- 4 Aralık 2024
- 8.765
- 9.087
- 113
- 37
İğne yerinde kızarıklık ve kaşıntı oluştu ama geçti çok şükür
Geçmiş olsun benim de o anlık kızarıp geçiyordu yanma yapıyordu sadece kaşıntı olmadı inşallah sağlıcakla atlatırsın Amin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne yerinde kızarıklık ve kaşıntı oluştu ama geçti çok şükür
çok teşekkür ederim inşallah yarın haber ederimAnladım bana da bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden süreciniz hayırlı olsun![]()
İçinden çıkan alkollü mendille sildim de bi daha öyle yapmayacam bakalm aynı şeyler olacak miHiçbir iğnede kolonya ya da alkollü mendil kullanmadım kullanmıyorum.Vurup pamukla bastırıyorum bir zararını görmedim
Çikolata Kisti genelde kendi kendine gitmiyorBenim kistim vardi ama cikolata kisti gibi bisey denmedi sadece kist dediler aspirasyon yapalim bu ay transfer yapalim dediler ben istemedim ilac verdiler bekledim 1 ay kendi kendine gitti bi sonraki adette verdikleri ilacta dogum kontrol hapi
Bence tutmadigindan emin olamazsin su an da kanin rengi kirmizimiydi test icinde cok erken doktoruna danis istersen ama bekle derimKızlar merhaba benim bugün transfer sonrası 6. günüm. Aşırı bel ağrım var ve sanırım çok bi miktar da kanama gördüm.
Sizce tutmadığından nasıl emin olabilirim adet olacak gibiyim. sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Kızlar doktorumla şimdi görüşebildim çok üzüldü çok umutluydum herşey çok iyiydi olmaması için sebebimiz yoktu dedi. 1 ay dinleneceğiz ama bu adetle birlikte çatlatma iğnesiyle normal ilişkiyle deneyelim sizden çok umutluyum dedi. Kafam çok karıştı doktoruma çok güveniyorum ama beklesem mi yoksa doktoruma uysam mı bilemiyorum ilk kez böyle bir süreç yaşıyorum tecrübelerinize ihtiyacım var![]()
Umarım herşey yolundadırKuzum çok şükür kürtaj oldu daha doktor gelmedi yazarim
Bence doktorunuzu dinleyip bir denemenizde fayda var bir şey kaybetmezsiniz umutlu olun güzel olur her şeyKızlar doktorumla şimdi görüşebildim çok üzüldü çok umutluydum herşey çok iyiydi olmaması için sebebimiz yoktu dedi. 1 ay dinleneceğiz ama bu adetle birlikte çatlatma iğnesiyle normal ilişkiyle deneyelim sizden çok umutluyum dedi. Kafam çok karıştı doktoruma çok güveniyorum ama beklesem mi yoksa doktoruma uysam mı bilemiyorum ilk kez böyle bir süreç yaşıyorum tecrübelerinize ihtiyacım var![]()
Bir kaç gün daha bekleyin idrarda 8. Gün falan gözükebiliyor 6. Gün kesin konuşmak için. En olmadı içinize sinmiyorsa kandan baktırırsınız ama erken baktırınca da yükselecek mi diye stres oluyor insanKızlar merhaba benim bugün transfer sonrası 6. günüm. Aşırı bel ağrım var ve sanırım çok bi miktar da kanama gördüm.
Sizce tutmadığından nasıl emin olabilirim adet olacak gibiyim. sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Kuzum çok şükür şimdi geldim evime ameliyatsız çözüldü Rabbime hamd olsunUmarım herşey yolundadır![]()
Sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun.Şükürler olsun.En azından böyle atlattın.Ameliyat olmadın.Yeni denemende olur inşallah Amin.
tupbebitooo kan verdiniz mi tekrardan beta yükselmesi için? Ben bugün verdim 3 buçuk kat falan artmış sizi de merak ettim
Kuzum çok şükür şimdi geldim evime ameliyatsız çözüldü Rabbime hamd olsunAllah kimseye yaşatmasın
zordu ama sonu güzel oldu diye kendimi avutuyorum
![]()
Kızlar merhaba benim bugün transfer sonrası 6. günüm. Aşırı bel ağrım var ve sanırım çok bi miktar da kanama gördüm.
Canım çooook sevindim, bolca dinlen, bir rahatla artık, en zor kısmı geride kaldı hayırlısıylaSağol canım Allah razı olsunyeni deneme uzun süre yok
Rabbim hayırlı zamanda kolaylıkla sağlıkla nasip etsin ins.
![]()