Ya benim biraz değişik durum oldu: hatta sen devlet hastanesiyle kendi doktorunun farklı hesaplamasını söylemişsin benzeri benm de başıma geldi.
İlk muayenede
tüp bebek doktorumun kalbini duyunca vajinal ultrason yaptı boyunu 4,53mm gördü ve haftası 6+2 dedi. Tam olması gerketiği gibiydi. 5gün sonra şehir hastanesine kan vermeye gittim, oradaki doktor bir de ben bakayım dedi boyunu 9mm gördü ve 7+0 dedi yine her şey tam tarihindeydi.
3gün sonra tüp bebek doktoruma yine gittim kan tahlilleri ve rutin komtrol için. Bu sefer karından uştrasonla baktı ve boyunu 7,5mm ve haftasına 6+5 dedi. Şok oldum, kendi muayenesinden 1 hafta geçmesine rağmen ilerleme için 3gün olmuş gibi göründü. Ayrıca devlettei boyuttan daha küçük. Kalp atışı devam ama ben tedirgin oldum. Dün farklı bir doktora gittim, durumu anlattım. Karından uştrason yaptı, detaylıca inceledi ve dedi ki vajinal daha net sonuç verir, karından ultrason en yordamıyla ölçülüyor, en ufak bi kaydırma hata verir dedi ve güzelce uzunca dikkatlice mıayene etti, 15mm olarak gördü ve içimi rahatlattı. Dün yam 7+6 idim