Canim cikti mi sonucuunAmiinn dua edin insallah pozitif alayımm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cikti mi sonucuunAmiinn dua edin insallah pozitif alayımm![]()
Canim cikti mi sonucuun
Ya hayır bence kuruntu değil.Benimde akıntım var yumurtlama gibi. Ve göğüslerim şişti. Bence estrofem yumurtlamamızı öne çekti. Doktora gidicem diyordunuz gittiniz mi? Kontrolünüz vardıValla neye göre transfer yapıcak bilmiyorum ki sadece estrofem kullanıyorum 9 mayısta kontrole gel dedi. Ben anlamadım valla dediğim gibi kuruntu da yapıyor olabilirim ama bu tarz akıntı ilk kez yaşadım belki de ilacın yan etkisi. Yumurta çatlar çatlamaz hiçbir şey demedi bana
Ya bu arada cinsel ilişki yasak değil miydi size? Bize yasakladılar meselaKuzum ya ben sanki yumurtladım dün gibi geliyo bana zaten kontrolde 14 mm folikülüm vardı adetin 3. günü. Dün de yumurta akı gibi akıntım ve inanılmaz bir kasık ağrım oldu. Bugün de sol kasığıma iğne batırdılar resmen. Bi de lekelenmem vardı ya hafif yumurtlamada da oluyormuş hafif kanama bazen.
Şu an geçti ama bilmiyorum olmuş olabilir mi ya da olduysa süreci kötü etkiler mi bir fikrim yok. Ben yine ne olur ne olmaz değerlendirdim bakarsın transfere gerek kalmazya da kuruntu yapıyorum bilmiyorum
Kızlar bugün transferimin 5. Gününe sabah kasık ve bel ağrısına uyandım bugün normalde adet olma günüm aslında beynim ona yordu bu ağrıyı ama kalbim ise tutunma çabasına yoruyor umutlanmak da istemiyorum
Ay mayalam hadi inşallah Rabbim feraha erdirsin hepimiziİnşallah diyelim bebeğin tutunmuştur bende beşinci günü uykudan bir kalktım belim kopacak gibiydi kasıklarda ağrı dedi tamam regl olucam bitti çok şükür şu an pozitif hamdolsun darısı başına inşallah Amin![]()
Ay mayalam hadi inşallah Rabbim feraha erdirsin hepimizi![]()
Yaaa doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıkla mutlu huzurlu nice yıllar nasil etsin evlatlarınla ve eşinle birlikte inşallahKızlar bugün benim doğum günüm
Aşkolsun insan bir kutlar
kadınlar kulübü
sizden iyidoğum günüm için sabah girdim ki bana özel yazı yazmışlar
Tabi başta engel yemişim sandımmesajı okuyunca rahatladım
iyi ki doğdum
ben
![]()
Yaaa doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıkla mutlu huzurlu nice yıllar nasil etsin evlatlarınla ve eşinle birlikte inşallah![]()
ağrının sebebi güzel olunca katlaniliyo Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin canım benim ve bel ağrım hala devam ediyor hele de ayakta biraz fazla kalayım kopacak gibi hissediyorum![]()
ağrının sebebi güzel olunca katlaniliyo Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Evet evet iyiyim cok sukurrCanım nasılsın uzun zamandır görünmüyorsun son durumun nedir kendini toparladın mı biraz![]()
İyi ki doğdun Mayala nice güzel seneleriniz olsun ailenle birlikteKızlar bugün benim doğum günüm
Aşkolsun insan bir kutlar
kadınlar kulübü
sizden iyidoğum günüm için sabah girdim ki bana özel yazı yazmışlar
Tabi başta engel yemişim sandımmesajı okuyunca rahatladım
iyi ki doğdum
ben
![]()
Transfer oldunuz mu? Benim prolutex günde 2 tane, estrofem 3 tane, progestan fitil 3 tane ,duphaston 2tane kullanıyorum gözüme bi çok geldi böyle sayıncaHergün bir tane prolutex göbek 1 tane hergün oksapar günde 6 tane de progestan fitil![]()