• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya iki şey merak ediyorum cevap verebilir misiniz bilgisi olanlar ? Lekelenme yaşamadan pozitif gören oldu mu? Transferin 7. Günü hiç lekelenme falan olmadı genelde herkes yaşamış umutlarım azaldı :( bi de bu erken gebelik testi yapanlar ilk idrarla yapmıyor musunuz gün içinde yapılır mı bu test ?
Çoğu insanın olmuyor içiniz rahat olsun 🙏 Dün inanın o kadar çok ağrım vardı ki yani resmen adet ağrısı gibiydi yine olmadı dedim ama şükür devam etmedi 🥹 sanırım sizden bir gün sonra transfer oldum 💐 inşallah güzel haberler alırız 🤲

Çok şükür hamdolsun büyük ihtimalle hem yerleşme kanamasıdır hem de ilaçlardan bazen kaynaklanıyor olabilir çok sevindim 🥲 senin adına sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin cümlemize inşallah Amin 🤲❤️
Daha kese için gitmedim kan değerinden doktorum ikizden şüphelendiğini söyledi çünkü çift transfer olmuştum ama keseyi görmeden 💯 ikiz diyemem dedi ama bakalım heyecanla kese gününü bekliyoruz dilerim sağlıcakla görmek nasip olur inşallah Amin 🤲🥹💕

Aminnnn🙏💞
Benim de ilki çift transferdi ilk gittiğimizde tek keseydi kalp atışını duymaya gittiğimde ise ikinci keseyi gördük ama kalp atışı duyamadığımız için 8. Haftada ikiz gebelik olarak kürtaj oldum 😞
Buda çift olacaktı çok istemiştim ama (bir daha olmaz tek kalmasın diye hep iki istemiştim en başından beri )
Doktorum ilk ikisini direkt donduralım geri kalan embriyoları genetiğe gönderelim demişti. Geriye bir tane kaldı ❤️‍🩹 ve genetiği normal gelince genetiği normal geleni transfer etmek istedi. Vardır bunda da bir hayır 🙏 kendisine güvenerek kabul ettim 🩵
Evett pozitif haberler almak çok güzel ama sağlıkla ve kalp atışı duymak ve sağlıkla devam etmesi 💞
Bir gün duymak isteyen herkesle beraber bana da o sesi duymak nasip olur inşallah 🙏

Merhaba, hayırlı olsun 🧿
Kalp atışını duymanız duasıyla 🙏 Rabbim hepimize o sesi duyursun 🤲
Bende gribim ve dün kanamam vardı aslında 3. Denemem olduğu için evde test yapmayacaktım ama kanamam da olunca içim rahat etsin diye yaptım 🥹
25 Nisan da transfer olmuştum sanki çok silikte olsa var yani ben hayal görmüyorsam 🤭🩵
Merhaba, ayy sizede hayırlı olsun o zaman maşallah ikimize de mavi boncuğu aldık bugün 🧿 çok fena salgın var ama bizim minikler güçlü çıktı inşallah de devam eder sorunsuz 🙏🏻🤲🏻🤍 ben de 28 nisanda olmuştum siz benden önce kanda da öğrenirsiniz 😊

Merhaba, ayy sizede hayırlı olsun o zaman maşallah ikimize de mavi boncuğu aldık bugün 🧿 çok fena salgın var ama bizim minikler güçlü çıktı inşallah de devam eder sorunsuz 🙏🏻🤲🏻🤍 ben de 28 nisanda olmuştum siz benden önce kanda da öğrenirsiniz 😊
Teşekkür ederim 🥹
Hayatımda aldığım en anlamlı mavi boncuk 🥰 Güzel haberle gelirim inşallah Çarşamba günü buraya 🥹🙏

Ya iki şey merak ediyorum cevap verebilir misiniz bilgisi olanlar ? Lekelenme yaşamadan pozitif gören oldu mu? Transferin 7. Günü hiç lekelenme falan olmadı genelde herkes yaşamış umutlarım azaldı :( bi de bu erken gebelik testi yapanlar ilk idrarla yapmıyor musunuz gün içinde yapılır mı bu test ?
Selamlar benim 7 . Gün lekenmem oldu aynı gün öğleden sonra kaset test yapmıştım silik çıkmıştı bugün test günümdü hamileyim şükür ama herkeste ve her gebelikte aynı belirtiler olmuyor ilk hamileligimde 6. Günde öğrenmiştim ikizlerimi ve lekenmemde olmamisti . Bunlara takılmayın rahatlamaya çalışın.

Hadi gözün aydın olsun inşallah canım maşallah 🧿 çok sevindim tebrik ederim tahmin etmiştim senin pozitif olacağını sağlıcakla katlanarak devam etsin canım sağlıcakla gelsin minnoş

Kızlar benim gibi değeri düşük çıkıp sonra yükselen var mı acaba

Kızlar ev işi yapıyor musunuz ya? Ben dikey süpürge ile ev süpürüyorum.Vileda yapıyorum.Tuvalete çamaşır suyu döküyorum.Bulaşık makinesi boşaltıyorum vs vs.Mecbur yapıyorum napim ya
Selamlar transfer oncesi kiz kardeşim geldi yanıma ikizlerim var çünkü ağır kaldırmadım ama her şeyi yapmaya çalıştım dinlene dinlene süpürgeyi kardeşim halletti geri kalanı birlikte hep yatmak sağlıksız sonuçta hergun iğnemi yaptırmak için gidiş dönüş 1 saat yürüdüm çok şükür tuttu hamileyim darısı size inşallah.

Beni de ekleyebilirsiniz, ilk denemem, 29 yas, transfer icin regli bekliyorum martta olacak muhtemelen transferim 💞
Selamlar durumunuz nedir acaba merak ettim bende sizden bi gun önce transfer oldum bugün aldım sonucumu siz ne durumdasınız umarım güzel sonuçlar alırsınız.

CinnamonQueen CinnamonQueen canım nasılsın nasıl gidiyor bugün kan verdin mi yoksa yarın mı yapacaksın inşallah hayırlısıyla pozitif haberler alırsın inşallah Amin 🤲❤️
Kuzum test gunum yarin aslinda ben 6. gun idrarda pozitif gorunce gidip kan verdim ve pozitif 🥹 artisi takip ediyorum simdilik guzel gidiyor dua edin insallah guzelce artsin 🥹❤️

Selamlar durumunuz nedir acaba merak ettim bende sizden bi gun önce transfer oldum bugün aldım sonucumu siz ne durumdasınız umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Merhaba evet pozitif gordum 6. gunde 🥹❤️ henuz cok cok yeni artisi takip ediyorum
Siz de pozitif aldiniz mi ay cok sevindim ❤️

Siz nerede tedavi oldunuz ? Doktorunuz kimdi? Hep aynı yerde mı oldunuz?

Tebrik ederim🌼 🧿 aynı gün transfer olmuşuz ama ben tutuyorum kendimi zorla da olsa😅 bir iki gün sonra mı baksam diyorum test bile aldım ama korkuyorum cesaret edemiyorum🥲🥲

Back
X