• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar canım çok çekti sabah açık bir çay, bir de şimdi bir Türk kahvesi içtim.İlk defa içtim kahve.İnternete baktım bir şey olmaz diyordu günlük 200 mg mış.İçen var mı aranızda? Bir şey olur mu ya biraz pişman oldum.
Ben de sabahları açık bir bardak çay tüketiyorum ama transferin başından beri kahve içmedim kalp atışını duyayım bi keyifle içmeyi o güne saklıyorum inşallah 🥲 ama içen de var günde bi fincan Türk kahvesi
Doktorlar da öneriyor zaten

Ben de sabahları açık bir bardak çay tüketiyorum ama transferin başından beri kahve içmedim kalp atışını duyayım bi keyifle içmeyi o güne saklıyorum inşallah 🥲 ama içen de var günde bi fincan Türk kahvesi
Doktorlar da öneriyor zaten
Ben de kahveyi ilk kez içtim.Doktora daha gitmedim.Neyse bi kereden bi şey olmaz sanırım:)

Ben de kahveyi ilk kez içtim.Doktora daha gitmedim.Neyse bi kereden bi şey olmaz sanırım:)
Yok yok rabbimin izniyle hiçbir şey olmaz 🙏🏻 ben biraz kendimi o güne endeksledim pazartesi inşallah gideceğim derin bi oh çekerek kahveyi içmek istiyorum 🥹 😄

akbs akbs canım hamilelik haftanla bebeklerin haftası ne durumda. Bende bir kese biraz daha küçük dedi doktor normal mi anlamadım? Bilen ikizlere hamileler varsa da cevaplarsa çok sevinirim
Merhaba canım benimde bir kese küçük ilerliyordu 8.haftada kalbi durdu küçük olanın şuan bir taneyle iletiyoruz

Ama ecopirin zaten genelde bütün gebelere veriliyor ki tüp bebek öncesi pıhtılaşma testi yapılması lazım.
Tüm gebelere verilmiyor. Bana verilmedi. Pıhtılaşma yok. Hatta doktorum oksapar ile ecopirin aynı anda kesinlikle alınmayacak dedi. Kanama olursa nasıl durduracak? Pıhtılaşma sorunu olana verilebilir.

Ama ecopirin zaten genelde bütün gebelere veriliyor ki tüp bebek öncesi pıhtılaşma testi yapılması lazım.
Tüm gebelere verilmiyor. Bana verilmedi. Pıhtılaşma yok. Hatta doktorum oksapar ile ecopirin aynı anda kesinlikle alınmayacak dedi. Kanama olursa nasıl durduracak? Pıhtılaşma sorunu olana verilebilir.

Çok zor şeyler yaşadım şuan hastanedeyim çarşamba günü akşam şiddetli ağrıyla fenalaştım ve bayılmışım eşim yerde baygın bulmuş beni daha sonra hemen ambulansı aradım ambulans gelene kadar 2 kez daha bayılmışım o anları hatırlamıyorum sadece birileri beni kaldırmaya çalışırken kendime geliyodum hemen hastaneye geldim tüplerimden biri delinmiş o gün gece yatış verdi belki kendiliğinden kapanabilir o delik diye kan değerlerim de çok iyiydi çünkü ama öyle bir ağrı çektim ki gece boyu ki benim canım acı eşiğim yüksektir öyle herşeye ah demem ama resmen tepindim yatakta bu süreçtede betahcg düşmüştü tani. Sabah Herşey yolunda gibiydi ultrason için doktorun odasına götürüyorlardı tekerlekli sandalyeyle gerisini hatırlamıyorum sonra yine başımda hemşireler doktor falan bayılmışım yine, sonra ameliyata girdim tüplerimden biri alınıcaktı ama ameliyat sırasında diğerinde de sıkıntı olduğun farketmişler onu da aldılar. Yani kısacası 2 tüpümde alındı kapalı ameliyat oldum ama şuan iyiyim bugün taburcu olucam inşallah. Dış gebelik zormuş gerçekten.
Çok çok geçmiş olsun umarım bir sonraki denemende bebişini kucağına alır ve yaşadıklarının karşılığını misliyle alırsın canım benim

Kızlar merhaba, ben test sınucum negatif çıkınca çok büyük bir çöküş yaşadım her gün istisnasız ağlama seanslarım oldu oluyor... Dün de tekrar kan testi verdim ve yine 0.1 çıktı. Ben de hemşireme mesaj atıp durumu anlattım ve ilaçları bıraktım zaten test günüm de 12. gündü. Bana kesinlikle ilaçları bırakmamam gerektiğini 12. gün tekrar kan vermem gerektiğini söyledi. Ben başlamadım ama bugün ve dün akşam almadım artık. Siz negatif çıktığında veya önceki olumsuz tecrübeniz varsa onlarda ne yaptınız? Eşim de bırakmasa mıydın acaba yanlış mı yaptın dedi ama 9. gün 0.1 olan değer artar mı imkan yok.
Canım benimde 10. Gündü test günüm ve 0.19 ile negatif olduğunu öğrendim dün. Doktorumla görüştüğümde ilaçların hepsini bırak dedi. Beta bu sürede artmadıysa artar mı sanmıyorum bende tecrübesizim ilk denememdi 😕

Çok zor şeyler yaşadım şuan hastanedeyim çarşamba günü akşam şiddetli ağrıyla fenalaştım ve bayılmışım eşim yerde baygın bulmuş beni daha sonra hemen ambulansı aradım ambulans gelene kadar 2 kez daha bayılmışım o anları hatırlamıyorum sadece birileri beni kaldırmaya çalışırken kendime geliyodum hemen hastaneye geldim tüplerimden biri delinmiş o gün gece yatış verdi belki kendiliğinden kapanabilir o delik diye kan değerlerim de çok iyiydi çünkü ama öyle bir ağrı çektim ki gece boyu ki benim canım acı eşiğim yüksektir öyle herşeye ah demem ama resmen tepindim yatakta bu süreçtede betahcg düşmüştü tani. Sabah Herşey yolunda gibiydi ultrason için doktorun odasına götürüyorlardı tekerlekli sandalyeyle gerisini hatırlamıyorum sonra yine başımda hemşireler doktor falan bayılmışım yine, sonra ameliyata girdim tüplerimden biri alınıcaktı ama ameliyat sırasında diğerinde de sıkıntı olduğun farketmişler onu da aldılar. Yani kısacası 2 tüpümde alındı kapalı ameliyat oldum ama şuan iyiyim bugün taburcu olucam inşallah. Dış gebelik zormuş gerçekten.

Yaa canım benim çok büyük geçmiş olsun Rabbim Ya Şafii isminle acil şifalar versin çok zor şeyler atlatmışsın Rabbim bir daha kötü şeyler göstermesin bununla gelmiş geçmiş olsun Amin 🤲😢💐

Merhaba canım ,doktorum mide bulantısı ilacı yazdı dün gece iki tane üst üste sabahta aç karna bir tane içince Allah'ım şükürler olsun bulnti geçti ama iki gündür kusmaktan çok afadersiniz o kadar yorulmuşum ki dayak yemiş gibiyim vücudum perişan oldu , inşallah aynı şeyleri tekrar yasamam çünkü bağışıklık o kadar dusukki benim çok korkuyorum,çok teşekkür ederim msj için Allah razı olsun

Canım çok geçmiş olsun bugünleri de sağlıcakla atlatırsın inşallah Amin 🤲🥰

Kızlar az önce kontrolden çıktım çizgilenme başlamış dedi ama kalınlık 5.7 mm geldi. Çarşambaya transfer planlandı ama salı tekrar kontrole gidicem en az 7 mm olmasını bekliyoruz

İnşallah Salı gününe kadar güzel bir kalınlığa ulaşır sağlıcakla transferin gerçekleşir inşallah Amin 🤲😘

Kızlar canım çok çekti sabah açık bir çay, bir de şimdi bir Türk kahvesi içtim.İlk defa içtim kahve.İnternete baktım bir şey olmaz diyordu günlük 200 mg mış.İçen var mı aranızda? Bir şey olur mu ya biraz pişman oldum.

Afiyet şifa olsun günde bir küçük fincanla hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle bugün günde dört fincan içersen tabi zararlı olur herşey kararında güzel ben daha hiç kahve içmedim canım çekmiyor ama çay ☕️ içiyorum çay olmadan kahvaltı yapamam 🥲😍

Kuzummm😔 verdi valla şimdiye kadar 😊 yücel beyde şuan karar verme çok ataksın dedi 🫣 ama buna sonradan karar verme şansım da yok 🤷‍♀️ bakalım salı yapılan yöntem belirleyecek Rabbim yeter bırak mi diyor yok devam et mi? Nasip ya gerisi ne yapalım valla dipsiz kuyudayim sanki çok şükür güçlüyüm beni şuan geren bu karar süreci 🙏 Rabbim doğru kararlar almayı nasip etsin🤲🌸
Merhaba yücel bey demişsiniz aynı doktora mı gidiyoruz acaba yücel karaman brüksel hastanesi mi benim de o mayıs 2 de transferim oldu. Sonucunuz ne oldu sizin inşallah olumlu sonuçlar almışsınızdır 🤲🤲

Çok çok büyük geçmiş olsun. Sonucum negatif diye üzülen arkadaşlar. Üzülmeyin. Bu arkadaşımızın imtihanı büyük olmuş. Allah kimseye yaşatmasın. Bu acının mükâfatını kucağına evlat alinca mutlu olacaksın. Rabbim şifa versin🌷

Back
X