I ipek24298 Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2023 160 132 23 25 Dün 11:17 Konu Sahibi Konu Sahibi mayala #22.221 mayala .!.: İyiyim canım çok şükür Elhamdulillah Henüz daha hissetmiyorum net olarak arada birşeyler hissediyorum fakat bebekler mi bağırsak hareketleri mi çözemedim Genişletmek için tıkla... Seninde mi ilk hamileliğin gerçi daha erken hissetmen sağlıkla gelsinler inşallah bir an önce minik civcivler
mayala .!.: İyiyim canım çok şükür Elhamdulillah Henüz daha hissetmiyorum net olarak arada birşeyler hissediyorum fakat bebekler mi bağırsak hareketleri mi çözemedim Genişletmek için tıkla... Seninde mi ilk hamileliğin gerçi daha erken hissetmen sağlıkla gelsinler inşallah bir an önce minik civcivler
mayala Mucizelerimi bekliyorum 👼👼 Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 8.506 8.846 113 37 Dün 18:17 Konu Sahibi Konu Sahibi mayala #22.222 akbs .!.: Merhaba kızlar hamileliğiniz nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla... Merhaba canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın iyi misin herşey yolundadır inşallah
akbs .!.: Merhaba kızlar hamileliğiniz nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla... Merhaba canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın iyi misin herşey yolundadır inşallah
mayala Mucizelerimi bekliyorum 👼👼 Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 8.506 8.846 113 37 Dün 18:19 Konu Sahibi Konu Sahibi mayala #22.223 ipek24298 .!.: Seninde mi ilk hamileliğin gerçi daha erken hissetmen sağlıkla gelsinler inşallah bir an önce minik civcivler Genişletmek için tıkla... Amin canım cümlemizin inşallah sağlıcakla gelsinler Yok bu benim ikinci gebeliğim 10 yaşına girecek bir kızım var ama yine de hissetmiyorum henüz
ipek24298 .!.: Seninde mi ilk hamileliğin gerçi daha erken hissetmen sağlıkla gelsinler inşallah bir an önce minik civcivler Genişletmek için tıkla... Amin canım cümlemizin inşallah sağlıcakla gelsinler Yok bu benim ikinci gebeliğim 10 yaşına girecek bir kızım var ama yine de hissetmiyorum henüz