• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çokta sıkışık değil sanki çişin var az öyle his varsa yeterli ben ikinci tüp bebeğimde çok sıkışıktım bunda vallahi çokta şıkışık değildim normal geliyordu ama tutamagacak kadar sıkışık değildim doktorum zaten muayene etti idrar torbasını ilk kontrol etti iyi dedi bir yada bir buçuk saat öncesi lavaboya çıkma biriksin az idrar
Ben çok şaşırıyorum bu yazdıklarınıza benim dr um transfer öncesi tuvalet verdi tamamen boş olacak dedi idrar kesesi niye acaba sizden böyle birşey istiyorlar

Yaa tebrik ederim gözünüz aydın😍 sonraki günler artışı takip etmek hem çok stresli hem çok güzel😅 inşallah her şey yolunda gitsin💛
Evet valla o yuzden keske erken ogrenmeseydim de yuksek bir degerle ogrenseydim diyorum bazen 🥹 ama sabirsizlik

Ben dayanamıyorum galiba kızlar. İğne artık göbeğime girmiyor yapacak yer kalmadı :( dün yiğenimin doğum gününde kendimi banyoya kapatıp hüngür hüngür ağladım hamile miyim değil miyim ilaçları boşuna mı kullanıyorum bitkin hissediyorum daha 4 gün var test gününe önceden yapıp kendimi de daha fazla strese sokmak istemiyorum ama belirsizlikten de çoook bunaldım eşim beni öyle görünce o da çok üzüldü sen bu kadar yıpranıyorsan bitirelim tedaviyi senden önemli değil hiçbir şey dedi ama içimde öyle değil işte bitirmeye de bitiremem zaten sonuna gelmişiz :/ sizce beta vereyim mi ya da erken gebelik yapaym mı o kadar kararsızım ki negatif bişey duymaya hiç mecalim kalmadı sanki 😔😔😔
İlaçlar ve yaşadıklarımız kolay değil ama bizler çok güçlü kadınlarız o yüzden sınavımız büyük ❤️‍🩹 iğneleri bu transferimde göbeğim yumuşakken aç karnına yapmak daha kolay geldi bana ve en başlarda bilmediğim için direkt göbeğimin dört parmak yanına girmese de yapmaya çalışıyordum. Şimdi daha çok göbek çevresi ama altlara doğru bir de yumuşak yerini bulmaya çalışarak yapıyorum %80 faydalı oluyor. Kan sulandırıcı zorladığı için önce onu yapıyorum onun acısı geçmeden yakınlarına progestan yapıyorum diğerinin acısı geçmediği için onu anlamıyorum 🤭 Rabbim hepimize sabrın en güzelini nasip etsin bu derdimizi sıkıntımızı unutturacak başka dert vermesin 🤲

Ben çok şaşırıyorum bu yazdıklarınıza benim dr um transfer öncesi tuvalet verdi tamamen boş olacak dedi idrar kesesi niye acaba sizden böyle birşey istiyorlar

Bilmem geneli böyle idrara sıkışık olmasını istiyorlar
Çünkü Rahimin düz durması gerekiyor ki kateter rahatlıkla girsin diye ☺️ buradaki herkesin öyle idrar sıkışık istiyorlar

mayala mayala kuzucum bu arada benim 5. gün embriyosu transfer edildi, 4te donduruldu sonra çözdürülüp 1 gün daha gelişimi takip edildi ve 5. gün verildi tabloda düzenleme yaparsan diye yazıyorum :KK200:

Umudayolculuk35 Umudayolculuk35 canım nasılsın hiç test falan yaptın mı yarın kan testinde mi öğreneceksin nasip olursa dilerim bu sefer hayırlısıyla pozitifleri görmek nasip olsun Amin 🤲💕

Back
X