- 24 Kasım 2015
- 1.479
- 1.198
- 133
- 30
Oldum canım bugün transferCanim transferini oldun mu hadi insAllah hayirli güzel sonuçlar al 5.gune gitti mi transfer sonrasi ovitrella catlatma iğnesi mi neydi o ben vurulmadim ama duymustum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldum canım bugün transferCanim transferini oldun mu hadi insAllah hayirli güzel sonuçlar al 5.gune gitti mi transfer sonrasi ovitrella catlatma iğnesi mi neydi o ben vurulmadim ama duymustum
Merhaba benim doktorum pozitif görene kadar devam edeceksin pozitif görünce de 3 aylık olana kadar devam edeceksin ilaçlarına aynı şekil dedi pozitif görmezsen de bırakacaksın dedi progestan fitil düşüğü önlüyor zaten bence biterse tekrar alKuzum hiç bilmiyorum ya kan gününe kadar bitecek olanlar var progestan fitil mesela tekrar kullanacak mıyım kullanmayacak mıyım bende bi arayıp sormak istiyorum aslında
Merhabalar, Fitili biraktiktan kac gun sonra adet oldunuz?Ben de progestan fitil ve antibiyotik kullanıyodum opudan sonra. Yarın son günüm bakalım fitili bırakınca adet olursun birkaç güne demişti
İyiyim canım cok konusma olunca kacırıyorum burayı keseleri gördüm suan 2 taneler nasipse haftaya çarşamba kalp atısı için gidicem dua edin duyayım insallaah
Merhaba ,Göbek deliğinin 3 parmak yanından yapıyorum ben hep
İyiyim canım cok konusma olunca kacırıyorum burayı keseleri gördüm suan 2 taneler nasipse haftaya çarşamba kalp atısı için gidicem dua edin duyayım insallaahsen ne durumdasın canım
![]()
Ben eti sıkarak yapıyorum iğneyi öylr daha kolay giriyor yapıyorum acı da azalıyor. Aklınızda olsun etinizi sıkınMerhaba ,
Yaparken zorlanıyor musunuz?
Benim bazı günler çok zor oluyor![]()
Canım MayalaEvet canım hem heyecan korku endişe hepsi bir arada dilerim sağlıcakla güzel bir yere yerleşmiş olsunlar sağlıcakla görmek nasip olsun Amin![]()
Canım Mayala
Aşırı heyecanlıEn güzel haberlerle gel
![]()
Hadi bakalım güzel haberlerle gel insAllah canım herkes hepimizOldum canım bugün transfer2 tanesi 5. Güne gitti. Biri transfer edildi biri donduruldu. Bana transferden sonraki gün en kötü öbür gün ovitrelle vurul bebeğin tutunmasına önemli ölçğde etkisi var dedi bende şaşırdım daha önce duymamıştımm
Geçmiş olsun canım inşallah dikkat edelim bu süreçte deÇok geçmiş olsun kadınların en büyük problemi şu idrar yolu enfeksiyonu. Benim kan testlerim idrar testlerim normal çıktı, bazı hastalıklara aşıdan bazılarına daha önceden yakalanmışım bilmeden bağışıklığım var. Toxo plazma negatif çıktı buna dikkat etmen lazım gebelik boyunca özellikle yeşillikleri yıkayarak mümkünse sirkeli suda bekleterek tüket dedi. Onun dışında bir sorun yok çok şükür![]()
Hayır tekrar kan alınmıyor benim Opudan bir gün önce son kez kan alındı ondan sonra almadılar transfere direk düz girdim yanizaten transfer anında rahim kalınlığı tekrar ölçülüyor uygun olmasa doktor yapmaz senin ki dondurulmuş olduğu için süreç daha farklı işliyor sen kafanı yorma önce bir dinlen toparlan sonra doktorunla karar verirsiniz onlar şu an durumunu gördüler ona göre ek ilaçlar verilecektir rahat ol sen
kafanı da karıştırma herkesin süreci bir olmaz herkesin vücudu ve süreci farklıdır sen kendi sürecine odaklan yeter ki sonu güzel olsun Amin
İyi aksamlar arkadaşlar benden de hiçbir şekilde kan almadılar kontrole gittim karar verdik ilaç iğne yazdı 25/04 yumurta toplandi 30/04 transfer yapildi ama transfer sonrası bile iğne vs yazmadı 9.gun kanamam başladı normal dedi doktor muayene bile etmedi çağırmadi test verdim 13.gun negatif dedi
Taze transfer ve çok iyi tutmaması için hiçbir sebep yok dedi bugün 14.gunum ctesi kontrole çağırıyor
Amin cümlemizinHayırlı geceler geçmiş olsunRabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin
Benim de doktorum sadece vajinal fitil verdi birde folik asit ekstra iğne falan yazmadılar doğal gebelik olduğu için. Test sonucu belli olmadan muayene yapmıyorlar test sonucuna göre çağırıyorlar
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin Amin![]()
Daha bırakmadım fitiliMerhabalar, Fitili biraktiktan kac gun sonra adet oldunuz?
Canım dediğim gibi bende girdirmeye çalışırken zorlanıyorum zor giriyor çok yavaş yavaş basıyorum 1 2 kere belki hafif yanmıştır o kadarMerhaba ,
Yaparken zorlanıyor musunuz?
Benim bazı günler çok zor oluyor![]()