• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba bir liste vardı 7 mayısta 2. Kez embriyo koyulacak bu sefer 5. Gün embriyosu beni de ekler misiniz listeye 😇🤲🏻

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Tabiki eklerim yaş kaç , kaçıncı deneme
Transfer günün 7 Mayıs mı inşallah bu sefer sağlıcakla pozitifleri görürsün inşallah Amin 🤲🥰

Kızlar bugün muayeneye gittim tekrar doktor dün 6+2 dedi bugün 5+6 dedi son regliye göre 7+0 ım ben anlamadım .Sordum dün böyle dediniz diye daha çok küçük olduğu için ölçüm hatalı olabiliyor dedi böyle mi oluyor gerçekten ? Kafam karıştı

Vajinal muayene mi oldun canım normalde böyle karışıklık olmaması gerekiyor 🤔

Allah gönlünüze göre versin ama olmazsa üzülmeyin. Rahim duvarınızın yani endometrium kalınlığına bakacaklar.eğer uygun olursa ve ohss falan gibi sıkıntılar yaşamazsanız hemen yaparlar🌸 benim endo istenilen kalınlıkta değildi. Maalesef yapılamadı.Bende minikleri dondurucuya attıktan sonra tatile falan gittim kafa dinledim😄 son kendi kendime geçirdiğim günler😊 öyle demişken gidip kendime kahve yapayım☕

Afiyet şifa olsun inşallah 🥰

Benim sadece bir kese göründü ama transferden sonra 14. Gün kontrolümde bunu söyledi dediki eğer iki taneyse 5 gün sonraki ( yani yarın) kontrolde bu çıkar ,sadece yolk oluşmuş gösterdi ama kese biraz asagda normalde beklenenden dedi hatta gösterdi bana ,bu duruma biraz takıldım gelişimi vs hiç bişi demedi pozitif konuştu cumartesi daha detaylı bakarız dedi.kese aşağıda olunca düşük riski yüksek diye okudum ya da yatarak hamilelik geçiyormuş, inşallah kese yukarı çıkar çok ama çok teşekkür ederim Cvp için saglikla buyusunler
Aa anladım canım, hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah. Sen kendini hiç yorma, bol bol dinlen inşaallah o kese yukarı çıkar. Rabbim korktuklarından emin eylesin 🤲🏻🥰

Kızlar lekelenme gebe olan herkeste oluyor mu bu süreçte? Benim 4. günüm herhangi bir kanamam yok, öbür transferimde de kanamam olmamıştı negatif sonuçlanmıştı. Siz böyle sürekli lekelenmeden bahsedince tedirgin oldum. 😟 😟

Lucrin Depot vurulmuştum o geciktirdi tam 23 u adetimin ilk günüydü
Canım dr tabi sana tam doğru bilgiyi verecek kontrolünde ama 23 mart sat olup 15 nisan 5.gün embriyosu transferi olduysan şu an senin 5+2 falan olman lazım, 6+4 diye hesaplamışsın, bebek kese falan diğer tarihe uygun olursa panik yapma doğrusu o olabilir çünkü

Kızlar lekelenme gebe olan herkeste oluyor mu bu süreçte? Benim 4. günüm herhangi bir kanamam yok, öbür transferimde de kanamam olmamıştı negatif sonuçlanmıştı. Siz böyle sürekli lekelenmeden bahsedince tedirgin oldum. 😟 😟
2 kere transfer oldum ikisindede pozitif oldum çok şükür hiç lekelenme bir damla bile yaşamadım, korkmayın herkeste olacak bir şey değil

Kızlar size bir şey soracağım. Benim burada gördüğüm beta hcg'ler hep yüksek, benim o kadar yüksek gelmedi değerlerim. Ama ikiye katlanarak gidiyor şimdilik. Transfer dahil 7. gün 25, 9. gün 66, 11. gün 144 geldi. Nasıl sizce?
Hiç sıkıntı yapmayın her gebelik aynı değil , artışlarınız da güzel hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Hayda 😁 canım benim lekelenme olsa bu seferde dersin regl oluyorum rahatla kuzum herkeste leke 🫟 olmaz normal sağlıklı gebelikte hiç kanama olmaması gerekir yani onun için rahat ol pozitif düşün pozitif olsun Amin 🤲🥰

2 kere transfer oldum ikisindede pozitif oldum çok şükür hiç lekelenme bir damla bile yaşamadım, korkmayın herkeste olacak bir şey değil
Teşekkür ederiim🌸 Her şeyi düşündüğümüz için takılacak yer arıyoruz kendimize bazen.🤦🏻‍♀️

Hayda 😁 canım benim lekelenme olsa bu seferde dersin regl oluyorum rahatla kuzum herkeste leke 🫟 olmaz normal sağlıklı gebelikte hiç kanama olmaması gerekir yani onun için rahat ol pozitif düşün pozitif olsun Amin 🤲🥰
Benim ilk gebeliğim doğal yolla olmuştu o zaman lekelenmem olmamıştı hiç ama acaba dedim tüp bebekte böyle mi oluyor😅😅

Back
X