• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım Maralim yumurta toplandı 2 tane. Çok şükür 2side 3.gün donduruldu bugün. Havuz yapacak doktor. İnşallah Ocak ayında yine bir İstanbul yapacağım. Transfer de doktor uygun görürse ocakda yaparım🥹
Merhaba hangi hastanedesiniz

Merhaba canım arada gruba bakıyorum.senin adına çok sevindim 🙏 Tebrikler 💐🥰 sağlıcakla büyüsünler🙏

Amin canım benim Allah razı olsun darısı sana ve isteyen herkese nasip olsun inşallah Amin 🤲🏻😘

Canim benim Canimmm seni bebişleri ve minnoş ablamızı çok öpüyoruz 🥰😍😘 inşallah kuzum olurda güzel haber alirsam ilk burdan yazicam 🥰😍😘 daha var tabi 🤣🤣 sizde bitanem sağlıcakla kalin bebişleri hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasip etsin Rabbim 🤲🥰😍😘

Oyy inşallah canım benim vallahi eski günleri özledim 😘
Sizinle sohbet etmeyi 🥹 iyi ki sizi tanıdım hepinizi çok seviyorum 😍
Amin canımın için güzel dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi minnoşlarda teyzesinin ellerinden öper 😘

Canım Maralim yumurta toplandı 2 tane. Çok şükür 2side 3.gün donduruldu bugün. Havuz yapacak doktor. İnşallah Ocak ayında yine bir İstanbul yapacağım. Transfer de doktor uygun görürse ocakda yaparım🥹

Yaa çok sevindim 🥹 senin adına çok şükür 🙏 Rabbime hamdolsun Allahım sağlıklı kaliteli bol Altın embriyolar nasip eylesin inşallah 🤲🏻😘 güzel haberlerini bekliyorum monarozam arada durumynla ilgili yaz cancağzım 🥰

Yaa çok sevindim 🥹 senin adına çok şükür 🙏 Rabbime hamdolsun Allahım sağlıklı kaliteli bol Altın embriyolar nasip eylesin inşallah 🤲🏻😘 güzel haberlerini bekliyorum monarozam arada durumynla ilgili yaz cancağzım 🥰
Allah razı olsun canim benim. İnşallah cuma Almanya ya dönüp 10 gün sonra tekrar İstanbul'a geleceğim🥹🥰2. Yumurta toplama işlemi yapılacak 🤲🏻❤️ İnşallah herşey yolunda ve iyi olur. Sen ve bebisler nasılsınız canım mayala mayala 🥰🌺

Allah razı olsun canim benim. İnşallah cuma Almanya ya dönüp 10 gün sonra tekrar İstanbul'a geleceğim🥹🥰2. Yumurta toplama işlemi yapılacak 🤲🏻❤️ İnşallah herşey yolunda ve iyi olur. Sen ve bebisler nasılsınız canım mayala mayala 🥰🌺

Amin canım benim güzel müjdeli haberlerini bekliyorum 😍🤲🏻
Bende iyiyim bebeklerim henüz hastanede en geç çarşamba günü taburcu edecekler çok şükür durumları iyiye gidiyor Elhamdullilah 🤲🏻😘
Darısı yeni yılda sana ve burada bekleyen herkesin başına inşallah Amin 🤲🏻🫶🏻

Back
X