- Konu Sahibi Targaryen07
-
Kana geçmi yansır acaba çünkü 10,günde belli olur deniliyor ya geç tutunmaya,dolayı doktorumla,konış benceBugün kan verdiniz mi? Ben verdim 8.günde <2 çıktı
Çok fazla dillendirmek istemiyorum belki tutmazsa diye . Zaten hastane ortamında çalışıyorum işe yeni başladım işten çıkarırlar diye korkuyorum gebe kalırsamdaTransferi bildirmene gerek. 4günden fazla yatmak kan dolaşimi bakimindan iyi degil zaten bi iki gün izin sonrasi işe devam edebilirsin
Yok canım ben diğer 3 transferde de aynı şeyi yaşadım ondan üzgünümİki katına çıksa peki olmuyo mu doktorun ne dedi
Ay ikiz olabilir masallah nasil koyulasmis test cizgisiKan testini verdim 2 saate çıkar. Rahat beklemek için evde de tekrarladım koyulaşmışsağlıkla devam etsinler
Beta dan ikizliğe inanmıyorum. Benim diğer transferimde 5 kat artarak ilerledi beta t+15 de 5000 di. Tek embriyoydu herhalde içinde bölündü dedik tek kese gördük. 2000 üstünde kese görünür o zaman belli olacak insallah ikiside tutarAy ikiz olabilir masallah nasil koyulasmis test cizgisi
| 24/03/2026 Targaryen07 | 4aa 4ab | 5.gün | 2 Nisan POZİTİF |
| 25/03/2026 Sevdicek34 | 5ba 5bb | 5. Gün | 5 Nisan |
| 24/03/2026 prenses_hanm | 5aa | 5.gün | 2 Nisan |
| 25/03/2026 Inciege32 | 5ab 5bb | 5.gün 6.gün | 4 Nisan |
| 27/03/2026 meltqueen | 4ab | 5. Gün | |
| 22/03/2026 hayal007 | |||
| 26/03/2026 tual13 |
Sağol canım. Sen test gününü mü bekleyeceksinPozitif çıkan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun, sağlıcakla kavuştursun inşallah rabbim
Cumartesi ama ben yarin vermeyi düşünüyorumSağol canım. Sen test gününü mü bekleyeceksin
Canım hayırlı uğurlu olsun kaç,çıktı sonuç inşallah sağlıklı gğzel bi şekilde bebiş yada bebişleri kucağına alırsınBeta dan ikizliğe inanmıyorum. Benim diğer transferimde 5 kat artarak ilerledi beta t+15 de 5000 di. Tek embriyoydu herhalde içinde bölündü dedik tek kese gördük. 2000 üstünde kese görünür o zaman belli olacak insallah ikiside tutar
Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere insallah. 189.5 çıktı artışını takip edeceğiz artık. Benim için kritik yer kalp atışı insallah aynı şeyleri yaşamamCanım hayırlı uğurlu olsun kaç,çıktı sonuç inşallah sağlıklı gğzel bi şekilde bebiş yada bebişleri kucağına alırsın
Kana geçmi yansır acaba çünkü 10,günde belli olur deniliyor ya geç tutunmaya,dolayı doktorumla,konış bence
Hemşire ile görüştüm oda bugün için tekrar kan vermemi söyledi ama tutmamıs görünüyor bu günlerde kanda çıkması gerekiyordu dediKana geçmi yansır acaba çünkü 10,günde belli olur deniliyor ya geç tutunmaya,dolayı doktorumla,konış bence
33 beta pozitif demek değil mi?33 geldi yine hayal kırıklığı bu dördüncüydü
İlk defa gördüm ben bunuKizlar, dijital test yaptim ve sonuc
Yurt dışında mısınızKizlar, dijital test yaptim ve sonuc
EvetYurt dışında mısınız