Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya iki şey merak ediyorum cevap verebilir misiniz bilgisi olanlar ? Lekelenme yaşamadan pozitif gören oldu mu? Transferin 7. Günü hiç lekelenme falan olmadı genelde herkes yaşamış umutlarım azaldı :( bi de bu erken gebelik testi yapanlar ilk idrarla yapmıyor musunuz gün içinde yapılır mı bu test ?

Herkeste lekenlenme olmaz çok şükür Elhamdüllilah bende olmadı 🤲 yani boşuna moralini bozuyorsun daha gebeliğin erken dönemi olduğu için ilk idrarla olsa iyi diyorlar sağlıklı sonuç için inşallah pozitifleri görürsün Amin 🤲🥰

Kızlar ev işi yapıyor musunuz ya? Ben dikey süpürge ile ev süpürüyorum.Vileda yapıyorum.Tuvalete çamaşır suyu döküyorum.Bulaşık makinesi boşaltıyorum vs vs.Mecbur yapıyorum napim ya

Ben yavaş yavaşta olsa yapıyorum mecburen çok kendimi yormadan çünkü yalnızım dostlarım yalnızım yalnız 🥹 birde bende bir çocuk var okula giden mecbur yapıyorum çamaşır yıka topla katla vs işte Allaha emanetler artık 🤲🥰

Ya iki şey merak ediyorum cevap verebilir misiniz bilgisi olanlar ? Lekelenme yaşamadan pozitif gören oldu mu? Transferin 7. Günü hiç lekelenme falan olmadı genelde herkes yaşamış umutlarım azaldı :( bi de bu erken gebelik testi yapanlar ilk idrarla yapmıyor musunuz gün içinde yapılır mı bu test ?
İlkinde hiç lekelenme falan yaşamadım pozitifti. Şimdikinde de erken gebelik testinde pozitifi gördükten sonra yaşadım ve çok korktum ama şükür ki sorun yokmuş kan testinde pozitifi gördüm. Yani lekelenme yok diye tutunmadı diye bişey yok. Testide transfer günü hariç 8. gün predictorle marka yaptım ilk idrarla yapmadım ben akşamüzeri yaptım çok silik göründü

Kızlar ev işi yapıyor musunuz ya? Ben dikey süpürge ile ev süpürüyorum.Vileda yapıyorum.Tuvalete çamaşır suyu döküyorum.Bulaşık makinesi boşaltıyorum vs vs.Mecbur yapıyorum napim ya
Bende yapıyorum sadece ağır şeyler kaldırmıyorum ve ani hareketlerde bulunmuyorum. Diğer türlü sürekli yatıp herşeye pimpiriklenirsem daha çok stres olurum ben 😊

Birde çok çamaşır suyu kullanma bende kullanıyorum ama az az birde maske takıyorum banyoyu falan temizlediğim zaman dikkat et kaş yapim derken göz çıkarmıyalım 🤲

Bende yapıyorum sadece ağır şeyler kaldırmıyorum ve ani hareketlerde bulunmuyorum. Diğer türlü sürekli yatıp herşeye pimpiriklenirsem daha çok stres olurum ben 😊

Aynen bende mobilya vs çekmiyorum benim eşyalar zaten hepsi ayaklı süpürge herşey altına rahatlıkla giriyor allahtan çekmeli iş zorluyuyabilir birde benim çamaşır makine iki merdiven aşağıda yavaş yavaş gidip geliyorum 🤨

Aynen bende mobilya vs çekmiyorum benim eşyalar zaten hepsi ayaklı süpürge herşey altına rahatlıkla giriyor allahtan çekmeli iş zorluyuyabilir birde benim çamaşır makine iki merdiven aşağıda yavaş yavaş gidip geliyorum 🤨
Aynen benimde çamaşır makinem 2 kat yukarda yavaş yavaş çıkıyorum bazende eşim hallediyo çamaşır işini 😊

😔çok geçmiş olsun tekrar…Öyle düşünme.Demek ki bu sağlıklı değildi ki tutunamadı diye düşün.Benim kalp atışını duyup kaybettiğim oldu üstte yazmıştım.Öylesi inan daha berbat…Sanırım ilk denemen.Şu an olmadıysa da ikinci denemende olur inşallah.Embriyo sağlıklıysa , rahimde problem yoksa tutunacaktır.Kaset test güvenilir değil hemen kendini bırakma.Ben kanda görmeme rağmen kaset testte çıkmadığı olmuştu o yüzden güvenemiyorum.Bundan sonra predictor marka erken gebelik testi almaya çalış.Allah yardımcın olsun canım.
Size de çok geçmiş olsun😔 en azından silik çıkardı. O bile yok. O yüzden artık beklentim yok.

Aynen benimde çamaşır makinem 2 kat yukarda yavaş yavaş çıkıyorum bazende eşim hallediyo çamaşır işini 😊

Beni bu süreçte en çok zorluyan bu çamaşır makinesinin yeri normalde hiç bilmezdim şu an bana ağır geliyor 😁 benim eşim çalışıyor denk gelmiyor çamaşıra bazen sabahları kurumuşsa sepeti eline veriyorum topluyor getiriyor ama çokta aman aman faydası yok 🫣🧐

Beni bu süreçte en çok zorluyan bu çamaşır makinesinin yeri normalde hiç bilmezdim şu an bana ağır geliyor 😁 benim eşim çalışıyor denk gelmiyor çamaşıra bazen sabahları kurumuşsa sepeti eline veriyorum topluyor getiriyor ama çokta aman aman faydası yok 🫣🧐
Onun evde olduğu saatlere göre ayarla çamaşırları 😂😂😂

Aleyküm selam canım hoşgeldin 🤗
Maşallah 🧿 sübhanallah çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah 🤲🥰🥹 sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin 🤲❤️
Saol canım amın ınshAllah benım hatırlarsın bera hcg yavaş ilerliyodu bıraz geç döllenme imiş

Back
X