• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben son 1 aydır hastanede kaldım normalde 15 aralıkta olucaktı doğum mecbur 5 aralıkta gerçekleşti çok rahatsız oldum riske atmadılar artık şükür bebeklerde iyi bende biraz toparladım hâlâ hastanedeyim cumartesi falan çıkmayı bekliyoruz bakalım darısı bekleyenlerin başına inşallah Amin 🤲🏻
Yaaaaa sen şaka mısın 🥰🥰🥰 şuan mutluluktan gözyaşlarıma engel olamiyorum keşke yaninda olsam sana sımsıkı sarilsam 🥰🥰 rabbim çok şükür bunu da gösterdi çok şükür bin şükür senin ve bebişlerin iyi olmasına ve bu mesaji okuduğuma çok memnunum nolur hatali birşey yazarsam kusuruma bakma vallahi heyecandan 🥰🥰🥰 yaa kuzummm canimm mayala mayala Bekledik ama değdi dimi kuzum seni bebişleri ve kizçemi çok öpüyorum 😘😘😘😘😘 eşini de çok tebrik ederim. Yaaa sen şuan neden yanimda degilsin nedennnnn

Son düzenleme:
M Maralim2019 Canım naptın ne durumdasın tekrar tedavi denicektin denedin mi iyi misinn?
Canim uzun süredir girmiyorum buraya tesadüfen gördüm mesajini nolur kusura bakma hayat telasina kapildik gidiyoruz. Canim ben 2. Denemeyi de yaptim oda negatif oldu. Ben tam birseylerin araştırılmadıgini düşünüyorum yada ne bilim rabbim kismet etmiyor belkide zamani var bilmiyorum. 3. Embriyo hala duruyor büyük ihtimalle onu başka bir hastanede başka bir zaman da düşünüyorum çünkü çok yoruldum vücut ve mental olarak kendimi dinlendirmek istiyorum. Sen ne durumdasin

Back