• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Oyy canım 🩵 valla Allah razı olsun Allah ettiğin bu duaların bin misli güzeliyle seni karşılaştırsın🙏 çok sıkıntıdayım ama kendimi burdan alamiyorum arada giriyorum çok alışmışım😔 duadan başka bişey de gelmiyor elimden🙏 yanlız 2 gündür fellik fellik dolaşıyorum düşmedi yani boşuna mı yatmisim 3 ay diye düşünmedim değil😅 millet beni öyle gaza getirmeye çalışıyor bak dikiş tutuyor bidahakine yatmazsin aldırma dikişi diye🙄 dedim zaten şuan ağzıma eden dikiş yani🫣 dikişin tek riski vardı onu da ben yaşadım😅 yoksa ilaçla dusurecekti adam😀 ama illaki zoru olacak 🙄 sali günü bide evlilik yıldönümumuz çok manidar oldu🥺

Ya canım benim keşke böyle olmasaydı emin ol çok üzgünüm 😞 senin için sana sadece dua 📿 ediyorum Rabbim seni sıkıntılarından arındırsın inşallah ben inanıyorum elbet birgün güzel kalbînin ekmeğini yiyeceksin 🤲🥹
Ben sana birşey anlatmak istiyorum sana umut olsun diye 🥲
Bak sana daha önce bahsettim bayanın senin gibi rahim ağzı yetmezliği var kadın tam 4 tane evladını kaybetti hepsi de büyümüştü en son kızı 33 haftalık dünyaya geldi sağlıklıydı ama Ne olduysa çocuk iki gün içinde vefat etti ve kadın o kadar acılar çekti ki sana anlatamam o kadar doğumlar ameliyatlar atlattı sonra 2 yıla yakın ara vermişti en son baya terapiler tedaviler yapıldı galiba senin gibi hem üstten hem de gebelik olunca alttan dikiş attılar sonra hamile kaldı Elhamdüllilah 34 hafta da doğdu bir oğlu oldu ama doktor bunda izin vermişti çok yatmıyordu ve oğlu iki yaşını geçti tekrar hamile kaldı şu an kadın 30 haftalık oldu maşallah bir kızı olacak bunda daha rahat maşallah gitmediği doğum günü ve ev oturmaları kalmadı sadece doktor ağır kaldırma demişti bu kadının 6. Çocuğu demek istediğim umut her zaman var önemli olan pes etmemek Allahım sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah Rabbim sana en güzelini verecektir inşallah dualarım seninle Rabbim bedenine kalbîne sağlık sıhhat afiyet versin inşallah Amin 🤲 inşallah birgün senin de güzel haberlerini almak nasip olsun 🤲🥹🫶🏼

Kuzummm😔 verdi valla şimdiye kadar 😊 yücel beyde şuan karar verme çok ataksın dedi 🫣 ama buna sonradan karar verme şansım da yok 🤷‍♀️ bakalım salı yapılan yöntem belirleyecek Rabbim yeter bırak mi diyor yok devam et mi? Nasip ya gerisi ne yapalım valla dipsiz kuyudayim sanki çok şükür güçlüyüm beni şuan geren bu karar süreci 🙏 Rabbim doğru kararlar almayı nasip etsin🤲🌸

Amin Ecmain inşallah 🤲 inşallah vazgeçmezsin çok birşey demek istemiyorum sanki sen istemiyorsun da ben zorluyormuş gibi olmayayım 🤭
Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲❤️

Kızlar günaydın, bugün transfer hariç 6. günüm sabah ilk idrarlar predictor erken gebelik testi yaptım ama ne yazık ki negatif çıktı. Fotoğrafta hayalet bir çizgi var gibi ama çıplak gözle görülmüyor. Işık yanıltması gibi sanki. 2 gün sonra tekrar yapacağım.Eki Görüntüle 3586573

Kuzum var henüz idrara yeni geçmiş predictor yanıltmaz ben burdan çizgiyi görüyorum sen nasıl görmedin ki minnoş el 🤚 sallıyor buradayım diye 🧿😍

Ama gerçekten çıplak gözle hiç görünmüyor fotoğrafta nasıl böyle çıktı ben de anlamadım. Hatta fotoğrafa baktıktan sonra testi çıkarıp tekrar baktım yine göremedim.🤦🏻‍♀🤔

Henüz yeni idrara yansımış yarın yap daha belirgin olucaktır biz görüyoruz annesi bebiş tutunmuş kendine dikkat et arkana yaslan rahatla biraz 🥰🤭

Amin Ecmain inşallah 🤲 inşallah vazgeçmezsin çok birşey demek istemiyorum sanki sen istemiyorsun da ben zorluyormuş gibi olmayayım 🤭
Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲❤️
Amin kuzum🙏 hiç olur mu biliyorum ki rahatlatmaya calisiyorsun destegini ömrüm boyunca unutmam seni de 🫶 Allah razı olsun iyiki burayı açmışsin da içimizi dokebiliyoruz birbirimizin acılarını anlayabiliyoruz sarmalayip dualar edebiliyoruz dualar alıyoruz 🙏 benim için çok mühim 🩵 çünkü benimkiler çok hassas ben onlara içimi açamıyorum aglayamiyorum sürekli suratıma bakıyorlar iyiysem iyiler değilsem benden önce başlıyorlar🙄 kaç gündür saçma sapan esprilerle dolanmaya çalışıyorum etrafta deli dana gibi heryerdeyim😅 bende böyle atmaya çalışıyorum işte🤷‍♀️ umarım Rabbim doğru kararlar vermemi nasip eder ve yardım eder🙏🤲

Amin kuzum🙏 hiç olur mu biliyorum ki rahatlatmaya calisiyorsun destegini ömrüm boyunca unutmam seni de 🫶 Allah razı olsun iyiki burayı açmışsin da içimizi dokebiliyoruz birbirimizin acılarını anlayabiliyoruz sarmalayip dualar edebiliyoruz dualar alıyoruz 🙏 benim için çok mühim 🩵 çünkü benimkiler çok hassas ben onlara içimi açamıyorum aglayamiyorum sürekli suratıma bakıyorlar iyiysem iyiler değilsem benden önce başlıyorlar🙄 kaç gündür saçma sapan esprilerle dolanmaya çalışıyorum etrafta deli dana gibi heryerdeyim😅 bende böyle atmaya çalışıyorum işte🤷‍♀️ umarım Rabbim doğru kararlar vermemi nasip eder ve yardım eder🙏🤲

Canım ya canın sıkıldıkça yaz her Daim buradayız elimizden gelen birşey varsa yardımcı oluruz inşallah 🥹 keşke yakın olsaydık gelip boynuna sarılıp senin acını paylaşabilseydik ama emin ol buradan bile acını paylaşıyoruz Allahım yardımcın olsun çokta içine atma ağla 😭 içini dök rahatla biraz içine atınca daha kötü oluyor acını yaşa kendini kasma kuzum benim Amin canım herşey senin için güzel ve sağlıklısı hayırlısı olsun 🤲💐❤️

Nasıl bir süreç yaşıyoruz gerçekten yolunda gitse de zor gitmese zaten zor..

Merkez seçimiydi, maddi durumdu, yumurta boyutları sayısıydı, döllenme, embriyoların 5.güne gitmesi ve kaliteli olması. Yetmiyor pgt sonucunun beklenmesi kaliteli embriyolarının ortalama %70 i boşa gitsin.

Transfer ol, belirti gözle, iki beta hcg ye bak herşey çok şükür olumlu olmasına rağmen şimdi de 7.hafta ilk ultrason muayenesini beklerken şimdi bol gebelikte,dış gebelikti o ihtimalleri düşün.

Sanırım bu kadar araştırma yapmak insanı oldugundan çok daha fazla evhama yönlendiriyor işin tadını da çıkaramıyoruz sürekli bir sonraki adımda olumsuz birşey olursa düşünceleri.. Nasıl başa çıkacağım bilemiyorum

Canım hiç kimse senin kadar üzülemez ve yıpranamaz, en büyük acı seninki onlar zaten bunun bilincinde olduğu için senin acını görmeye zor katlanıyorlar. Bak benim de bir düşüğüm oldu senin gibi ben de acımı içime attım 2 yıl geçmedi bu yüzden depresyonu; çocuk bile denemedim. önemli olan ve her şeyi çeken sensin. Senin yıkılmadığın bu yerde onlar mı yıkılacak? Acını ve üzüntünü sonuna kadar yaşamanı dilerim ki bitsin bir an önce tüm yasın. Bencillik değil bu, en büyük hakkın. İzin ver hep birlikte ailecek yaşayın bu kaybı sonrası daha kolay olacak inan 🙏🏻

Son düzenleme:
birkaç gündür yoktum bütün mesajları okudum P Pinky34 rabbim birdaha yaşatmasın inşallah hakkında hayırlısı olsun. Rabbim evlat isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benimde bugün transfer günüm dualarınızı bekliyorum. 3 gün işe gitmeyeceğim ne yemem gerek tutunması için yaptığınız şeyler nedir bana önerebilir misiniz :)

Merkez seçimiydi, maddi durumdu, yumurta boyutları sayısıydı, döllenme, embriyoların 5.güne gitmesi ve kaliteli olması. Yetmiyor pgt sonucunun beklenmesi kaliteli embriyolarının ortalama %70 i boşa gitsin.

Transfer ol, belirti gözle, iki beta hcg ye bak herşey çok şükür olumlu olmasına rağmen şimdi de 7.hafta ilk ultrason muayenesini beklerken şimdi bol gebelikte,dış gebelikti o ihtimalleri düşün.

Sanırım bu kadar araştırma yapmak insanı oldugundan çok daha fazla evhama yönlendiriyor işin tadını da çıkaramıyoruz sürekli bir sonraki adımda olumsuz birşey olursa düşünceleri.. Nasıl başa çıkacağım bilemiyorum

En önemlisi herşeyi düşünmemek lazım öyle olsa evden dışarı bile çıkamayız evhamlanırsak. Bazen hayatı akışına bırakmak lazım şu an durumun nedir hamilemisin yoksa sonuç mu bekliyorsun 🥰

birkaç gündür yoktum bütün mesajları okudum P Pinky34 rabbim birdaha yaşatmasın inşallah hakkında hayırlısı olsun. Rabbim evlat isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benimde bugün transfer günüm dualarınızı bekliyorum. 3 gün işe gitmeyeceğim ne yemem gerek tutunması için yaptığınız şeyler nedir bana önerebilir misiniz :)

Canım benim transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim Rabbim yardım etsin bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah Amin 🤲🫶🏼
İzin alman çok iyi olmuş tam tutunma evresi bu üç gün çok ağır işlerden uzak dur çok fazla kendini yorma devamlı istirahat halinde ol arada evde minik adımlarla yavaş yavaş yürü kan dolaşımını artırıyor bebişin tutunması için mühim 😍 ben yaban mersini 🫐 ceviz , badem , kabak çekirdeği, yedim bol su iç stres yapma sakin kal hiç düşünme sanki transfer olmamış gibi dilerim sonunda mucizene kavuşursun inşallah Amin 🤲❤️
Bitince bizi de haberdar edersin inşallah test günün ne zaman vs diye? Bol şans 🤞 diliyorum şans 🍀 senden yana olsun inşallah 🤲🥰

Kocam psikolog onun bile psikolojisi bozuldu bu süreçte 🤣 cidden bu süreci yönetmek çok zor.

En önemlisi herşeyi düşünmemek lazım öyle olsa evden dışarı bile çıkamayız evhamlanırsak. Bazen hayatı akışına bırakmak lazım şu an durumun nedir hamilemisin yoksa sonuç mu bekliyorsun 🥰
Evet ama işte elde olmadan hep olumsuz senaryolar geliyorsa akla..

İki hcg testi de olumlu geldi yaklaşık 3 hafta sonrasına ultrason randevusu geldi. İlk gün olan lekelenmeler de tamamen kesildi net olumsuz bir şey yaşamıyorum. Şimdi de dış gebelik, boş gebelik gibi kavramlara takılıyorum acaba mı vs diye 🤐

Kimilerinde kese için daha yakın zaman vermişler bizim 3 hafta olması kalp atışını da aradan çıkarmak için sanıyorum?

Evet ama işte elde olmadan hep olumsuz senaryolar geliyorsa akla..

İki hcg testi de olumlu geldi yaklaşık 3 hafta sonrasına ultrason randevusu geldi. İlk gün olan lekelenmeler de tamamen kesildi net olumsuz bir şey yaşamıyorum. Şimdi de dış gebelik, boş gebelik gibi kavramlara takılıyorum acaba mı vs diye 🤐

Kimilerinde kese için daha yakın zaman vermişler bizim 3 hafta olması kalp atışını da aradan çıkarmak için sanıyorum?

Haklısın canım ama hep negatif şeyleri düşünüp üstümüze çekmeyelim benim de kan testim 28 Nisandı bana da nerdeyse 2 buçuk hafta sonraya verdi Allahım hayırlısı ile bebişleri görmemizi nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥹❤️

Canım benim transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim Rabbim yardım etsin bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah Amin 🤲🫶🏼
İzin alman çok iyi olmuş tam tutunma evresi bu üç gün çok ağır işlerden uzak dur çok fazla kendini yorma devamlı istirahat halinde ol arada evde minik adımlarla yavaş yavaş yürü kan dolaşımını artırıyor bebişin tutunması için mühim 😍 ben yaban mersini 🫐 ceviz , badem , kabak çekirdeği, yedim bol su iç stres yapma sakin kal hiç düşünme sanki transfer olmamış gibi dilerim sonunda mucizene kavuşursun inşallah Amin 🤲❤️
Bitince bizi de haberdar edersin inşallah test günün ne zaman vs diye? Bol şans 🤞 diliyorum şans 🍀 senden yana olsun inşallah 🤲🥰
Amin inşallah Allah razı olsun. Birde idrara sıkışık olun dediler ben zaten zar zor tutuyorum nasıl yapacağım

CNım çizgi gördüm 👀 henüz yeni idrara geçmiş bu test yanıltmaz hadi inşallah katlanarak devam etsin maşallah 🧿😍
Mayalam ağzın bal yesin 🍯 Allahım inşallah vardır, bekleyen herkese sağlıkla pozitif haberi aldırsın inşallah Rabbim. Sabah testi görünce ağladım üzüntüden o kadar, sonra size atayım diye bir fotoğraf çekeyim dedim hayret ettim benim kendi gözlerimle göremediğim bir çizgi vardı fotoğrafta.

Back
X