• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben dayanamıyorum galiba kızlar. İğne artık göbeğime girmiyor yapacak yer kalmadı :( dün yiğenimin doğum gününde kendimi banyoya kapatıp hüngür hüngür ağladım hamile miyim değil miyim ilaçları boşuna mı kullanıyorum bitkin hissediyorum daha 4 gün var test gününe önceden yapıp kendimi de daha fazla strese sokmak istemiyorum ama belirsizlikten de çoook bunaldım eşim beni öyle görünce o da çok üzüldü sen bu kadar yıpranıyorsan bitirelim tedaviyi senden önemli değil hiçbir şey dedi ama içimde öyle değil işte bitirmeye de bitiremem zaten sonuna gelmişiz :/ sizce beta vereyim mi ya da erken gebelik yapaym mı o kadar kararsızım ki negatif bişey duymaya hiç mecalim kalmadı sanki 😔😔😔
Doktoruna iğneyi bacaktan yapmak için danışabilirsin, bacakta da subkutan enjeksiyon bölgeleri var. Belki izin verir, benim şuan göbeğim çok kötü olmadı ama olunca sorucam mutlaka.

En heyecanlı yerinde tedaviyi bitirmek de nerden çıktı😊 Allah korusun negatif çıkarsa o zaman düşünürsün, gerekirse bir süre mola verirsin canım kendini toplamak için. Erken test konusunda bir şey diyemiyorum herkesin yapısı farklı. Ben dayanamayacağımı zaten biliyordum, 7.günde hemen yaptırdım. Normalde 7.gün biraz erken, negatif görme ihtimali de var. Kendini en iyi sen bilirsin, iğneler zaten zor geliyor bir de negatif görünce hiç yapamam diyorsan yaptırma test.

Canım benim Sen Rabbimin sevdiği kulusun senin sesini duymak için seni büyük imtihana katmış imtihanın çok Ağır 😢 Rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallah sana bol sabır versin inşallah emin ol her zorluktan sonra bir kolaylık vardır sabrının mükAfatını alacaksın inşallah Rabbim hayal edemeyeceğin güzellikler sunacaktır Amin 🤲 Allahım senin için sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah dilerim tekrardan birgün kendini toparlayınca bu yola güçlü sağlam sağlıklı bir şekilde girmeni nasip eylesin inşallah Allah’ın izniyle kucağın sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun Amin Ecmain inşallah 🙏 gün doğmadan neler doğar inşallah Allahım seni darda bırakmasın Güzel insan ❤️ 🤲
Oyy canım 🩵 valla Allah razı olsun Allah ettiğin bu duaların bin misli güzeliyle seni karşılaştırsın🙏 çok sıkıntıdayım ama kendimi burdan alamiyorum arada giriyorum çok alışmışım😔 duadan başka bişey de gelmiyor elimden🙏 yanlız 2 gündür fellik fellik dolaşıyorum düşmedi yani boşuna mı yatmisim 3 ay diye düşünmedim değil😅 millet beni öyle gaza getirmeye çalışıyor bak dikiş tutuyor bidahakine yatmazsin aldırma dikişi diye🙄 dedim zaten şuan ağzıma eden dikiş yani🫣 dikişin tek riski vardı onu da ben yaşadım😅 yoksa ilaçla dusurecekti adam😀 ama illaki zoru olacak 🙄 sali günü bide evlilik yıldönümumuz çok manidar oldu🥺

Doktoruna iğneyi bacaktan yapmak için danışabilirsin, bacakta da subkutan enjeksiyon bölgeleri var. Belki izin verir, benim şuan göbeğim çok kötü olmadı ama olunca sorucam mutlaka.

En heyecanlı yerinde tedaviyi bitirmek de nerden çıktı😊 Allah korusun negatif çıkarsa o zaman düşünürsün, gerekirse bir süre mola verirsin canım kendini toplamak için. Erken test konusunda bir şey diyemiyorum herkesin yapısı farklı. Ben dayanamayacağımı zaten biliyordum, 7.günde hemen yaptırdım. Normalde 7.gün biraz erken, negatif görme ihtimali de var. Kendini en iyi sen bilirsin, iğneler zaten zor geliyor bir de negatif görünce hiç yapamam diyorsan yaptırma test.
Bir danışayım doktoruma teşekkür ederim canım. Ya asla bırakmam tedaviyi eşimde biliyor o kadar emek vermişiz gönlümü yapmak için söylemiştir kesin 🥲 ilaçlardan mı bilmiyorum durup durup duygusala bağlıyorım ağlıyorum. Peki senin 7. Gün de sonuç ne olmuştu canım benim de transfer günü hariç 6. Günüm bugün 5.gün embriyosuydu. Bi yanım git yaptır kurtul diyo diğer yanım bekle diyo 😅

Kızlar herkese günaydınn💛 ben bu transfer gününden beri inanılmaz bir şişkinlik yaşıyorum. Eşim bile göbeğimi görünce şaşırdı😅 Sanki 5 aylık hamile gibiyim, top gibi şiş ve sert bir göbeğim oldu. Bunun folik asitten olduğundan şüpheleniyorum, çünkü trasnfer yaklaşınca başlamıştım. Yan etkileri arasında da yazıyor. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu? Doktoruma soracağım bakalım ne diyecek, bana hiç iyi gelmedi bağırsak sağlığımı bozdu.
Taze transfer mi oldun tatlım? Bazen opu sonrası yan etki olabiliyor eğer taze transferse

Bir danışayım doktoruma teşekkür ederim canım. Ya asla bırakmam tedaviyi eşimde biliyor o kadar emek vermişiz gönlümü yapmak için söylemiştir kesin 🥲 ilaçlardan mı bilmiyorum durup durup duygusala bağlıyorım ağlıyorum. Peki senin 7. Gün de sonuç ne olmuştu canım benim de transfer günü hariç 6. Günüm bugün 5.gün embriyosuydu. Bi yanım git yaptır kurtul diyo diğer yanım bekle diyo 😅
Benim transfer dahil 7.günde beta hcg 25 çıktı, şuan düzenli artış takip ediyorum henüz ultrason günü verilmedi. İnşallah artış devam eder🥹 dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu.

Taze transfer mi oldun tatlım? Bazen opu sonrası yan etki olabiliyor eğer taze transferse
Yok canım dondurulmuş embriyo idi, geçen sene kasımdan beri opu olmuyorum ben. Biraz bunalıma girdiğim için transfer öncesi mola vermiştim😅 opu sonrası dediğin gibi şişkinlik oluyordu ama bu ondan değil yani😣

Yok canım dondurulmuş embriyo idi, geçen sene kasımdan beri opu olmuyorum ben. Biraz bunalıma girdiğim için transfer öncesi mola vermiştim😅 opu sonrası dediğin gibi şişkinlik oluyordu ama bu ondan değil yani😣
Opudan sonra benimde dediğin gibi olmuştu berbattı o yüzden sordum bi danış yine de doktoruna folik asit yapar mı bilmiyorum hiç

Benim transfer dahil 7.günde beta hcg 25 çıktı, şuan düzenli artış takip ediyorum henüz ultrason günü verilmedi. İnşallah artış devam eder🥹 dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu.
Gaza geldim şuan her an gidip kan verebilirim 😅 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 💙

Kızlar günaydın, bugün transfer hariç 6. günüm sabah ilk idrarlar predictor erken gebelik testi yaptım ama ne yazık ki negatif çıktı. Fotoğrafta hayalet bir çizgi var gibi ama çıplak gözle görülmüyor. Işık yanıltması gibi sanki. 2 gün sonra tekrar yapacağım.
IMG_5612.webp

Kızlar günaydın, bugün transfer hariç 6. günüm sabah ilk idrarlar predictor erken gebelik testi yaptım ama ne yazık ki negatif çıktı. Fotoğrafta hayalet bir çizgi var gibi ama çıplak gözle görülmüyor. Işık yanıltması gibi sanki. 2 gün sonra tekrar yapacağım.Eki Görüntüle 3586573
çok da hayalet gibi gelmedi bana ama ben de benzeri bir şekilde öğrenmistim

çok da hayalet gibi gelmedi bana ama ben de benzeri bir şekilde öğrenmistim
Ama gerçekten çıplak gözle hiç görünmüyor fotoğrafta nasıl böyle çıktı ben de anlamadım. Hatta fotoğrafa baktıktan sonra testi çıkarıp tekrar baktım yine göremedim.🤦🏻‍♀🤔

Kızlar herkese günaydınn💛 ben bu transfer gününden beri inanılmaz bir şişkinlik yaşıyorum. Eşim bile göbeğimi görünce şaşırdı😅 Sanki 5 aylık hamile gibiyim, top gibi şiş ve sert bir göbeğim oldu. Bunun folik asitten olduğundan şüpheleniyorum, çünkü trasnfer yaklaşınca başlamıştım. Yan etkileri arasında da yazıyor. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu? Doktoruma soracağım bakalım ne diyecek, bana hiç iyi gelmedi bağırsak sağlığımı bozdu.
Canım bende de aynı şişkinlik var ama folik asitin yapacağını sanmıyorum igneler ve ilaçlar yapıyo sen gene sor tabi ama

Ben dayanamıyorum galiba kızlar. İğne artık göbeğime girmiyor yapacak yer kalmadı :( dün yiğenimin doğum gününde kendimi banyoya kapatıp hüngür hüngür ağladım hamile miyim değil miyim ilaçları boşuna mı kullanıyorum bitkin hissediyorum daha 4 gün var test gününe önceden yapıp kendimi de daha fazla strese sokmak istemiyorum ama belirsizlikten de çoook bunaldım eşim beni öyle görünce o da çok üzüldü sen bu kadar yıpranıyorsan bitirelim tedaviyi senden önemli değil hiçbir şey dedi ama içimde öyle değil işte bitirmeye de bitiremem zaten sonuna gelmişiz :/ sizce beta vereyim mi ya da erken gebelik yapaym mı o kadar kararsızım ki negatif bişey duymaya hiç mecalim kalmadı sanki 😔

Canım bende de aynı şişkinlik var ama folik asitin yapacağını sanmıyorum igneler ve ilaçlar yapıyo sen gene sor tabi ama
Başka çok bir ilaç yok ki, sadece prosgestam ve oksapar. Sadece bir iki gün folik asit almayıp deneyeceğim bakalım ne olacak. Ben bir video gördüm ve ordan dank etti. Ekmek vb bazı unlu mamüllere, unlara katkı olarak folik asit ekleniyormuş, eğer bunlar sizde şişkinlik yapıyorsa belki glutene değil sentetik folik asite hassasiyetiniz olabilir diyordu. Bende unlu ürünler de çok şişkinlik yapar çok yememeye çalışırım. Geçmiş konuları da biraz araştırdım folik asit şişkinlik yaptı diyen çok olmuş🤔 çok garip.

Ben dayanamıyorum galiba kızlar. İğne artık göbeğime girmiyor yapacak yer kalmadı :( dün yiğenimin doğum gününde kendimi banyoya kapatıp hüngür hüngür ağladım hamile miyim değil miyim ilaçları boşuna mı kullanıyorum bitkin hissediyorum daha 4 gün var test gününe önceden yapıp kendimi de daha fazla strese sokmak istemiyorum ama belirsizlikten de çoook bunaldım eşim beni öyle görünce o da çok üzüldü sen bu kadar yıpranıyorsan bitirelim tedaviyi senden önemli değil hiçbir şey dedi ama içimde öyle değil işte bitirmeye de bitiremem zaten sonuna gelmişiz :/ sizce beta vereyim mi ya da erken gebelik yapaym mı o kadar kararsızım ki negatif bişey duymaya hiç mecalim kalmadı sanki 😔😔😔
Günaydın,bence burada bu süreci yaşayan herkes sizi çok iyi anlıyor,çünkü özellikle ilk defa bu süreci bu yaşta tecrübe eden biri olarak birebir benzerini belki daha fazlasını yaşadım ,çok pes etmek üzere olduğumu hissettim ama yapamadım,bu yol çok uzun com zahmetli cok fazla risk var ,sürekli bı kaygı bozukluğu farkında olmadan oluyor ,ama bunu defalarca yaşayan insanlari düşün teslim olup tevekkül edip pes etmeyen insanları ,kırılma noktası orası belkide , sabrımızin sonu güzel olur inşallah,bu kadar ilaç iğne hormon kolay değil,ben basım agrisa ilaç icebilen insan değildim,bı parca çikolata yesem midem agrirdi ,şimdi kendime inanamıyorum ve kendimi gönülden tebrik ediyorum ben gerçekten çok gucluymusum,ve aslında hepimiz çok güçlüyüz

Başka çok bir ilaç yok ki, sadece prosgestam ve oksapar. Sadece bir iki gün folik asit almayıp deneyeceğim bakalım ne olacak. Ben bir video gördüm ve ordan dank etti. Ekmek vb bazı unlu mamüllere, unlara katkı olarak folik asit ekleniyormuş, eğer bunlar sizde şişkinlik yapıyorsa belki glutene değil sentetik folik asite hassasiyetiniz olabilir diyordu. Bende unlu ürünler de çok şişkinlik yapar çok yememeye çalışırım. Geçmiş konuları da biraz araştırdım folik asit şişkinlik yaptı diyen çok olmuş🤔 çok garip.
Anladım canım doğrudur tabi ama folik asitte önemli doktorla görüs önce belki baska bi seçenek vardır. Ben cok fazla ilac ve igne kullandığım için folik asit aklıma gelmedi açıkçası

Kızlar günaydın, bugün transfer hariç 6. günüm sabah ilk idrarlar predictor erken gebelik testi yaptım ama ne yazık ki negatif çıktı. Fotoğrafta hayalet bir çizgi var gibi ama çıplak gözle görülmüyor. Işık yanıltması gibi sanki. 2 gün sonra tekrar yapacağım.Eki Görüntüle 3586573
Kızlar böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Back
X