Mart transferleri

[QUOTE="Targaryen07, post: canım doktorun dediği günde kan vermedin mi ben dğn bile kan verdim doktorum istedi

[QUOTE="Targaryen07, post: canım doktorun dediği günde kan vermedin mi ben dğn bile kan verdim doktorum istedi
24 ünde transfer oldum.
T9 189.5
T11 424.9
T13 1087.9
T15 3429
T16 da bugun keseyi gördük. 6.09 mm. Gününe uyumluymuş şükür. Haftaya cumartesi de yolk kesesini falan görmek için gideceğiz. Diğer haftada insallah kalp atışı

Yalnız kafama takılan bir şey var. Doktor tek kese gördü ilerleyen haftalarda diğer keseyi de görebiliyoruz ama şuan tek dedi. Allah var biz ikiz istiyorduk nasip tabi sağlıklı olsun. Ama bu fotoğraf da sanki yukarda bi boşluk daha var kafama takıldı anlayan varsa bakabilir mi?

Eklentiler

• IMG_2567.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 25
[QUOTE="Targaryen07, post: 81220097, aslında ben onu meltguene yazmıştım ama hırkadan çok anlamadığım için sana yazmışım yanlışlıkla

Yapay zekaya sor o güzel yorumlar . Evt sonradan ikinci kese çıkabiliyor

Tabi yükselebilir bazen çok yavaş başlayıp sonra pik yapabiliyo tabi en güzeli akışına bırakmak inaşallah yükselir senin üçüncü gündü sanırım
evet canim 3.gün insallah yükselir cok korkuyorum

insallah canim doktorum hafta sonu kapali oldugu icin pazartesi gel dedi bu arada seninde hayirli olsun keseyi görmüssün cok sevindim insallah kalp atisi falan derken sag saglim kucagina alirsin insallah benim icinde dua et

insallah canim doktorum hafta sonu kapali oldugu icin pazartesi gel dedi bu arada seninde hayirli olsun keseyi görmüssün cok sevindim insallah kalp atisi falan derken sag saglim kucagina alirsin insallah benim icinde dua et
Acilde verebilirsin cumartesi. 2 güne katlanması gerekiyor. İnsallah güzelce katlanır çok okudum böyle düşük öğrenen moralini bozma güzel haberlerle gel

İnşallah görürsün sağlıkla. Kaç haftada gördün keseyi peki

Gebelik olarak 4+3 deyim. Yani T+16 da gördük keseyi. Betanıza göre değişir tabi 1500-2000 hcg üstünde kese görünüyor.
Ben de 4+4 teyim çok heyecanlı yaaa T+13 henüz gitmedim doktora. Kese ve kalp atışını birlikte bakarız diye düşünüyorum

Ben de 4+4 teyim çok heyecanlı yaaa T+13 henüz gitmedim doktora. Kese ve kalp atışını birlikte bakarız diye düşünüyorum
Müsait değilsen çalışıyorsan kalp atışını bekleyebilirsin ama ben dış gebelikten falan çok korktuğum için kese rahimde mi diye kese görmeye direk gidiyorum. Çünkü dış gebelikte hafta ilerlerse tüpte patlayabiliyormuş bir an önce düşürülmesi gerekiyormuş. Dış gebelik olup betası düzenli artan kişileri okudum burada o yüzden tavsiye ederim. Zaten benim tüp bebek doktorum da kalp atışından önce kese görmeye çağırıyor.

Benim doktorum ayın 20 sinde çağırmıştı beni o yüzden rahattı kafam. Bu ihtimali düşünmemiştim açıkçası

[QUOTE="Targaryen evet ama var sanki ay hadi inşallah benim kese kontrolü iki hafta sonra dedi doktor ama hala adet olacak gibiyim ilginç bi şekilde bitmiyor bu stres ya

Benim ilk hamileliğimde önce tek göründü bir hafta sonra ikinci göründü

Melquenn çoktandır sesin çıkmıyor test yaptın mı sonuç ne oldu acaba merak ettim sorayım dedim
Malesef kizlar. Ilk pozitifi gördükten sonra ilk kimyasalimi yasiyorum suan. Kan Pazartesi vericem. Aslinda bugündü ama siliklesmeye basladigini görünce gitmekten vazgectim.

`