Mart transferleri

Transferi bildirmene gerek. 4günden fazla yatmak kan dolaşimi bakimindan iyi degil zaten bi iki gün izin sonrasi işe devam edebilirsin
Çok fazla dillendirmek istemiyorum belki tutmazsa diye . Zaten hastane ortamında çalışıyorum işe yeni başladım işten çıkarırlar diye korkuyorum gebe kalırsamda

İki katına çıksa peki olmuyo mu doktorun ne dedi
Yok canım ben diğer 3 transferde de aynı şeyi yaşadım ondan üzgünüm
Doktora kalsa 9 ile beta görüp doğumuna girdiğim hasta var dedi ama benim ümidim yok

İnşallah doktorun dediği gibidir belki iki günde sıçrayış yapar inşallah bilmiyorım ya gerçekten ama çektiğimiz herşeye değecek ben inanıyorum

Kan testini verdim 2 saate çıkar. Rahat beklemek için evde de tekrarladım koyulaşmış sağlıkla devam etsinler

Eklentiler

• IMG_2507.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 111
Ay ikiz olabilir masallah nasil koyulasmis test cizgisi
Beta dan ikizliğe inanmıyorum. Benim diğer transferimde 5 kat artarak ilerledi beta t+15 de 5000 di. Tek embriyoydu herhalde içinde bölündü dedik tek kese gördük. 2000 üstünde kese görünür o zaman belli olacak insallah ikiside tutar

24/03/2026
Targaryen07
4aa
4ab
5.gün2 Nisan
POZİTİF
25/03/2026
Sevdicek34
5ba
5bb
5. Gün5 Nisan
24/03/2026
prenses_hanm
5aa5.gün2 Nisan
25/03/2026
Inciege32
5ab
5bb
5.gün
6.gün
4 Nisan
27/03/2026
meltqueen
4ab5. Gün
22/03/2026
hayal007
26/03/2026
tual13

Canım hayırlı uğurlu olsun kaç,çıktı sonuç inşallah sağlıklı gğzel bi şekilde bebiş yada bebişleri kucağına alırsın

Canım hayırlı uğurlu olsun kaç,çıktı sonuç inşallah sağlıklı gğzel bi şekilde bebiş yada bebişleri kucağına alırsın
Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere insallah. 189.5 çıktı artışını takip edeceğiz artık. Benim için kritik yer kalp atışı insallah aynı şeyleri yaşamam

Kana geçmi yansır acaba çünkü 10,günde belli olur deniliyor ya geç tutunmaya,dolayı doktorumla,konış bence
Hemşire ile görüştüm oda bugün için tekrar kan vermemi söyledi ama tutmamıs görünüyor bu günlerde kanda çıkması gerekiyordu dedi

`