• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kuzum çok şükür şimdi geldim evime ameliyatsız çözüldü Rabbime hamd olsun🙏Allah kimseye yaşatmasın🙏 zordu ama sonu güzel oldu diye kendimi avutuyorum🤷‍♀️
Güzel bi dinlen kafanı toparla buralardan biraz uzaklaş. Havalar düzeldi yürüyüşlere çık. Kendine ilgilenecek bişeyler bul. Fotoğraf mesela beni en çok mutlu eden kafamı dağıtan şeydir ve yürüyüş çok severim. Rabbim bu yaşadıklarının mükâfatını verecektir inşallah 🙏

merhabalar ben de yarın emsey de başlıyorum inşallah elinde kalmış ilaç olan var mı ? özellikle gonal-f ?

Merhaba Gonalf açıldıktan 28 gün içinde tüketilmesi gerekiyor . Son kullanma tarihi gibi düşünmeyin. Bende bu transferimde öğrendim. Ne zaman soran olsa bilmeyen varsa diye söyleme gereği duyuyorum 💐

Sevgili pinky34 , çok geçmiş olsun 💐❤️‍🩹 ilk geldiğim günden beri görüyorum yaşadıklarınızı 😞
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kolaylıkla bu günlerinizi unutacak hayallerinizden daha güzel günler yaşarsınız🙏
Teşekkür ederim canım🩵 Allah hepimize hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin ins.🙏 Rabbim kimseyi sinamasin böyle kötü imtihanlarla🤲

Kızlar merhaba, ben test sınucum negatif çıkınca çok büyük bir çöküş yaşadım her gün istisnasız ağlama seanslarım oldu oluyor... Dün de tekrar kan testi verdim ve yine 0.1 çıktı. Ben de hemşireme mesaj atıp durumu anlattım ve ilaçları bıraktım zaten test günüm de 12. gündü. Bana kesinlikle ilaçları bırakmamam gerektiğini 12. gün tekrar kan vermem gerektiğini söyledi. Ben başlamadım ama bugün ve dün akşam almadım artık. Siz negatif çıktığında veya önceki olumsuz tecrübeniz varsa onlarda ne yaptınız? Eşim de bırakmasa mıydın acaba yanlış mı yaptın dedi ama 9. gün 0.1 olan değer artar mı imkan yok.

Kızlar merhaba, ben test sınucum negatif çıkınca çok büyük bir çöküş yaşadım her gün istisnasız ağlama seanslarım oldu oluyor... Dün de tekrar kan testi verdim ve yine 0.1 çıktı. Ben de hemşireme mesaj atıp durumu anlattım ve ilaçları bıraktım zaten test günüm de 12. gündü. Bana kesinlikle ilaçları bırakmamam gerektiğini 12. gün tekrar kan vermem gerektiğini söyledi. Ben başlamadım ama bugün ve dün akşam almadım artık. Siz negatif çıktığında veya önceki olumsuz tecrübeniz varsa onlarda ne yaptınız? Eşim de bırakmasa mıydın acaba yanlış mı yaptın dedi ama 9. gün 0.1 olan değer artar mı imkan yok.

Merhaba canım ne desem seni teselli edemem belki ama pozitif olup kaybetmektense başta negatif olması emin ol daha az canını acıtır 😢
Keşke insanın elinden bir şey gelse ama maalesef bazen istediklerimize hemen kavuşamıyoruz Rabbim gönlüne yüreğine sağlık ferahlık versin inşallah Amin 🤲 kucağın boş kalmasın ilerde zamanı gelince Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar sağlıklı hayırlı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲💐🥺

5. Gün embriyosu ise genelde zaten 6. Gün gibi beta hcg salgılamaya başlıyor embriyo. Yapay zekaya sormuştum gün gün neler olduğunu söylemişti.

5. Gün embriyosu ise genelde zaten 6. Gün gibi beta hcg salgılamaya başlıyor embriyo. Yapay zekaya sormuştum gün gün neler olduğunu söylemişti.
Evet ben de bakmıştım. İnancım yok zaten artacağına falan dünden beri almıyorum artık ilaçları. Hemşireler neden ısrarla 12. güne kadar devam diyorlar anlamadım ama zaten bir ton zararı olmasına rağmen bir amaç uğruna görmezden gelip alıyoruz o ilaçları boşu boşuna neden devam edeyim.🤦🏻‍♀️😢

Merhaba canım ne desem seni teselli edemem belki ama pozitif olup kaybetmektense başta negatif olması emin ol daha az canını acıtır 😢
Keşke insanın elinden bir şey gelse ama maalesef bazen istediklerimize hemen kavuşamıyoruz Rabbim gönlüne yüreğine sağlık ferahlık versin inşallah Amin 🤲 kucağın boş kalmasın ilerde zamanı gelince Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar sağlıklı hayırlı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲💐🥺
Amin canım Allah razı olsun, bu sefer çok inandırmıştım kendimi ondan sanırım çok etkiledi beni. Rabbim oğluma sağlık sıhhat versin. Sağlıkla kardeşleri olmasını nasip etsin, onu tek koymasın diye dua ediyorum, sürekli kardeş istiyor benden. Sen Allah’a dua et diyorum, en son geçenlerde “ben artık dua etmeyeceğim Allah kabul etmiyor benim duamı” dedi, nasıl parçalandı içim anlatamam. Vardır rabbimin bir bildiği. Hayırlı zamanda nasip etsin bana ve isteyen tüm kadınlara inşallah.

Amin canım Allah razı olsun, bu sefer çok inandırmıştım kendimi ondan sanırım çok etkiledi beni. Rabbim oğluma sağlık sıhhat versin. Sağlıkla kardeşleri olmasını nasip etsin, onu tek koymasın diye dua ediyorum, sürekli kardeş istiyor benden. Sen Allah’a dua et diyorum, en son geçenlerde “ben artık dua etmeyeceğim Allah kabul etmiyor benim duamı” dedi, nasıl parçalandı içim anlatamam. Vardır rabbimin bir bildiği. Hayırlı zamanda nasip etsin bana ve isteyen tüm kadınlara inşallah.

Amin amin inşallah 🤲 Canım benim oğlunun dediklerini derinden hissediyorum 😢 inan ki benim de kızım öyleydi yeter ben artık dua etmeyeceğim Allah dualarımı kabul etmiyor çok içime oturuyordu seni çok iyi anlıyorum hatta kızıma anlatıyordum durumları tabi çocuk aklıyla ne kadar anlarsa Allahım inşallah sağlıklı hayırlı güzel kardeşler nasip eylesin canımsın çok zor sancılı süreçler demek ki vaktini bekliyor sen yeter ki vazgeçme pes etme inşallah hayırlı zamanda mucizen yada mucizelerin gelecektir Allah’ın izniyle inşallah Amin Ecmain 🤲🥹
Peki embriyoların var mı geride sana umut olması için canım dilerim bu sefer herşey sağlıklı güzel ilerler inşallah Amin 🤲💐❤️

Kizlar hepinize ayri ayri cok teşekkür ediyorum o kadar iyi geliyosunuz ki pozitif olanlarda olmayanlarda ben cok buyuk psikolojik destek aldim sizlerden herkesin hikayesi farkli etkiliyo kimseyi tanimiyorum ama hepinizden Allah razi olsun her birimiz ayri ayri birbirimizin hayatlarina dokunuyoruz.. anne olanlari tebrik ediyorum hepimiz bebislerimizi saglikla alalim kucagimiza anne olacaklara da meleklerinizin sizi secmesini bekleyin diyorum cunku mutlaka bi gun gelecekler… hepinizi cok cok seviyorum ❤️

Back
X