• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benimde eskiden tam tersiydi. Yumurtldığımı anlardım beyaz akıntı bariz gelirdi ama evlendim Miyom ameliyatıı oldum ondan sonra hem regl günlerim kısaldı ve yumurta belirtisi görmedim artık. Dediğiniz gibi kalitesiz olduğu için hemen çatlıyorlar anlamıyoruz. Benim miyom ameliyatımı yapan doktor da dört ay boyunca kontrole gittim demedi ki folikülün az yada bi takip yapalım kaç mm oluyor. Direk bana rezervin az tüp bebeğe git. Bizde koştur koştur gittik. Bu ay iki folikül çıktı femara ilaç verdi dün bitti çarşamba kontrol edecek bakalım ne kadar büyümüş. Çatlatma iğnesi vercek kendimiz değerlendircez umarım içi dolu çıkarda bi işe yarar. Gerçekten psikolojik olarak tüp bebeğe gidenlere çok hassas davranılması lazım.

Amin canım dilerim bu ay kendiliğinden hamile kalırsın Allah’ın izniyle inşallah 🤲

Allah kolaylık versin canım benim inşallah hayatında hep güzellikler seni bulsun canımsın iyi ki tanıdım iyi ki varsın inşallah Rabbim gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin inşallah AMİN 🤲🥹🫶🏼
Allah razı olsun canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰 bende iyi ki tanıdım seni güzel mayalam 🥰🥰🥰

Canım ya ağlattın beni🥹 ne yapılabilir ki başa geldi olamayacak bir iş dovunsemde yirtinsamda çaresi yok.kendime iyi dusunebilmek için çıkış yolları arıyorum işte doktor erken farketti gibi... Salı günü alttan da alabilirse bir umudum olur 🙏 olmazsa nasip değilmiş derim kendime başka mutluluk yolları bulmaya çalışırım hayat devam ediyor nefes aldıkça çıkış bulmak zorundayız🙏 Allah razı olsun umarım hayat güzel kapilar açar sana da🙏 belli mi olur alttan yaparsa belki bidahakine beraber başlarız yine 🙏🩵 🌸
Ya neden sezeryanla olurda umut kalmıyor orayı kaçırdım ben. Tıpta çare tükenmez lütfen olumlama yapalım bişey olmaz inşallah.

Merhaba, biliyorum çok erken ama grip olduğum için çok tedirgin olup test yapmak istedim transfer hariç bugün 5. Gün siz de bakabilir misiniz?

Merhaba, hayırlı olsun 🧿
Kalp atışını duymanız duasıyla 🙏 Rabbim hepimize o sesi duyursun 🤲
Bende gribim ve dün kanamam vardı aslında 3. Denemem olduğu için evde test yapmayacaktım ama kanamam da olunca içim rahat etsin diye yaptım 🥹
25 Nisan da transfer olmuştum sanki çok silikte olsa var yani ben hayal görmüyorsam 🤭🩵

Eklentiler

• IMG_8277.webp
    IMG_8277.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba, hayırlı olsun 🧿
Kalp atışını duymanız duasıyla 🙏 Rabbim hepimize o sesi duyursun 🤲
Bende gribim ve dün kanamam vardı aslında 3. Denemem olduğu için evde test yapmayacaktım ama kanamam da olunca içim rahat etsin diye yaptım 🥹
25 Nisan da transfer olmuştum sanki çok silikte olsa var yani ben hayal görmüyorsam 🤭🩵

Canım ne siliği bariz belli maşallah 🧿 sağlıcakla gelsin minik kuş 🦢 sağlıcakla değerlerin katlansın inşallah 🤲 bugün kaçıncı günün transfer hariç 😍

Canım ne siliği bariz belli maşallah 🧿 sağlıcakla gelsin minik kuş 🦢 sağlıcakla değerlerin katlansın inşallah 🤲 bugün kaçıncı günün transfer hariç 😍
Aminnn🤍🙏 Kurban olduğum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla gelsin miniklerimiz kalp atışlarını duymak nasip olsun hepimize 🤍 8. Günüm
7 Mayıs kan test günüm 🥹

Aminnn🤍🙏 Kurban olduğum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla gelsin miniklerimiz kalp atışlarını duymak nasip olsun hepimize 🤍 8. Günüm
7 Mayıs kan test günüm 🥹

Amin Ecmain inşallah canım gözünaydın olsun inşallah dilerim kan da güzel bir değerle öğrenirsin Amin 🤲😍 çok yorma kendini lekelenme varmış uzan dinlen doktoruna da leke geldiğini bildirdin mi canım 🥰

Amin Ecmain inşallah canım gözünaydın olsun inşallah dilerim kan da güzel bir değerle öğrenirsin Amin 🤲😍 çok yorma kendini lekelenme varmış uzan dinlen doktoruna da leke geldiğini bildirdin mi canım 🥰

Dün direkt aradım sadece Coraspirin i kestirdiler enox kullanıyorum ona devam et dediler. Ara ara devam ediyor lekelenmem ama dünkü gibi değil Rabbime binlerce kez şükürler olsun 🙏
Bu arada sizin ikiz sanırım 🥰🧿

Kızlar selam benim 2 gün önce değerim 240 çıktı bugünde 557 doktoruma gönderdim ama konuşmadık henüz. İyi gibi sanki değer sizce nasıl ? Birde ne zamana ultrason randevusu verir tahmininiz varmı ?

Ya iki şey merak ediyorum cevap verebilir misiniz bilgisi olanlar ? Lekelenme yaşamadan pozitif gören oldu mu? Transferin 7. Günü hiç lekelenme falan olmadı genelde herkes yaşamış umutlarım azaldı :( bi de bu erken gebelik testi yapanlar ilk idrarla yapmıyor musunuz gün içinde yapılır mı bu test ?
Canım benim ilk transferde lekelenme oldu negatif, 2. De lekelenme olmadı pozitif ve sağlıkla devam ediyor gebeliğim, lekelenme iyi bir şey değil zaten sağlıklı gebelikte lekelenme görülmez genelde

Dün direkt aradım sadece Coraspirin i kestirdiler enox kullanıyorum ona devam et dediler. Ara ara devam ediyor lekelenmem ama dünkü gibi değil Rabbime binlerce kez şükürler olsun 🙏
Bu arada sizin ikiz sanırım 🥰🧿

Çok şükür hamdolsun büyük ihtimalle hem yerleşme kanamasıdır hem de ilaçlardan bazen kaynaklanıyor olabilir çok sevindim 🥲 senin adına sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin cümlemize inşallah Amin 🤲❤️
Daha kese için gitmedim kan değerinden doktorum ikizden şüphelendiğini söyledi çünkü çift transfer olmuştum ama keseyi görmeden 💯 ikiz diyemem dedi ama bakalım heyecanla kese gününü bekliyoruz dilerim sağlıcakla görmek nasip olur inşallah Amin 🤲🥹💕

Kızlar selam benim 2 gün önce değerim 240 çıktı bugünde 557 doktoruma gönderdim ama konuşmadık henüz. İyi gibi sanki değer sizce nasıl ? Birde ne zamana ultrason randevusu verir tahmininiz varmı ?

Maşallah 🧿 canım çok güzel artmış genelde 10 gün sonraya verirler benim ki iki hafta sonra attı 🥰

Back
X