Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar benim estrofemim bitti pazartesiye elimde hiç yok. Reçetesiz satılmıyo benim doktor kontrolüme de daha var. Ne yapmam gerekiyo sizin de başınıza geldi mi hiç?

Kızlar benim estrofemim bitti pazartesiye elimde hiç yok. Reçetesiz satılmıyo benim doktor kontrolüme de daha var. Ne yapmam gerekiyo sizin de başınıza geldi mi hiç?
Benim kontrolüme daha varsa telefon ediyorum e-reçete yazıyorlar kod gönderiyorlar bana ya tanıdık eczane varsa rica et versinler reçete ettiricem doktoruma dersin

Normal hamileliklerde öyle hesaplaniyor ama biz tup bebek yaptık 30 mayısta transfer oldu 5. Gün embriyosuydu mantıken 21 günlük olmuyor mu bugün
Ben de öyle düşünüyordum ama öyle olmadı kendimce hep öyle hesapladım. Sanırım laboratuvar ortamında asıl kısım gerçekleştiği için orayı hızlı geçiyor. Yani son adet tarihi doğru oluyor. Son adet tarihim 7 mayıs mesela ona göre hesaplayınca doktora gittiğimde 5 haftalıktı doktor da evet 5 haftalık dedi. Transfere göre olsaydı kese ya da kalp atışı görmeye 2 3 hafta sonra giderdik

Ben de öyle düşünüyordum ama öyle olmadı kendimce hep öyle hesapladım. Sanırım laboratuvar ortamında asıl kısım gerçekleştiği için orayı hızlı geçiyor. Yani son adet tarihi doğru oluyor. Son adet tarihim 7 mayıs mesela ona göre hesaplayınca doktora gittiğimde 5 haftalıktı doktor da evet 5 haftalık dedi. Transfere göre olsaydı kese ya da kalp atışı görmeye 2 3 hafta sonra giderdik
O zman benimde son adet tarihim 12 mayis haftaya perşembe beni çağırdı doktorum kese görür yada kalp atışı duyar miyim sence

Ay sanırım her gebeden isteniyo ama işte.sağlık ocağında ebeler konuşuyorlardı bi hastalarının testlerini aynı test isimleri geçti, sonra devletteki doktorda sorunca testleri yaptırdın mı diye emin oldum ki her gebeye yapılıyo bu testler sadece biz tüp bebeklere değil. Sen sor yine de istersen canım.Mutlaka isteyecektir eminim de erkenden istenmesi daha iyidir bence çünkü mesela bende idrarımda enfeksiyon çıktı tek seferlik bi toz içtim suda eritip.Hani bu gibi şeyleri erkenden elersin💝
Kalbi de duyduk ama minicik duyduk.Daha çok küçüktü.Kendi haftamla aynı ölçmedi doktor.takılmıyorum bu konuya bakalım pazartesi nasıl çıkıcak😊
Cuma günü gittiğimde soracağım. Biraz çekiniyorum sonra doktorlar işine karşılıyormuş gibi tribe giriyor ya 😅

Back
X