilk kimyasalimi yasiyorum suan. Kan Pazartesi vericem. Aslinda bugündü ama siliklesmeye basladigini görünce gitmekten vazgectim.Melquenn çoktandır sesin çıkmıyor test yaptın mı sonuç ne oldu acaba merak ettim sorayım dedim