• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaaa bana öle birşey demediler. Ama haklısın dikkat edeceğim daha fazla artık. Saol canı. Allah razı olsun. Bu ilaçları ne zaman bıraktıracak ya doğuma kadarmı kullancaz
Aaa bu arada ödem attırıcı şeyleri de yasakladıkar bana henüz transferim gerçekleşmediği halde.mesela nane,maydanoz ve bitki çayları kesinlikle yasak.Ekmek yeme diyince sordum tam buğday ekmeği olur mu diye. Onu ye ama 2 dilim falan dediler.Sizde araştırmanızı buna göre yaparsınız🌸

Evet canım oldum 4 yumurtam toplandı bugün aradılar 3 ü döllenmiş 🥹 kaliteleri için erken dedi 3 yumurta ; 3. Gün transfer mi olacak yoksa 5. Gün mğ demek için tam sınır sayıda dedi. Pazartesi aradığımda bugün yada çarşamba diyebilirim sana kaliteleri de o zaman belli olacak dedi canım 😍

Amin canım inşallah hepsi döllenir 2 si bari blast olur sağlıklı sıhhatli umarım güzel haberler alırım 🥹 🙏🏼
Hadi inşAllah canım benim Allah yüzünü güldürsün hepimizin güldürsün aminn🤲🥰

Merhabalar 4.tüp bebek tedavimde 2 adet 3.gün embriyosu bugün 12.gün beta 559 ile öğrendim.Tabloya ekleyebilirsiniz 3.gün embriyosu olan arkadaşlara umut olur.Ben de özellikle 3.gün pozitif haberleri görmek istiyordum.Negatif olan arkadaşlar en kısa sürede toparlanıp yine bu yolda çabalayacaksınız çünkü ona kavuşma hayali olduğu sürece pes edemiyor insan.Bebeklerimizin çok güçlü anneleri var ❤️

Merhabalar 4.tüp bebek tedavimde 2 adet 3.gün embriyosu bugün 12.gün beta 559 ile öğrendim.Tabloya ekleyebilirsiniz 3.gün embriyosu olan arkadaşlara umut olur.Ben de özellikle 3.gün pozitif haberleri görmek istiyordum.Negatif olan arkadaşlar en kısa sürede toparlanıp yine bu yolda çabalayacaksınız çünkü ona kavuşma hayali olduğu sürece pes edemiyor insan.Bebeklerimizin çok güçlü anneleri var ❤️

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Maşallah 🧿 tebrik ediyorum seni sağlıcakla gelsin minik mucizelerin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥹
Umut her zaman var yeter ki pes etmeyelim Rabbim vakti gelince herkesin gönlüne göre verecektir inşallah Amin 🤲💕

Maşallah 🧿 tebrik ediyorum seni sağlıcakla gelsin minik mucizelerin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥹
Umut her zaman var yeter ki pes etmeyelim Rabbim vakti gelince herkesin gönlüne göre verecektir inşallah Amin 🤲💕

Hoşbuldum canım 🥰çok teşekkür ederim Aminn cümlemizin kucağına almak nasip olsun sağlıkla.Dualarımız anne olmak isteyen mücadele veren tüm kadınlar için💕💕

Hayırlı Akşamlar canım Arkadaşlarım nerelerdesiniz 🥺❤️
Ben uzanıyorum.dün progesteron iğneye başlamıştım.Dünki hemşire hiç acıtmadı anlamamıştım bile ama bugünki hemşire sanki damarıma vurdu.2 saati geçti halen ağrıyor. Damardan bacağa bi ağrı🤣ölme ki neler göresin.Opu zamanından daha yoğun bi laç trafiği var transferde🤣

Ben uzanıyorum.dün progesteron iğneye başlamıştım.Dünki hemşire hiç acıtmadı anlamamıştım bile ama bugünki hemşire sanki damarıma vurdu.2 saati geçti halen ağrıyor. Damardan bacağa bi ağrı🤣ölme ki neler göresin.Opu zamanından daha yoğun bi laç trafiği var transferde🤣

Ayy 😬 içim geçti çok geçmiş olsun 💐 bu iğneler ney Allah için hep eziyet 😣 bebeğine ve sana şifa olsun inşallah Amin 🤲🥹😍

hanımlar transferim pazartesi günü.Bugün oksapar göbekten başldım.Tam olarak nereye vurulacak.Propekstüründe göbek deliğinin sağ ya da solunun 5 cm ötesi diyor.Hemşire göstermedi bu sefer.Opu aşamalarında ne güzel hemşire yapmıştı ilkini göstermişti de🥲 yanlış bişey yapmaktan korktum propekstürü okumama rağmen🥲

Hoşbuldum canım 🥰çok teşekkür ederim Aminn cümlemizin kucağına almak nasip olsun sağlıkla.Dualarımız anne olmak isteyen mücadele veren tüm kadınlar için💕💕

Amin Ecmain inşallah 🤲❤️

Yaş kaç
Kaçıncı deneme
Kaçıncı gün embriyosuydu
Transfer tarihin ve test tarihini yazarsan seni ekleyebilirim hatıra kalsın tabloda
Birgün gelip bakarsınız hatıra kalır 🥹🥰

Geçmiş olsun 💐 soğuk mu aldın canım dikkat et kendine transfer öncesi Rahatsızlanma 🤲😘
Sordunuz mu doktorunuza sevgili vignette. Normalde ilaç yasak.Bana sadece içersen bi sıkıntın olduğunda parol demişti canım.
İş yerinde herkes hastaydı muhtemelen bulaştı kızlar. Sormadım doktora kuzum transfer öncesi bi yasağımız yok demişti bana ama daha iyiyim zaten vitaminle devam edeceğim artık.

hanımlar transferim pazartesi günü.Bugün oksapar göbekten başldım.Tam olarak nereye vurulacak.Propekstüründe göbek deliğinin sağ ya da solunun 5 cm ötesi diyor.Hemşire göstermedi bu sefer.Opu aşamalarında ne güzel hemşire yapmıştı ilkini göstermişti de🥲 yanlış bişey yapmaktan korktum propekstürü okumama rağmen🥲
Kuzum bana sadece progestan fitil verdi pazar pazartesi salı kullan çarşamba transfer yapıcaz dedi. Oksapar falan vermedi ya da kan tahlili yapmadı ama salı sabahtan kontrolüm var belki o zaman yapar bilemedim biraz önemsemiyormuş gibi mi acaba?

İş yerinde herkes hastaydı muhtemelen bulaştı kızlar. Sormadım doktora kuzum transfer öncesi bi yasağımız yok demişti bana ama daha iyiyim zaten vitaminle devam edeceğim artık.

Kuzum bana sadece progestan fitil verdi pazar pazartesi salı kullan çarşamba transfer yapıcaz dedi. Oksapar falan vermedi ya da kan tahlili yapmadı ama salı sabahtan kontrolüm var belki o zaman yapar bilemedim biraz önemsemiyormuş gibi mi acaba?

Çok kalabalık içine girme kimseyle tokalaşma 🤝 transfer öncesi ve sonrası hastalanmamaya dikkat et 🥰
Canım benim doktor da sadece vajinal fitil verdi benim ki doğal gebelik ilaç verenlere ilaçlı tedavi oluyor niye önemsemesin canısı sen niye böyle şeyler düşünüyorsun 😁

Back
X