Ya şimdi sonuçlarım iyi ilerlerse sabr ederim çünkü erkenden ultrasona da girmek istemyrm radyasyon oluyormuş ondan doktorum 10 günde döner ya beklerim onu ben iki yıllık doktorum aslında onun dışında birinin yanına gitmel de istemiyorum bakalımHa iyi o zaman canım benimeğer sabır edebilirsen tabi ki beklersin ne zaman gelecekmiş eğer bir 10 gün sonra gelirse bekle derim hiç acele etme tabi ki evde aksi bir durum olmadığı sürece inşallah
Ya şimdi sonuçlarım iyi ilerlerse sabr ederim çünkü erkenden ultrasona da girmek istemyrm radyasyon oluyormuş ondan doktorum 10 günde döner ya beklerim onu ben iki yıllık doktorum aslında onun dışında birinin yanına gitmel de istemiyorum bakalımdeğeri güzel bir şekilde gördüm ya içim rahatladı pazartesi de katlarsa tam rahatlayacam inşallah
Evet çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunAmin canım benim inşallahdeğerlerin sağlıcakla katlanarak artsın her şey sağlıcakla gönlünce olsun inşallah bence de bekle doktorun gelince gidersin
Evet çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Amin inşaallah canım ben şu anda transfere hazırlık aşmasındayım çarşamba günü kontrolüm var bakalım rahim inşaallah yeterli kalınlıktadır o kadar heyecanlıyım ki bir an önce stressiz güzel günlere geçiş yapmak istiyorumAmin canım çok teşekkürederim Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah peki şu an ne aşamadasın
Amin inşaallah canım ben şu anda transfere hazırlık aşmasındayım çarşamba günü kontrolüm var bakalım rahim inşaallah yeterli kalınlıktadır o kadar heyecanlıyım ki bir an önce stressiz güzel günlere geçiş yapmak istiyorum
Yaa canım çok şükür hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim vallahi Rabbim kucagina almayı nasip etsinAllah razı olsungerçekten çok büyük mucize. Ne kadar çok şükretsem az. Bizi çok bekletmeyen Allah'a hamd olsun. Çok pozitif idim. Hiç test yapmadım. Kan ile öğrendim. İnşallah bundan sonrası da güzel geçer. Tüm bekleyenlere Rabbim nasip etsin.
Mesajlarını beş sayfa öncesinden heyecanla okudum sonucunu ne olmuş diyeYa şimdi sonuçlarım iyi ilerlerse sabr ederim çünkü erkenden ultrasona da girmek istemyrm radyasyon oluyormuş ondan doktorum 10 günde döner ya beklerim onu ben iki yıllık doktorum aslında onun dışında birinin yanına gitmel de istemiyorum bakalımdeğeri güzel bir şekilde gördüm ya içim rahatladı pazartesi de katlarsa tam rahatlayacam inşallah
Amiin amin darısı senin başına. Bu sefer olacak Beyza. Embriyoların 5. Güne geldi. Biz geliyoruz diyorlar. Olumlu ol sen de bundan sonraYaa canım çok şükür hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim vallahi Rabbim kucagina almayı nasip etsin
Ayy canım benim insAllah insAllah hep birlikte hamile kalıp doğum yapalımAmiin amin darısı senin başına. Bu sefer olacak Beyza. Embriyoların 5. Güne geldi. Biz geliyoruz diyorlar. Olumlu ol sen de bundan sonra
Canım tarih belli oldu mu ne zaman başlayacaksın transfer hazırlıklarınaAyy canım benim insAllah insAllah hep birlikte hamile kalıp doğum yapalım
Amin amin inanki öğrendiğim günden beri hep dua ediyorum Rabbim bekleyenlere evlat isteyen herkese nasip etsin tez zamanda yani ben hiç doğal yolla hamile kalamadım ilk defa bu duyguyu yaşıyorum tarifisiz bir duygu inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur inanki sabr etmek zor ama meyvesi de gerçekten tatlı oluyormuş hala bazen inanamıuorum girip beta ma bakıyorum garip bir duygu yaMesajlarını beş sayfa öncesinden heyecanla okudum sonucunu ne olmuş diyemasAllah çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin insAllah bu sevinci herkes yaşayabilsin
Amin amin inanki öğrendiğim günden beri hep dua ediyorum Rabbim bekleyenlere evlat isteyen herkese nasip etsin tez zamanda yani ben hiç doğal yolla hamile kalamadım ilk defa bu duyguyu yaşıyorum tarifisiz bir duygu inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur inanki sabr etmek zor ama meyvesi de gerçekten tatlı oluyormuş hala bazen inanamıuorum girip beta ma bakıyorum garip bir duygu ya
Evet verdim çok güzel katlanmış cumartesi de kese için muayeneye gidecem artıkBugün kan tahlili verdin mi canım nasıl çıktı
Evet verdim çok güzel katlanmış cumartesi de kese için muayeneye gidecem artık
Aminn amin inşallah onu da atlatırsak bakalım büyük bir kısmı bitiyor gibiMaşallahcanım sağlıcakla keseyi ve kalp atımını da duymak nasip olsun inşallah Amin
Aminn amin inşallah onu da atlatırsak bakalım büyük bir kısmı bitiyor gibi
bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladın mıİnşallah canım hayırlı haberlerle gel inşallah
Sen nasılsın
bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?