- 15 Ekim 2024
- 441
- 251
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.161
Valla o progesteron arttıkça o akıntı artar. Hele ki fitil kullanıyorsan. Yarın güzel haberlerle gel inşallahAy bende bende canım
Birde dünden beri akıntım çoğaldı benim şeffaf, geçen sefer böyle olmuştu
Sizdede varmı kızlar ?
Ay dimi yaniSen rahat olevhamlı olunca emin ol daha insan kötü şeyler yaşıyor kız eskiden sanki millet avakoda kaju fındık fıstık mı yiyordu
kahvaltımı portakal suyu içiyorum
Akşamda bir bardak çayla kapatıyorum
Ay olabilir ben birde ekstra alıyorumValla o progesteron arttıkça o akıntı artar. Hele ki fitil kullanıyorsan. Yarın güzel haberlerle gel inşallah
İnşallah cümlemizİnşallah hepiniz güzel pozitifler alırsınızHep beraber sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Portakal suyu içmeden kendime gelememAklıma bir reels geldi diyor bugünde zenginler gibi portakal suyu içeyim ama düşüp bayılıyoryok bacım benim çay olmazsa olmaz onu zaten demir hapımla içiyorum
Kiz ihlamur bitki çayı ya riske atma istersenAy içmeyim mi ama ıhlamur zararsızlardan değil mi ya
Portakal suyu içmeden kendime gelemem
Yan etkisi olmadığı sürece birde sana zarar vermediği sürece problem değil tabi doktorlar daha iyi bilir. Ama burda hep genel anestezi işteAslında bazı yerlerde var genel anestezi bizimkilerde önceden yapıyormuş üç yıldır kaldırmışlar yumurtaların üstünde yan etkisi olduğunu söylüyorlar öyle tespit etmişler bizim klinik öyle yapıyor belki diğer yerler nasıl bilmiyorummonarozaya sorarız o da olucak bakalım nasıl yapacaklar
Bir tek okeyin eksikAyy sepidem beni bugün yine gülmekten öldürdün vallahi biz kahvedeki dayılar gibi çay️ olmazsa olmaz
Bir tek okeyin eksik
Bakma aşkım bende çok çaycıyım , karnımdaki bir bilse neleri feda ediyorum
Yan etkisi olmadığı sürece birde sana zarar vermediği sürece problem değil tabi doktorlar daha iyi bilir. Ama burda hep genel anestezi iştebizim teknoloji mi önde onlarınki mi bilemedim aaa evet sira onda hadi bakalım oda hayırlısıyla girsin çıksın
Aslında en sağlıklısı seninki de ben o kahvaltı da çay içmezsem bütün gün başarısı çekiyorumkahvaltımı portakal suyu içiyorum
Akşamda bir bardak çayla kapatıyorum
Gel sarılalımAslında en sağlıklısı seninki de ben o kahvaltı da çay içmezsem bütün gün başarısı çekiyorum
Amin inşallah dualarımız onunla inşallah oda güzel geçirecek opuyuEvet öyle canım benim
Amin Rabbim onun da yüzüne baksın inşallah dilerim kucağı dolsun hayırlı sağlıklı evlatlarla inşallah
Ya benim 3.gun embriyolari da o yüzden anca diye dusunuyorum10.gün test günü değil mi kuzumBende 9 ve 10da yapıp 11 de kan vercem Allahın izniyle pozitifi görürüz inşallah
Vallahi ya kardeş olsak bu kadar olurGel sarılalımboşuna demedim ben sensin bende sen benim kahvaltıda çay olmazsa kahvaltı yiyemem o derece
Benimde öyle maalesef. Bir de sertlesmeye başladı iğne girmemeye başladıAy bende ya morarmaya başladı
Banada genel anestezi verildiAslında bazı yerlerde var genel anestezi bizimkilerde önceden yapıyormuş üç yıldır kaldırmışlar yumurtaların üstünde yan etkisi olduğunu söylüyorlar öyle tespit etmişler bizim klinik öyle yapıyor belki diğer yerler nasıl bilmiyorummonarozaya sorarız o da olucak bakalım nasıl yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?