Kızlar selamlar,
Buraya ilk kez yazıyorum.Bu başlığın altında mücadelesinş veren tüm anne adaylarına kocaman sarılıyorum.Umarım hepimiz bir gün mutlu sona ulaşırız.Benim bu 2.denemem.Transferimin 8.günü ve erken değil normal gebelik testiyle böyle gördüm.Silik de olsa var gibi görüyorum.Çalıştığım için sabah değil de akşam test yapabildim.Siz ne diyorsunuz? Eki Görüntüle 3581077
Amin canim Allahim herkese nasip etsin
Hadi gozun aydın canım cokk sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin insallah
Merhaba yumurta buyutme surecindeyim gonalf son 2 güne yetmiyor 225 vuruyorum elinde olup kalan var mı acaba trakya geneli özellikle Kırklareli elden teslim alabiliriz
İnşallah sağ Salim alırsın kucağınaBel ağrısı oldumu ?
Merhaba yumurta buyutme surecindeyim gonalf son 2 güne yetmiyor 225 vuruyorum elinde olup kalan var mı acaba trakya geneli özellikle Kırklareli elden teslim alabiliriz
Ben transferden sonra dr sormuştum bana normal kılabilirsin dedi ben hep normal kıldım farzlarını ama sünnetleri yere oturup kıldım. Başta bende çekindim ilk gün özellikle ama çok şükür bir durum olmadı belirtmek istedim konuya hitaben Rabbim bir ömür daim etsin kıblesine yönelmeyiSandalyede kilabilirsin canım bence hiç eğilmiyoruz orada
Yapacağım çok teşekkür ederim umarım hepimiz için sonu güzel olsunBence var inşallah sağlıkla kucağına alırsınbirde sabah ilk idrarla yap
Çok teşekkür ederim inşallah bulabilirim siz bruksel de mi tedavi oldunuzMerhaba canım hayırlı olsun sürecin Allahım yüzüne baksın sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Aminkeşke yardımcı olabilseydim inşallah bulursun Amin
Bana dr sağolsun hastalardan kalan ilaçlar varmış onlardan hemşiresine tamamlatıp vermişti miktarı tamamlamıştık belki onunda dr aynısını yaparKızlar elinde gonalf olan var mı
Amin canım çok teşekkür ederim.Hepimizin sonucu güzel olsun,sağlıkla gelsin bebeklerimizAleyküm selamcanım hoşgeldin
Amin Rabbim cümlemize nasip eylesin inşallah
Bence tutunmuş minikingözün aydın olsun inşallah canım sağlıcakla değerlerin katlansın Amin
Çok teşekkür ederim inşallah bulabilirim siz bruksel de mi tedavi oldunuz
Bana dr sağolsun hastalardan kalan ilaçlar varmış onlardan hemşiresine tamamlatıp vermişti miktarı tamamlamıştık belki onunda dr aynısını yapar
Çok teşekkür ederim inşallah bulabilirim siz bruksel de mi tedavi oldunuz
Bana dr sağolsun hastalardan kalan ilaçlar varmış onlardan hemşiresine tamamlatıp vermişti miktarı tamamlamıştık belki onunda dr aynısını yapar
Doktoruma danışacagim çok teşekkür ederim bilgi verdiği için.Bak canım arkadaş yazmış doktor diğer hastalardan kalan ilaçları vermiş inşallah senin de öyle olur Amin
Tebrik ederim sizi deAmin inşallah yok canım ben Almanya’dayım burada yaptırdım tüp bebeklerimi
Tebrik ederim sizi de
Evet canımCanım bisey sorucam sen fitil kullanıyor muydun
Maalesef arkadaşlar değerim 41 den 20 ye düşmüşçok çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?