Amin canim benim insAllahŞans işte canım belki hakkında böylesi hayırlıymış gecikmesinde vardır bir hikmet kendini üzme geç olsun güç olmasın inşallah Amin
Öyle valla canım işlerinde nasıllar bilmiyorum ama gerçekten para yi çok ön plana koyuyorlar bence de neye imza attiysak o olmalı bakayım daha konuşmadım hiçYa sen neye imza attıysan onu ödemelisin öyle iş mi olur? Beni de sürekli arıyorlar, sürekli fiyat listesinin yazılı olduğu bir form var ya onu gönderiyorlar. Her seferinde ben yıl sonu başlayacağım demekten sıkıldım. En son azarladım not alır mısınız sürekli aramayın aralık ayında başlıcam diye. Böyle olduğu için tamamen para odaklı yaklaştıklarını düşünüp soğuduk açıkçası. Osman develioğlu’na gidebilirim ben de.
İnşallah kolaylıkla hallolur kuzumÖyle valla canım işlerinde nasıllar bilmiyorum ama gerçekten para yi çok ön plana koyuyorlar bence de neye imza attiysak o olmalı bakayım daha konuşmadım hiç
İnsAllah canım benim inan ki heves filan kalmadı çok koptum yani olaydan meseleden keşke hiç rahim dinlendirme yapmasaydiİnşallah kolaylıkla hallolur kuzum
İnsAllah canım benim inan ki heves filan kalmadı çok koptum yani olaydan meseleden keşke hiç rahim dinlendirme yapmasaydi
İnsAllah canım benim inan ki heves filan kalmadı çok koptum yani olaydan meseleden keşke hiç rahim dinlendirme yapmasaydi
Evet ne olursa olsun doktorun prosedürü buymuş canım. Ekstra ücret alıyor bi deAslında çok yumurta da toplanmadı ama ısrarla Rahim dinlendirme yapıyorlar
Umarım her şey gönlünce güzel olsun
Evet ne olursa olsun doktorun prosedürü buymuş canım. Ekstra ücret alıyor bi de
Evet ne olursa olsun doktorun prosedürü buymuş canım. Ekstra ücret alıyor bi de
İyiyim aşkım ben çok şükür. Geçen ay bir hafta erken ve yoğun adet oldum vücudum hala kendine gelemedi. Bu hafta tatile gidicez muhtemelen tatilde regl olucam erken olunca günler kaydı. Eylül sonu gibi diğer adetle bi doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum kuzum. Zaten genetik test vermiştik ya anca çıkar 1,5 ayda dediler. Sonuçlar çıkınca da hamile kalmamış olursam tüp bebeğe başlarız yine duruma göre artık.Sen nasılsın kuzum iyi misin inşallah
İyiyim aşkım ben çok şükür. Geçen ay bir hafta erken ve yoğun adet oldum vücudum hala kendine gelemedi. Bu hafta tatile gidicez muhtemelen tatilde regl olucam erken olunca günler kaydı. Eylül sonu gibi diğer adetle bi doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum kuzum. Zaten genetik test vermiştik ya anca çıkar 1,5 ayda dediler. Sonuçlar çıkınca da hamile kalmamış olursam tüp bebeğe başlarız yine duruma göre artık.
Sen nasılsın bebişler nasıl? İsim düşündünüz mü annesi
Ayy rabbim adıyla yaşatsın ikisini de annesiMaşallahcanım iyi olmana sevindim inşallah daha da iyi olursun hayırlı sağlıklı güzel bir zamanda mucizene kavuşursun inşallah Amin
Çok geçmiş olsuncanım umarım en kısa zamanda toparlarsın kendini bu tatil inşallah seni kendine getirir
Biz de iyiyiz canım çok şükür Cuma günü detaylı ultrasona gireceğim nasip olursa umarım sağlıklı güzel geçer Allah’ın izniyle
Elif & Eymen düşündük canım benim
Darısı en kısa zamanda başına inşallah Amin
Ayy rabbim adıyla yaşatsın ikisini de annesiamin inşallah rabbim bizlere de nasip etsin
Evet ya benimkiler de ikiz bu aradaÇok haklısın vallahi hepimiz öyleyiz
Doğuma kadar da bu bitmiyor emin ol sürekli acaba iyiler mi acaba bir sıkıntı var mı demekten kafan allak bullak oluyor
Evet ya benimkiler de ikiz bu arada9 haftalık olduk sen cinsiyeti ne zaman öğrenmiştim
Ay çok güzel o zaman daha var desene merak ediyorım içime doğan bir kız bir erkek gibi geliyor ama yine de allah bilir sağlıklı olsınlar da pek de önemli değil açıköası azcık heyecand a var bakalımOyyy maşallahben yerim o ikizleri sağlıcakla gelsinler anneciğinin kollarına inşallah Amin
Ben 15.haftada öğrendim perinatoloji doktoru söyledi 1 Eylül de tekrar gideceğim o zaman tekrar cinsiyetlerini doğrularım demişti
Ay çok güzel o zaman daha var desene merak ediyorım içime doğan bir kız bir erkek gibi geliyor ama yine de allah bilir sağlıklı olsınlar da pek de önemli değil açıköası azcık heyecand a var bakalım
Napıyorsunuz kızlar iyi misiniz
Oh iyi olun canımvalla idare edyrx bu şeker düşğklüğü bni etkiliyor 2 3 saat bişey yemesem bayılacak gibi oluyorum napim bilmiorım inş doğumdan sonra gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?