Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya benim biraz değişik durum oldu: hatta sen devlet hastanesiyle kendi doktorunun farklı hesaplamasını söylemişsin benzeri benm de başıma geldi.
İlk muayenede tüp bebek doktorumun kalbini duyunca vajinal ultrason yaptı boyunu 4,53mm gördü ve haftası 6+2 dedi. Tam olması gerketiği gibiydi. 5gün sonra şehir hastanesine kan vermeye gittim, oradaki doktor bir de ben bakayım dedi boyunu 9mm gördü ve 7+0 dedi yine her şey tam tarihindeydi.
3gün sonra tüp bebek doktoruma yine gittim kan tahlilleri ve rutin komtrol için. Bu sefer karından uştrasonla baktı ve boyunu 7,5mm ve haftasına 6+5 dedi. Şok oldum, kendi muayenesinden 1 hafta geçmesine rağmen ilerleme için 3gün olmuş gibi göründü. Ayrıca devlettei boyuttan daha küçük. Kalp atışı devam ama ben tedirgin oldum. Dün farklı bir doktora gittim, durumu anlattım. Karından uştrason yaptı, detaylıca inceledi ve dedi ki vajinal daha net sonuç verir, karından ultrason en yordamıyla ölçülüyor, en ufak bi kaydırma hata verir dedi ve güzelce uzunca dikkatlice mıayene etti, 15mm olarak gördü ve içimi rahatlattı. Dün yam 7+6 idim
Anladım canim değişiyor aslında ikisi de vajinalden baktı ama anlamadım ilk zamanlar oluyormuş sanki sonra yakaliyormus

Bide biz seninle aynı gün transfer olduk sanki ya neden 1haftalık farkımız var acaba. Son adet 19 mart benim transfer de 8nisan senin ne zamandı
Benimde 16 martti tarihim 8 nisanda transfer işte doktordan doktora değişiyor tüp bebek doktoruma göre bugün 7+6 yim devlet hastanesine göre 8+6 🤷‍♀️ biraz idrar yollarimda enfeksiyon çıktı cuma günü tüp bebek doktoruma gidicem o zaman tekrar bakarlar yazarim inşallah senin testlerin güzel çıktı mi

Hayırlı olsunn:)) Bir şey olmaz inşallah, iğnelerden dolayı dokularımız hassaslaşıyor o bölgede de kan dolaşımı artıyor. Belki de ultrasondan dolayı biraz tahriş olmuştur. Madem kanama alanı yok demiş, sorun yok demek ki o zaman ❤️
Insallah birsey olmaz ya bir anda hafif agri ve kirmizi kan gorunce beynimden vurulmusa dondum neyse hafifledi simdi 🫠🌸

Allah’ın izniyle birşey olmaz belki kullandığın ilaçlar kanama yapmıştır çok şükür kese ve yolk sac görmüşsün Allah’ım sana bağışlasın inşallah moralini bozma inşallah sağlıcakla kucağına alırsın Amin 🤲❤️
Insallah canim dua edin de güzel ilerlesin ❤️ hepimizinki

Kızlar transferimi oldun doktor ovitrelle vurulmamı söyledi yarın. Hiçbir yerde bulamıyorum balıkesir veya bursada elinde olan var mı?

Hayırlı olsun canım sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsun Amin 🤲🥰 Test günün ne zaman belli olacak 😍 ovitrelle niye vuracaksın 🫣

Test günüm 26 sı canım 🥰 allaha şükür burdan bi arkadaştan buldum ovitrelleyi. Yarın veya en geç öbür gün vurmamı söyledi. Benim gibi transferden sonra ovitrelle kullanan var mı acaba? Çocuğun tutunmasında önemli rolü var dedi banaa

Test günüm 26 sı canım 🥰 allaha şükür burdan bi arkadaştan buldum ovitrelleyi. Yarın veya en geç öbür gün vurmamı söyledi. Benim gibi transferden sonra ovitrelle kullanan var mı acaba? Çocuğun tutunmasında önemli rolü var dedi banaa

Hadi inşallah sana ve bebeğine şifa olsun ilk üç gün çok önemli tam tutunma evresi onun için bol bol dinlen canım rapor aldın mı en azından kafan rahat olurdu güzel pozitif haberlerini alalım inşallah Amin 🤲💕

Hadi inşallah sana ve bebeğine şifa olsun ilk üç gün çok önemli tam tutunma evresi onun için bol bol dinlen canım rapor aldın mı en azından kafan rahat olurdu güzel pozitif haberlerini alalım inşallah Amin 🤲💕
Aldım aldım canım sağolasın umarım inşallah 🥹

H hpia1453 canım nasılsın transfer oldun mu inşallah su gibi güzel geçmiştir Sonunda pozitifleri görmek nasip olsun Amin 🤲🥰

Kızlar bugün 7. Günüm transfer hariç sizce bişey var mı dayanamadım yaptım 🥹

Eklentiler

• 20250514_165519.webp
    20250514_165519.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 42
Çok üzgünüm ya erken gebelik testi yapamayacağım 1 hafta sonra 😅 yarın ovitrelle olacağım için zaten pozitif verir her türlü 🥹

Back
X