Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

teşekkür ederım inanın dularım sizinle birazdan dr. gidicem kan testi için dün cok sevinçliydim ama şimdi stresliyim ya değilsem içime korku düştü

kızlar,adetim 3 gün gecikti,ama sancılarım var,kan testi verdim,çarşamba günü alıcam,umarım pozitiftir,sonucu yazarı size,böbrek taşım var benim,ağrılarım çok arttı.doktor hamileliğin tetikleyebileceğini söyledi,umarım öyleddir :))

Beyazcım hadi hayırlısı :) İnsan ağrılara bile katlanıyor değil mi bebiş için :) Ben de bugün bir arkadaşımı gördüm 4 aylık hamişmiş. İstemeden kaza ile olmuş. Walla anlamıyorum kaza ile nasıl oluyor bu. Aylardır çalışıyoruz yahu...

yeni geldim hemen yazıyımm BETA-HCG (TOTAL HCG ) > 1000.00 sonuç bu 15- 20 gunluk hamilesindir dedi dr.çok şanslıymısım gecen hafta hep yolda geçmişti gunum arkadasım ev tasıdı nasılsa hamile değilimdir diye ağır ağır seyler kaldırdım çük şükür rahatladım şimdi 15 gün sonra ultrasona gircekmişim sizi seviyorum umarım hepiniz böyle güzel haberler alırsınız en kısa zamanda :)

tbr ederim mine cok sevindim Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin saglikli, hayirli , nur topu gibi bir evlat versin sana

çok sevindim senin adına,Allah kucağına almayı nasip etsin inş.darısı olmayanların başına:teytey::teytey::teytey::dance::dance:

amiiinnnn inşallah allahım duy sesimizi k.k de hamile kalmak isteyen herkesi sevindir...

minecim tebirik ederim belirtilerin varmi benim belirtilerim varda bu kadar erken olurmu diyorum kendi kendime eger sendede varsa süphelerim dogrudur diyorum.alah bebisine uzun ömür versin canim

benim belirtilerim göğüslerimdeki dolgunluk kasıklarımda agrı bide karnımda bi şişkinlikti ama ben psikolojiktir diye aldırıs etmemistim gecen ayda aynı seyle vardı cunku yani hamile değilimdr yine derken oldu nasip işte

minecim ben sana demiştim dimi hayırlı sonuçlarla gelicen diye..çok sevindim canım..allah sonuna kadar götürebilmeni nasip etsin..allahım bizlerde bu mutluluğu yaşat yarabbim..amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…