- 4 Aralık 2024
- 7.364
- 7.771
- 113
- 37
Kızlar böyle bir durum yaşayan oldu mu?
CNım çizgi gördüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy canımvalla Allah razı olsun Allah ettiğin bu duaların bin misli güzeliyle seni karşılaştırsın
çok sıkıntıdayım ama kendimi burdan alamiyorum arada giriyorum çok alışmışım
duadan başka bişey de gelmiyor elimden
yanlız 2 gündür fellik fellik dolaşıyorum düşmedi yani boşuna mı yatmisim 3 ay diye düşünmedim değil
millet beni öyle gaza getirmeye çalışıyor bak dikiş tutuyor bidahakine yatmazsin aldırma dikişi diye
dedim zaten şuan ağzıma eden dikiş yani
dikişin tek riski vardı onu da ben yaşadım
yoksa ilaçla dusurecekti adam
ama illaki zoru olacak
sali günü bide evlilik yıldönümumuz çok manidar oldu
![]()
Kuzummmverdi valla şimdiye kadar
yücel beyde şuan karar verme çok ataksın dedi
ama buna sonradan karar verme şansım da yok
bakalım salı yapılan yöntem belirleyecek Rabbim yeter bırak mi diyor yok devam et mi? Nasip ya gerisi ne yapalım valla dipsiz kuyudayim sanki çok şükür güçlüyüm beni şuan geren bu karar süreci
Rabbim doğru kararlar almayı nasip etsin
![]()
Kızlar günaydın, bugün transfer hariç 6. günüm sabah ilk idrarlar predictor erken gebelik testi yaptım ama ne yazık ki negatif çıktı. Fotoğrafta hayalet bir çizgi var gibi ama çıplak gözle görülmüyor. Işık yanıltması gibi sanki. 2 gün sonra tekrar yapacağım.Eki Görüntüle 3586573
Ama gerçekten çıplak gözle hiç görünmüyor fotoğrafta nasıl böyle çıktı ben de anlamadım. Hatta fotoğrafa baktıktan sonra testi çıkarıp tekrar baktım yine göremedim.♀
![]()
Amin kuzumAmin Ecmain inşallahinşallah vazgeçmezsin çok birşey demek istemiyorum sanki sen istemiyorsun da ben zorluyormuş gibi olmayayım
Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah Amin![]()
Amin kuzumhiç olur mu biliyorum ki rahatlatmaya calisiyorsun destegini ömrüm boyunca unutmam seni de
Allah razı olsun iyiki burayı açmışsin da içimizi dokebiliyoruz birbirimizin acılarını anlayabiliyoruz sarmalayip dualar edebiliyoruz dualar alıyoruz
benim için çok mühim
çünkü benimkiler çok hassas ben onlara içimi açamıyorum aglayamiyorum sürekli suratıma bakıyorlar iyiysem iyiler değilsem benden önce başlıyorlar
kaç gündür saçma sapan esprilerle dolanmaya çalışıyorum etrafta deli dana gibi heryerdeyim
bende böyle atmaya çalışıyorum işte
umarım Rabbim doğru kararlar vermemi nasip eder ve yardım eder
![]()
Canım hiç kimse senin kadar üzülemez ve yıpranamaz, en büyük acı seninki onlar zaten bunun bilincinde olduğu için senin acını görmeye zor katlanıyorlar. Bak benim de bir düşüğüm oldu senin gibi ben de acımı içime attım 2 yıl geçmedi bu yüzden depresyonu; çocuk bile denemedim. önemli olan ve her şeyi çeken sensin. Senin yıkılmadığın bu yerde onlar mı yıkılacak? Acını ve üzüntünü sonuna kadar yaşamanı dilerim ki bitsin bir an önce tüm yasın. Bencillik değil bu, en büyük hakkın. İzin ver hep birlikte ailecek yaşayın bu kaybı sonrası daha kolay olacak inanAmin kuzumhiç olur mu biliyorum ki rahatlatmaya calisiyorsun destegini ömrüm boyunca unutmam seni de
Allah razı olsun iyiki burayı açmışsin da içimizi dokebiliyoruz birbirimizin acılarını anlayabiliyoruz sarmalayip dualar edebiliyoruz dualar alıyoruz
benim için çok mühim
çünkü benimkiler çok hassas ben onlara içimi açamıyorum aglayamiyorum sürekli suratıma bakıyorlar iyiysem iyiler değilsem benden önce başlıyorlar
kaç gündür saçma sapan esprilerle dolanmaya çalışıyorum etrafta deli dana gibi heryerdeyim
bende böyle atmaya çalışıyorum işte
umarım Rabbim doğru kararlar vermemi nasip eder ve yardım eder
![]()
Nasıl bir süreç yaşıyoruz gerçekten yolunda gitse de zor gitmese zaten zor..
Merkez seçimiydi, maddi durumdu, yumurta boyutları sayısıydı, döllenme, embriyoların 5.güne gitmesi ve kaliteli olması. Yetmiyor pgt sonucunun beklenmesi kaliteli embriyolarının ortalama %70 i boşa gitsin.
Transfer ol, belirti gözle, iki beta hcg ye bak herşey çok şükür olumlu olmasına rağmen şimdi de 7.hafta ilk ultrason muayenesini beklerken şimdi bol gebelikte,dış gebelikti o ihtimalleri düşün.
Sanırım bu kadar araştırma yapmak insanı oldugundan çok daha fazla evhama yönlendiriyor işin tadını da çıkaramıyoruz sürekli bir sonraki adımda olumsuz birşey olursa düşünceleri.. Nasıl başa çıkacağım bilemiyorum
birkaç gündür yoktum bütün mesajları okudum P Pinky34 rabbim birdaha yaşatmasın inşallah hakkında hayırlısı olsun. Rabbim evlat isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Benimde bugün transfer günüm dualarınızı bekliyorum. 3 gün işe gitmeyeceğim ne yemem gerek tutunması için yaptığınız şeyler nedir bana önerebilir misiniz :)
Kocam psikolog onun bile psikolojisi bozuldu bu süreçteNasıl bir süreç yaşıyoruz gerçekten yolunda gitse de zor gitmese zaten zor..
Merkez seçimiydi, maddi durumdu, yumurta boyutları sayısıydı, döllenme, embriyoların 5.güne gitmesi ve kaliteli olması. Yetmiyor pgt sonucunun beklenmesi kaliteli embriyolarının ortalama %70 i boşa gitsin.
Transfer ol, belirti gözle, iki beta hcg ye bak herşey çok şükür olumlu olmasına rağmen şimdi de 7.hafta ilk ultrason muayenesini beklerken şimdi bol gebelikte,dış gebelikti o ihtimalleri düşün.
Sanırım bu kadar araştırma yapmak insanı oldugundan çok daha fazla evhama yönlendiriyor işin tadını da çıkaramıyoruz sürekli bir sonraki adımda olumsuz birşey olursa düşünceleri.. Nasıl başa çıkacağım bilemiyorum
Evet ama işte elde olmadan hep olumsuz senaryolar geliyorsa akla..En önemlisi herşeyi düşünmemek lazım öyle olsa evden dışarı bile çıkamayız evhamlanırsak. Bazen hayatı akışına bırakmak lazım şu an durumun nedir hamilemisin yoksa sonuç mu bekliyorsun![]()
Evet ama işte elde olmadan hep olumsuz senaryolar geliyorsa akla..
İki hcg testi de olumlu geldi yaklaşık 3 hafta sonrasına ultrason randevusu geldi. İlk gün olan lekelenmeler de tamamen kesildi net olumsuz bir şey yaşamıyorum. Şimdi de dış gebelik, boş gebelik gibi kavramlara takılıyorum acaba mı vs diye
Kimilerinde kese için daha yakın zaman vermişler bizim 3 hafta olması kalp atışını da aradan çıkarmak için sanıyorum?
Kocam psikolog onun bile psikolojisi bozuldu bu süreçtecidden bu süreci yönetmek çok zor.
Hakkınızda hayırlısı olsun . Insallah pozitif i görürsünüz.Evet. Test yaptım negatif. Yarın kan vereceğim.
Amin inşallah Allah razı olsun. Birde idrara sıkışık olun dediler ben zaten zar zor tutuyorum nasıl yapacağımCanım benim transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim Rabbim yardım etsin bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah Amin
İzin alman çok iyi olmuş tam tutunma evresi bu üç gün çok ağır işlerden uzak dur çok fazla kendini yorma devamlı istirahat halinde ol arada evde minik adımlarla yavaş yavaş yürü kan dolaşımını artırıyor bebişin tutunması için mühimben yaban mersini
ceviz , badem , kabak çekirdeği, yedim bol su iç stres yapma sakin kal hiç düşünme sanki transfer olmamış gibi dilerim sonunda mucizene kavuşursun inşallah Amin
Bitince bizi de haberdar edersin inşallah test günün ne zaman vs diye? Bol şansdiliyorum şans
senden yana olsun inşallah
![]()
Mayalam ağzın bal yesinCNım çizgi gördümhenüz yeni idrara geçmiş bu test yanıltmaz hadi inşallah katlanarak devam etsin maşallah
![]()