Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ha iyi o zaman canım benim eğer sabır edebilirsen tabi ki beklersin ne zaman gelecekmiş eğer bir 10 gün sonra gelirse bekle derim hiç acele etme tabi ki evde aksi bir durum olmadığı sürece inşallah
Ya şimdi sonuçlarım iyi ilerlerse sabr ederim çünkü erkenden ultrasona da girmek istemyrm radyasyon oluyormuş ondan doktorum 10 günde döner ya beklerim onu ben iki yıllık doktorum aslında onun dışında birinin yanına gitmel de istemiyorum bakalım değeri güzel bir şekilde gördüm ya içim rahatladı pazartesi de katlarsa tam rahatlayacam inşallah

Amin canım benim inşallah değerlerin sağlıcakla katlanarak artsın her şey sağlıcakla gönlünce olsun inşallah bence de bekle doktorun gelince gidersin

Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah peki şu an ne aşamadasın
Amin inşaallah canım ben şu anda transfere hazırlık aşmasındayım çarşamba günü kontrolüm var bakalım rahim inşaallah yeterli kalınlıktadır o kadar heyecanlıyım ki bir an önce stressiz güzel günlere geçiş yapmak istiyorum

Hadi inşallah canım dilerim sağlıcakla güzel pozitif geçer tüm sürecin inşallah mucizene kavuşursun Amin Rabbim yardımcın olsun
Şans senden yana olsun inşallah

Yaa canım çok şükür hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindim vallahi Rabbim kucagina almayı nasip etsin

Mesajlarını beş sayfa öncesinden heyecanla okudum sonucunu ne olmuş diye masAllah çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin insAllah bu sevinci herkes yaşayabilsin

Amin amin inanki öğrendiğim günden beri hep dua ediyorum Rabbim bekleyenlere evlat isteyen herkese nasip etsin tez zamanda yani ben hiç doğal yolla hamile kalamadım ilk defa bu duyguyu yaşıyorum tarifisiz bir duygu inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur inanki sabr etmek zor ama meyvesi de gerçekten tatlı oluyormuş hala bazen inanamıuorum girip beta ma bakıyorum garip bir duygu ya

Bugün kan tahlili verdin mi canım nasıl çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…