• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaaa çok tatlısınız umarım bütün çektiklerimize değer 🩷

İlaçlar bende çok sinir yaptı. Az önce sinir krizi geçirdim resmen allahtan eşim anlayışlı
Bende ilaçları kullanırken öyleydim sinir krizleri geçirdim sürekli kavga eder haldeydik maalesef ilaçların böyle bi etkisi var 😢 ama ilaçları bıraktığm anda özüme döndüm

Bende ilaçları kullanırken öyleydim sinir krizleri geçirdim sürekli kavga eder haldeydik maalesef ilaçların böyle bi etkisi var 😢 ama ilaçları bıraktığm anda özüme döndüm
Ben de grip gibi vücut ağrısı var bugün estrofem yapabilir yazıyor internette yapar mı acaba? Kas ve kemik ağrısı ve kasıkta kramp

İlaçlar bende çok sinir yaptı. Az önce sinir krizi geçirdim resmen allahtan eşim anlayışlı

Canım benim sıkıntılı süreçler fakat böyle vücudunu stres altında tutarsan bebeğinin tutunmamasına sebep olursun artık kendini toparla günler kaldı bebeğinle aynı bedende olmaya onun için sakinleş artık pozitif düşünmeye çalış kendini üzme toparla biraz 🤲🥲
Elini yüzünü yıka kendine gelirsin 🤭😝 biraz gül diye esprik yaptım 😰 dışarı çık biraz yürü temiz hava al daraldığın vakit en azından sinirin yükselmez Allahım gönlüne bedenine rahatlık ferahlık sakinlik versin inşallah Amin 🤲😘

Yalnız değilsiniz merak etmeyin ❤️‍🩹
Benim 3. denemem 2022 den beri ben eski ben değilim 🤭 tüm yaşadıklarımıza değer yeter ki sağlıkla minik kuşlarımızı kucağımıza alalım 🙏
Ama hepimiz çok güçlüyüz 💗

Arkadaşlar ben pazar transferden sonraki gün hasta oldum. Boğazım acımaya başladı önce, daha sonrada gribe çevirdi bugün bi tık daha iyiyim çok şükür ama biraz korkmadım değil grip olmuşuz etki yapar mı diye. Dua edin inşallah hayırlı haberler alalım :)) bende doğal siklusla transfer oldum ve sadece proteston fitil kullanıyorum sabah akşam

Arkadaşlar ben pazar transferden sonraki gün hasta oldum. Boğazım acımaya başladı önce, daha sonrada gribe çevirdi bugün bi tık daha iyiyim çok şükür ama biraz korkmadım değil grip olmuşuz etki yapar mı diye. Dua edin inşallah hayırlı haberler alalım :)) bende doğal siklusla transfer oldum ve sadece proteston fitil kullanıyorum sabah akşam
Milecim transferden 2 gun sonra hasta oldum hala oksuruyorum bogazim kotu o kadar cok hasta oldum ki gozumu acamadigim zamanlar oldu burun akintisi falan nefes alamiyordum ve ilac kullanamiyoruz parol dışında pozitifi gordum cok sukur icini ferah tut Allah ol der ve olur bu kadar rahatla kafana takma stres yapma hayirlisiyla guzel haberler alirsin insallah sende ❤️

İlaçları ve iğneleri bırakır bırakmaz kasıklarım ağrımaya başladı doktor 10 güne adet görürsün dedi ama hemen belirtiler başladı bende ya normal mi bu

İlaçları ve iğneleri bırakır bırakmaz kasıklarım ağrımaya başladı doktor 10 güne adet görürsün dedi ama hemen belirtiler başladı bende ya normal mi bu

Kimisi bir kaç gün içinde oluyor o kadar kalmaz bence inşallah kolaylıkla atlatırsın Amin 🤲
Allah’ın izniyle diğer transferinde hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde inşallah 🤲🥹

Kimisi bir kaç gün içinde oluyor o kadar kalmaz bence inşallah kolaylıkla atlatırsın Amin 🤲
Allah’ın izniyle diğer transferinde hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde inşallah 🤲🥹
Eşim korkuttu beni bugün daha kestin bu ne şimdi deyince tedirgin oldum bende açıkçası 🤔 amin inşallah canım Allah razı olsun 🙏

Eşim korkuttu beni bugün daha kestin bu ne şimdi deyince tedirgin oldum bende açıkçası 🤔 amin inşallah canım Allah razı olsun 🙏

Herkesin vücudu bir değil kimisi hemen olur kimisi 4 yada 5 gün içinde Rahim kalınlaşmış ister istemez ilaçları bırakınca artık regl ağrıları başlar biraz fazla sürebilir ve yoğun olur 🥺

Herkesin vücudu bir değil kimisi hemen olur kimisi 4 yada 5 gün içinde Rahim kalınlaşmış ister istemez ilaçları bırakınca artık regl ağrıları başlar biraz fazla sürebilir ve yoğun olur 🥺
Evet ve muhtemelen çok ağrılı olacak 🥺 normalde de benim çok ağrılı geçer şimdiden böyle ağrıyı görünce korktum 😢

Back
X