Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Öyle valla canım işlerinde nasıllar bilmiyorum ama gerçekten para yi çok ön plana koyuyorlar bence de neye imza attiysak o olmalı bakayım daha konuşmadım hiç

İnsAllah canım benim inan ki heves filan kalmadı çok koptum yani olaydan meseleden keşke hiç rahim dinlendirme yapmasaydi

Aslında çok yumurta da toplanmadı ama ısrarla Rahim dinlendirme yapıyorlar
Umarım her şey gönlünce güzel olsun

İnsAllah canım benim inan ki heves filan kalmadı çok koptum yani olaydan meseleden keşke hiç rahim dinlendirme yapmasaydi
Aslında çok yumurta da toplanmadı ama ısrarla Rahim dinlendirme yapıyorlar
Umarım her şey gönlünce güzel olsun
Evet ne olursa olsun doktorun prosedürü buymuş canım. Ekstra ücret alıyor bi de

Sen nasılsın kuzum iyi misin inşallah
İyiyim aşkım ben çok şükür. Geçen ay bir hafta erken ve yoğun adet oldum vücudum hala kendine gelemedi. Bu hafta tatile gidicez muhtemelen tatilde regl olucam erken olunca günler kaydı. Eylül sonu gibi diğer adetle bi doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum kuzum. Zaten genetik test vermiştik ya anca çıkar 1,5 ayda dediler. Sonuçlar çıkınca da hamile kalmamış olursam tüp bebeğe başlarız yine duruma göre artık.

Sen nasılsın bebişler nasıl? İsim düşündünüz mü annesi

Maşallah canım iyi olmana sevindim inşallah daha da iyi olursun hayırlı sağlıklı güzel bir zamanda mucizene kavuşursun inşallah Amin

Çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda toparlarsın kendini bu tatil inşallah seni kendine getirir

Biz de iyiyiz canım çok şükür Cuma günü detaylı ultrasona gireceğim nasip olursa umarım sağlıklı güzel geçer Allah’ın izniyle

Elif & Eymen düşündük canım benim

Darısı en kısa zamanda başına inşallah Amin

Ayy rabbim adıyla yaşatsın ikisini de annesi amin inşallah rabbim bizlere de nasip etsin

Ayy rabbim adıyla yaşatsın ikisini de annesi amin inşallah rabbim bizlere de nasip etsin

Amin canım Allah razı olsun
Dualarım seninle ve bekleyen herkesle dilerim sizlerde en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşamak nasip olsun Amin

Evet ya benimkiler de ikiz bu arada 9 haftalık olduk sen cinsiyeti ne zaman öğrenmiştim

Oyyy maşallah ben yerim o ikizleri sağlıcakla gelsinler anneciğinin kollarına inşallah Amin
Ben 15.haftada öğrendim perinatoloji doktoru söyledi 1 Eylül de tekrar gideceğim o zaman tekrar cinsiyetlerini doğrularım demişti

Ay çok güzel o zaman daha var desene merak ediyorım içime doğan bir kız bir erkek gibi geliyor ama yine de allah bilir sağlıklı olsınlar da pek de önemli değil açıköası azcık heyecand a var bakalım

Amin canım bilmezmiyim çok heyecanlı güzel bekleyişler
Dilerim Rabbim gönlündekini sağlıcakla hayırlısıyla nasip eylesin Amin
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki inan ki farkına bile varmıyorsun yeter ki bebeklerimiz sağlıklı vaktinde gelsinler inşallah Amin

Oh iyi olun canımvalla idare edyrx bu şeker düşğklüğü bni etkiliyor 2 3 saat bişey yemesem bayılacak gibi oluyorum napim bilmiorım inş doğumdan sonra gecer

Oh iyi olun canımvalla idare edyrx bu şeker düşğklüğü bni etkiliyor 2 3 saat bişey yemesem bayılacak gibi oluyorum napim bilmiorım inş doğumdan sonra gecer

Amin canım benim
Sık sık bişeyler ye o duruma gelmeden inşallah sağlıcakla atlatırız bu süreçleri Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…