Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

sizin de çift embriyo mu transfer edildi ?

Merhaba ,
Doktorum ilk iki embriyoyu genetiksiz dondurup transfer edelim kalanları genetiğe gönderelim dedi.
Opu sonrası 2. Regl çok uzun sürdü rahim filmi için bekliyordum toplamda üç embriyom 5. Güne ulaştığı için sadece bir tanesi genetik teste gitmiş oldu. O arada da genetik sonucum transfer edilebilir gelince doktorum genetik sonucunu bildiğimiz embriyoyu transfer edelim dedi o yüzden tek embriyo transfer oldum 🩵

Vignette merhaba çok ilginç benim de şöyle olmustu

Transfere karar verdik herkese verilen estoferm vs bana da verildi ilk muayenede kalınlık 2.8 mm idi 16 gün snra kontrolde rahim kalınlığı 10.5 mm oldu ana progesteron yüksek çıktı 14.560 dediler transfer iptal ,üç gün sonra lucrin Depot vurdular aynı ilaçlara devam dendi sadece estroferm günde ikiyken üçe çıktı ama progestan dex ya da fitil falan asla verildi , ikinci adette rahim kalınlığı 2.9 mm çıktı 16 gün sonra bu defa 8.3 mm oldu progesteron da 0.008 e düştü transfer öyle ypildi ,senin ise ben de sasrdm
Verilmedi
Bide biz seninle aynı gün transfer olduk sanki ya neden 1haftalık farkımız var acaba. Son adet 19 mart benim transfer de 8nisan senin ne zamandı
Merhaba kardeşim çok teşekkür ederim iyiym Dün kalpsesini duyduk çok mutlu olduk on gün sonra yeni bı kontrol var ,mide bulantısı çok fena çarptı çok şükür prilam diye bı ilaç verildi onun sayesinde ayakta durabiliyorum yoksa kabus gibiydi ,işe başladım şu an için her şey yolunda inşallah sende iyisindir

Kızlar siz Enox’u nerden vuruyorsunuzz. Bana koldan dedi diye hatırlıyorum ama prospektüsündr ve üstünde subkutan göbekten olarak tarif ediyor

Mayalacımmm dayanamayıp pazartesi tekrar kan vermiştim sonucu bugün anca çıktı 3 mayısta 2000 olan değerim bugün 15.000 olmuş çok şükür inşallah cuma günü 15:30 da randevum var inşallah kalp sesini duyarız🤲🏻❤️

Ay bu arada bence artık Tabloya beni de ekleyebilirsin😅 Emin olmayı bekliyordum🫣 25 yaş 2. Deneme 2 adet 5. Gün embriyosu 19 Nisan Transfer tarihi 1 Mayıs da sonuç tarihimdi

Mayalacımmm dayanamayıp pazartesi tekrar kan vermiştim sonucu bugün anca çıktı 3 mayısta 2000 olan değerim bugün 15.000 olmuş çok şükür inşallah cuma günü 15:30 da randevum var inşallah kalp sesini duyarız🤲🏻❤️

Hay maşallah 🧿 maşallah 🧿 gümbür gümbür geliyor bebiş yada bebişler sağlıcakla görmek nasip olsun Amin Ecmain inşallah 🤲💕

Ay bu arada bence artık Tabloya beni de ekleyebilirsin😅 Emin olmayı bekliyordum🫣 25 yaş 2. Deneme 2 adet 5. Gün embriyosu 19 Nisan Transfer tarihi 1 Mayıs da sonuç tarihimdi

Tabi ki eklerim canım maşallah 🧿 ikisi tutunmuş olabilir büyük ihtimalle hadi bakalım hayırlısı ile görelim inşallah 🤲🥹

H hpia1453 canım nasılsın transfer oldun mu inşallah su gibi güzel geçmiştir Sonunda pozitifleri görmek nasip olsun Amin 🤲🥰

Çok şükür sonunda transferim oldu çok güzel geçti inşallah pozitifi görürüz 25inde
Doktorum rahim gayet güzel dedi embriyo da çok kaliteliydi inşallah güzel olur sonucu 🥰🥰

Çok şükür sonunda transferim oldu çok güzel geçti inşallah pozitifi görürüz 25inde
Doktorum rahim gayet güzel dedi embriyo da çok kaliteliydi inşallah güzel olur sonucu 🥰🥰

Amin amin inşallah Rabbim yüzünü güldürsün inşallah 🤲🫶🏼

Test günüm 26 sı canım 🥰 allaha şükür burdan bi arkadaştan buldum ovitrelleyi. Yarın veya en geç öbür gün vurmamı söyledi. Benim gibi transferden sonra ovitrelle kullanan var mı acaba? Çocuğun tutunmasında önemli rolü var dedi banaa
Evet ovitrelle değilde benim çatlama için onun haricinde bi iğne daha vermişti( adını unuttum🙈) 3.gün transferin göbekten onu yapmıştım şükür pozitif aldım darısı başına inşallah🥰

Merhaba canim ayni durumu yasiyorum ben de. Ne durumdasin?
Canım sakin ol benim 6. Haftada öle oldu kırmızı aktı bir saat sonra kahverengiye döndü muayeneye gittim hiç bir sorun yoktu. 8. Haftadayım hala ara ara kahverwngi kanamalarım oluyor ama bebişim iyi. Doktor progestan iğne verdi kalçadan kanamalar olmasın diye. Fitil yapabiliyor dedi bana

Göbek deliğinin 3 parmak yanından yapıyorum ben hep
Koldan diye hatırladım bende ama prospektüsündr falan göbekten yazıyordu bende göbekten yaptım. Ama pek bi yakıyormuş ya
Evettt bugün transferimi oldum çok şükür herşey gayet güzel geçti şimdi sıra beklemekte 25 inde test yaptırmamı istedi doktorum 🥰🥰🥰
Hadi gözün aydın canım beniimm benim de 26 si test günü 🥹 hangi ilaçları verdi doktor sanaa

Evet ovitrelle değilde benim çatlama için onun haricinde bi iğne daha vermişti( adını unuttum🙈) 3.gün transferin göbekten onu yapmıştım şükür pozitif aldım darısı başına inşallah🥰
Gonapeptyl gibi birşey miydi ki. Benimki özellikle ovitralle istedi. Erken gebelik testi hayallerim suya düştü haha

Canım sakin ol benim 6. Haftada öle oldu kırmızı aktı bir saat sonra kahverengiye döndü muayeneye gittim hiç bir sorun yoktu. 8. Haftadayım hala ara ara kahverwngi kanamalarım oluyor ama bebişim iyi. Doktor progestan iğne verdi kalçadan kanamalar olmasın diye. Fitil yapabiliyor dedi bana
Evet canim cok sagol kesildi benim de su an kahveye dondu gelmedi bir suredir
Kalcadan igne 3 gunde 1 oluyordum aslinda yarin igne gunumdu ben beklemeden bugun yaptirdim, gobekten de kullaniyorum
Fitil de sabah aksam kullaniyorum
Cok sevindim icimi rahatlattin vallahi kirmjzi kirmizi gorunce eyvah dedim bebegim gidiyor mu neyse ki simdi daha iyiyim

Evet canim cok sagol kesildi benim de su an kahveye dondu gelmedi bir suredir
Kalcadan igne 3 gunde 1 oluyordum aslinda yarin igne gunumdu ben beklemeden bugun yaptirdim, gobekten de kullaniyorum
Fitil de sabah aksam kullaniyorum
Cok sevindim icimi rahatlattin vallahi kirmjzi kirmizi gorunce eyvah dedim bebegim gidiyor mu neyse ki simdi daha iyiyim
Aynen canımm bendede aynı kanama alanı hiç bişey yok herşey iyi ama ara ara oluyor. Doktor tüp bebekte normal bu durum yapabilecek birşey yok hormonlar ilaçlar yapabiliyor dedi. Aynı dediğin gibi bende o ilaçları kullanıyorum.

Maşallah çok sevindim ikisinin tutunmasına ayrıca sevindim 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah bende Yarın kalp atışı için gideceğim şimdilik keseye gördük çok şükür 😊 haftanızı söyledi mi doktorunuz transfer günümüz bir sizinle benim keseye gittiğimde söylediği tarihe göre bugün 6 haftalık olduk
6+5 benim de canım son adet tarihiyle uyumlu çok şükür. Dilerim yarın o kalp atışı heyecanını tadarsınız çok değişik ve güzel bir duyguymış Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin canım 🥰

Back
X