- Konu Sahibi Targaryen07
-
İnşallah Rabbım hepiniz için hayırlısı nı nasip etsinİnsallah allah size güzel kapılar açar tekrar başlarsınız pes etmeyin. Eşimin kuzeni 8 yıl tedaviler gördü olmadı sonra doğal yolla hamile kaldı şimdi kocaman oğlu var.
Doktorun kimdi canım seninBugun 12 de now da çağla şikele benim doktor konuk olacakmış kızlar evdeyseniz bi bakın
Antalya Memorial Şafak OlganDoktorun kimdi canım senin
Cok sevindim hayırlı olsunKızlar ben kanda baktırdım betaya sonuç poizitif sabah sabah bi ton ağlattı beni bu erken gebelik testi varya
Ayy çok sevindimKızlar ben kanda baktırdım betaya sonuç poizitif sabah sabah bi ton ağlattı beni bu erken gebelik testi varya
Ay valla hakkınızı helal edin lütfen bende duygusal a bağladım neler yazmışım ben öyleAyy çok sevindimzaten duygusalım birde senin için üzülüp ağlamıştım. Kaç çıktı değerin??
Çok teşekkür ederim Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahCok sevindim hayırlı olsun
Amin inşallah ben de bugün sabah kan verdim daha çıkmadı sonuç.Çok teşekkür ederim Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah güzelce artar değerlerimizAy valla hakkınızı helal edin lütfen bende duygusal a bağladım neler yazmışım ben öyleama gerçekten iyiki siz varsınız çünkü malum dışarıda bizi anlamayan yok doktor kötü yok kilon şöyle yok biz sana dedik başka yere git diyen insanlardan sa direk duygularımı size yazdım ay ben arada böyle edebiyat yaparım çünkü çok duygusal biriyim çok şey yapmayın beni değerim 43 çıktı doktorumla konuştum kademeli ilerlemesine bakacam şuan için iyi dedi
İnşallah ben inanıyorum herşey güzel olacakİnşallah güzelce artar değerlerimiz
İnşallah çok amaçlı çok gğzel çıkar kaçıncı gününAmin inşallah ben de bugün sabah kan verdim daha çıkmadı sonuç.
T+9 bugün, evde test yaptım pozitif çıktı bakalım kan nasıl çıkacakİnşallah çok amaçlı çok gğzel çıkar kaçıncı günün
Ay çok sevindim valla benim evde negatif olmasına rağmen pozitif çıktıysa sizin hayli hayli çıkarT+9 bugün, evde test yaptım pozitif çıktı bakalım kan nasıl çıkacak
Senin testin markası neydi canım 43 erken gebelik testinde çıkardı bu kadar da olmaz.Ay çok sevindim valla benim evde negatif olmasına rağmen pozitif çıktıysa sizin hayli hayli çıkar
Awox ve laboquick ile yaptimAy çok sevindim valla benim evde negatif olmasına rağmen pozitif çıktıysa sizin hayli hayli çıkar
Ya aslında benim prodoctor testti yani en güvenilir olandan önce yaptığım days comfort tu ama onun yorumlarında herkesi pozitif gösteriyor diyince bu markayı aldım ama şok oldum ama aşırı su tüketiyorum doktorum onunla alakalı oldugunu söylediSenin testin markası neydi canım 43 erken gebelik testinde çıkardı bu kadar da olmaz.
Hayırlı olsunAwox ve laboquick ile yaptim
Eki Görüntüle 3720876