- Konu Sahibi Targaryen07
-
Dillendirme zaten üç gün yeterli olur ama benim doktorum bana sonrasında çok ayakta kalma dedi ama senin şimdi sağlık taysan çok ayakta kalırsanÇok fazla dillendirmek istemiyorum belki tutmazsa diye . Zaten hastane ortamında çalışıyorum işe yeni başladım işten çıkarırlar diye korkuyorum gebe kalırsamda
İlk defa gördüm ben bunu
Çok fazla dillendirmek istemiyorum belki tutmazsa diye . Zaten hastane ortamında çalışıyorum işe yeni başladım işten çıkarırlar diye
İlk defa gördüm ben bunu
Keşke burda da olsaydı kaçırmaz alırdım valla çok iyiymiş hadi hayırlı olsun inşallahKizlar, dijital test yaptim ve sonuc
Muhtemelen kuruma çizgisidir sizinKızlar şimdi bende pazartesi transfer oldum bir önceki pazartesi ovitrelle büründüm bir tane T+3 de doktor yarım ovitrelle kullanmamış istedi .bende bir oncekinin etkisi gitmiştir 10 gün oldu yani bugün test yapayım 2. Kullanmadan dedim sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ilk yaptigim zaman göremedim bişey tabi çok erken diye önemsemedim meraktan yaptım sonra attım kenara öğleden sonra baktım çizgi çıkmış gözle görülür şekilde var .kuruma çizgisi de olabilir tabiki ama umutlanmali mıyım
Maalesef zor bir süreçteyiz ve sonu her zaman mutlu bitmiyor ama bu hep böyle olacağı anlamına gelmiyor. Çok şükür imkansız bi aşamada değilsin bu da bizim sınavımız. Bazılarının hiç çabalamadan ulaştığı şeye bizler gözyaşlarıyla emekle ulasabiliyoruz. Ama unutma senin yerinde olmak isteyenlerde var şartları elvermeyip bu tedaviye başlayamayanlar o bir embriyoya erişemeyenler... benim gibi sevinip, heveslenip bebeğini kaybedenler. Sabredelim gecikiyorsa güzelleştiriyordur. İnsallah bebeğine kavuşursunKızlar bu sabah tekrar test yaptım erken gebelik negatif çıktı bugün kan vermeye gidicsm aöa hiç umudum kalmadı
Ben çok erken yapmıstım ilk testimi ilk çıkmadı tabi sonra kuruma çizgisi gibi gördüm. Yapay zekaya sordum hatta çizgi rengi pembe değilse kuruma çizgisidir dedi. Ancak ben defalarca o testleri yapmıstım yoksa o bile çıkmıyor. Heveslendim ister istemez ve pozitif gördüm o ay. Tabi herkeste aynı olmaz ama tekrar et insallah koyulasır.Kızlar şimdi bende pazartesi transfer oldum bir önceki pazartesi ovitrelle büründüm bir tane T+3 de doktor yarım ovitrelle kullanmamış istedi .bende bir oncekinin etkisi gitmiştir 10 gün oldu yani bugün test yapayım 2. Kullanmadan dedim sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ilk yaptigim zaman göremedim bişey tabi çok erken diye önemsemedim meraktan yaptım sonra attım kenara öğleden sonra baktım çizgi çıkmış gözle görülür şekilde var .kuruma çizgisi de olabilir tabiki ama umutlanmali mıyım
Test yaptikca yapma laneti var. Ben mesela günde 3 öğün yapmaya basladim +5den sonra. Doktoru dinleyip +10 dan önce yapmamak gerek gercekten çünkü her defasinda icim pir pir acaba koyulascak mi yoksa bir önceki yoksa bozukmuydu veya belkide kimyasal cizgi hafifliyo gibi kuruntular basliyo bu sefer deBen çok erken yapmıstım ilk testimi ilk çıkmadı tabi sonra kuruma çizgisi gibi gördüm. Yapay zekaya sordum hatta çizgi rengi pembe değilse kuruma çizgisidir dedi. Ancak ben defalarca o testleri yapmıstım yoksa o bile çıkmıyor. Heveslendim ister istemez ve pozitif gördüm o ay. Tabi herkeste aynı olmaz ama tekrar et insallah koyulasır.
Evet bu şekilde olup kan testi pozitif olan. Varmı bilniyorım aöa ikinci denemem ama son denemem di keşke olsaydı tek umudum kan testi kaldıBen çok erken yapmıstım ilk testimi ilk çıkmadı tabi sonra kuruma çizgisi gibi gördüm. Yapay zekaya sordum hatta çizgi rengi pembe değilse kuruma çizgisidir dedi. Ancak ben defalarca o testleri yapmıstım yoksa o bile çıkmıyor. Heveslendim ister istemez ve pozitif gördüm o ay. Tabi herkeste aynı olmaz ama tekrar et insallah koyulasır.
Canım senin pozitif iki test yaptın ikisi de pozitif se pozitifdir sıkma canını stres yapma artıkTest yaptikca yapma laneti var. Ben mesela günde 3 öğün yapmaya basladim +5den sonra. Doktoru dinleyip +10 dan önce yapmamak gerek gercekten çünkü her defasinda icim pir pir acaba koyulascak mi yoksa bir önceki yoksa bozukmuydu veya belkide kimyasal cizgi hafifliyo gibi kuruntular basliyo bu sefer de
İnşallah kan testi verecem en makul olanı buBen çok erken yapmıstım ilk testimi ilk çıkmadı tabi sonra kuruma çizgisi gibi gördüm. Yapay zekaya sordum hatta çizgi rengi pembe değilse kuruma çizgisidir dedi. Ancak ben defalarca o testleri yapmıstım yoksa o bile çıkmıyor. Heveslendim ister istemez ve pozitif gördüm o ay. Tabi herkeste aynı olmaz ama tekrar et insallah koyulasır.
Ben biraz tecrübelendim. Diğer tranferde Önce kimyasal mı diye korktum sonra hcg güzel arttı rahatladım derken Keseyi görmeden dış gebelik olabilir mi korkusu yaşadım. Keseyi rahimde gördüm bu sefer de boş gebelik olabilir mi diye korkmaya başladım sonra yolk kesesi oluştu mu oluşmadı mı diye korkuyorsun sonra kalp atışı. Maalesef bu hiç bitmiyorTest yaptikca yapma laneti var. Ben mesela günde 3 öğün yapmaya basladim +5den sonra. Doktoru dinleyip +10 dan önce yapmamak gerek gercekten çünkü her defasinda icim pir pir acaba koyulascak mi yoksa bir önceki yoksa bozukmuydu veya belkide kimyasal cizgi hafifliyo gibi kuruntular basliyo bu sefer de
Aynen hiç bitmiyor biliyorum testi pozitif görmek yeterli olmuyor maalesef ama ilişkiden sefer de de rahim yatağı çok güzel embiryolar kaliteli ama sonuç bu olunca umudum bitti artık düşünün yani o kadar kötü ki teste yansımadı henüz demek ilk yaptığım test yanlıştı tek umudum kanda çıkması yoksa kalmadıBen biraz tecrübelendim. Diğer tranferde Önce kimyasal mı diye korktum sonra hcg güzel arttı rahatladım derken Keseyi görmeden dış gebelik olabilir mi korkusu yaşadım. Keseyi rahimde gördüm bu sefer de boş gebelik olabilir mi diye korkmaya başladım sonra yolk kesesi oluştu mu oluşmadı mı diye korkuyorsun sonra kalp atışı. Maalesef bu hiç bitmiyor
Aynen hiç bitmiyor biliyorum testi pozitif görmek yeterli olmuyor maalesef ama ikisin de desefer de de rahim yatağı çok güzel embiryolar kaliteli ama sonuç bu olunca umudum bitti artık düşünün yani o kadar kötü ki teste yansımadı henüz demek ilk yaptığım test yanlıştı tek umudum kanda çıkmasıBen biraz tecrübelendim. Diğer tranferde Önce kimyasal mı diye korktum sonra hcg güzel arttı rahatladım derken Keseyi görmeden dış gebelik olabilir mi korkusu yaşadım. Keseyi rahimde gördüm bu sefer de boş gebelik olabilir mi diye korkmaya başladım sonra yolk kesesi oluştu mu oluşmadı mı diye korkuyorsun sonra kalp atışı. Maalesef bu hiç bitmiyor
En kötüsü de nedenini bilememek. Sorun varsa onu öğrenmeden çözmeden tekrar yeni bir sürece başlamak. Ben düşüğümün nedenini öğrenmek için çok uğraştım ama her şey temizdi. şimdi tamam pozitif ama aynı şeyi yaşamayacağımın hiçbir garantisi yok çünkü nedeni bilemiyoruz.Aynen hiç bitmiyor biliyorum testi pozitif görmek yeterli olmuyor maalesef ama ilişkiden sefer de de rahim yatağı çok güzel embiryolar kaliteli ama sonuç bu olunca umudum bitti artık düşünün yani o kadar kötü ki teste yansımadı henüz demek ilk yaptığım test yanlıştı tek umudum kanda çıkması yoksa kalmadı
Benimde ikinci tüp bebek ayni zamanda ikinci transfer. Insan ilk tüp bebege basladiginda kesin olacak gözüyle bakiyo sonra acı gercekler ortaya cikiyo yani ondan iyice paranoyak oldum. Ilk tüp bebekte sadece 1 tane saglik embriyo kaldi 1 tanede dondurmaya uygun olmayan ama az da olsa umut olan bi embriyo kalmisti 5inci güne . Ikiside taze bi sekilde transfer edildi. 16 yumurtadan 9u güzel bi sekilde 3üncü güne gelmisti oysa ki ama sonra 1 kaldi ve negatif oldu. Bu ikinci tüp bebek doǧal siklus ve dondurulmuş embriyoydu. Umarim tutunur sıkıca ve umarim senin testlerinde bozuktur ve insallah tuttunmustur. Ben ilk tüp bebekten kalan eski testlerim hep negatif ckti mmesela bozulmuslar sonra eşim 5 farkli marka yeni test aldi geldi hepisi pozitif cikti. Kan testine gitmek istemiyorum iyice kop koyu cizgi olmadan, eger sagliksizsa beta hcg de cikmasida biseyi degistirmicek cünkü.Canım senin pozitif iki test yaptın ikisi de pozitif se pozitifdir sıkma canını stres yapma artık
Umutsuzluǧa kapılma sen hele bi kan sonucunu bekle ve gör. Bizde maddiyatan dolayi ikinci tüp bebeǧi zor yapamayız demistik ve sonuc olarak yine yaptik.Yok yok bence senin kesin var bak idrara yansıdığı na göre kesin vardır idrara yansılamayanların bile olmuş o yüzden bozma moralini buda bizim sınavımız maalesef bem daha çok eliö için üzülüyorum çok hevesli çok istiyo inşallah test yanılıyodur ama ben maddi manevi çok tükendim o yğzden bir daha uğraşacak gücüm kalmadı maalesef o yüzden belki çok üzgünüm
İnsallah allah size güzel kapılar açar tekrar başlarsınız pes etmeyin. Eşimin kuzeni 8 yıl tedaviler gördü olmadı sonra doğal yolla hamile kaldı şimdi kocaman oğlu var.Yok yok bence senin kesin var bak idrara yansıdığı na göre kesin vardır idrara yansılamayanların bile olmuş o yüzden bozma moralini buda bizim sınavımız maalesef bem daha çok eliö için üzülüyorum çok hevesli çok istiyo inşallah test yanılıyodur ama ben maddi manevi çok tükendim o yğzden bir daha uğraşacak gücüm kalmadı maalesef o yüzden belki çok üzgünüm