• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar bugün benim doğum günüm 🎈🎂
Aşk 🧡 olsun insan bir kutlar 😁 kadınlar kulübü

sizden iyi 😌 doğum günüm için sabah girdim ki bana özel yazı yazmışlar En Büyük KK
Tabi başta engel yemişim sandım 😁 mesajı okuyunca rahatladım 😮‍💨❤️ iyi ki doğdum 🎊🎉 ben 💐🫶🏼😂
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlara 🥰

Evet evet iyiyim cok sukurr😍 seni de tebrik ederim guzel anne 🩷 biz artik ya yaza deneriz ya da biraz akisina birakiriz biraz bunaldim surecten yani bi rahatca yaz tatili yapmak istiyorun😍

Çok sevindim 🥲 iyi olmana Rabbim hazır olduğunda ilk fırsatta hayırlı sağlıklı zamanda kucağını doldursun inşallah Amin 🤲❤️

Çok teşekkür 😍 ederim canım Allah razı olsun darısı başına inşallah Amin 🤲🥰

Kızlar benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün 0.02 geldi negatif doktora kalsa daha bekle diyor ilk defa trafnsfer olmuyorum bende az çok biliyorum birde size dondurulmuş embriyo kaçıncı gün transfer yapılmıştı bana 11. Gün yaptı ama rahim kalınlasmıs dediydi acaba erkenmi transfer yaptı diye içim içimi yiyor

İyi ki doğdun Mayala nice güzel seneleriniz olsun ailenle birlikte :KK200::KK200::KK200:

Amin canım benim çok teşekkür ederim 🤲🫶🏼

Allahım seninde gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah dilerim kucağın sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun Amin 🤲💕🥹

Nasıl bir süreç yaşıyoruz gerçekten yolunda gitse de zor gitmese zaten zor..

Merkez seçimiydi, maddi durumdu, yumurta boyutları sayısıydı, döllenme, embriyoların 5.güne gitmesi ve kaliteli olması. Yetmiyor pgt sonucunun beklenmesi kaliteli embriyolarının ortalama %70 i boşa gitsin.

Transfer ol, belirti gözle, iki beta hcg ye bak herşey çok şükür olumlu olmasına rağmen şimdi de 7.hafta ilk ultrason muayenesini beklerken şimdi bol gebelikte,dış gebelikti o ihtimalleri düşün.

Sanırım bu kadar araştırma yapmak insanı oldugundan çok daha fazla evhama yönlendiriyor işin tadını da çıkaramıyoruz sürekli bir sonraki adımda olumsuz birşey olursa düşünceleri.. Nasıl başa çıkacağım bilemiyorum
Duyguların
Ben de cumartesi kalbini duydum, haftaya cumartesi birdaha gel dedi
Ahhhcok sevindim ben de 13 nde gtcm ailemize ne zaman soyleyebilirz acaba

Ya hayır bence kuruntu değil.Benimde akıntım var yumurtlama gibi. Ve göğüslerim şişti. Bence estrofem yumurtlamamızı öne çekti. Doktora gidicem diyordunuz gittiniz mi? Kontrolünüz vardı
Cuma günü kuzum kontrolüm. Ama sol kasığımda yani folikülün olduğu tarafta çok batmam var ve beyaz akıntım var. Göğüslerimde de doluluk var ama ilaçtan da olabilir.

Transfer öncesi gebelik testi yapılıyor mu kuzum bazı yerler yapıyormuş standart mayala mayala

kızlar merhaba ben bugün tam 7+0 gebeyim. ara ara lekelenmelerim oluyor. bugün kanamam oldu kırmızı renkli bir saat kesik kesik aktı sonra kahverengiye döndü. doktora gittim kese iyi bebek iyi kalp atışlarıda var. normalde protestan fiti ve göbekten iğne kullanıyorum. kalçadan progestanda başladı. aranızda böyle durumlar yaşayan varmı. doktor korkma ara ara böyle kanamalar olabilir önemli olan pıhtılı akmaması diyor ama insan yinede korkuyor

Amin cümlemize nasip eylesin inşallah 🤲🥲
Tabi ki canım benim ona bile mutlu oluyorsun anne olmak delilik çünkü 😁🤲 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herkes sağlıklı bir şekilde evlat sevgisini tadar Amin Ecmain inşallah 🤲🫶🏼
Kesinlikle delilikmis cok net anladım 🤣

Kızlar benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün 0.02 geldi negatif doktora kalsa daha bekle diyor ilk defa trafnsfer olmuyorum bende az çok biliyorum birde size dondurulmuş embriyo kaçıncı gün transfer yapılmıştı bana 11. Gün yaptı ama rahim kalınlasmıs dediydi acaba erkenmi transfer yaptı diye içim içimi yiyor
Bekle diyorsa belki bir sebebi vardır canım benim ilk transferim bilmiyorum o yüzden ama :/ benim transferim adetimin 20. Günü oldu 5. Gün embriyosu

Bu saatten sonra yükselmez galiba 11.günde negatif çıkmış neyini bekle diyor insanın aklıyla oynuyorlar 🥺
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Allahım yüreğine ferahlık versin inşallah Amin 🤲😢

Back
X