Benim embriyolarım bölünmüştü, 8.haftada vajinal kontrolde ikiz olduklarını öğrendim tek kese tek plasenta, 6+5 kalp karından sadece bir tane görünmüştü kalp atışı gümbür gümbür devam ediyordu, işte kontrole gittiğimde dr kalbini duyamadı ve vajinal baktı, ikiz diyince şoka uğramıştım biri 7+5 diğeri 6+5 yani biri bir hafta geriden geliyormuş ama ikisininde kalbi durmuştu, ama benim embriyolarımda sorun vardı trizomi 12 çıktı kürtajdan sonra biyopside, yani demem o ki ikiz oldukları için biri geride biri önden gidebiliyor o kafana takılmasın canım, önemli olan tek kese tek plasenta ikizlerin sağlıklı olması, bana dr 50% canlı doğum ihtimali demişti. Ultrason resmini ekledim, genelde aralarında amniyo sıvısını ayıran zar oluyormuş tek kese ikizlerini, ama bende o zarda yoktu 1000de 1% ihtimal bu, böyle oluncada büyüdükçe kordon dolanıyor, bir birine kan geçiyor, tek kesede tekme falan atıncı diğerine zarar verip özürlü doğmasına neden oluyor demişti dr, birde onu normal kadın doğum değil perinatolog takip edecek canım, istersen bir perinatolog bulup ilk fırsatta görün