bende seni tebrik ediyorum inş.rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder meleklerimizi
bende seni tebrik ediyorum inş.rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eder meleklerimizi
dur bakalım canım hemen umutsuzluğa kapılma bir kaç gün daha bekle..herkesinki erken çıkacak deil ya..maşallah belirtilerinde tammış anam..eğer bu ay hamiş kalamazsan anlıycazki belirtiler fos çıkıyo..
ben burda yazılanları takip ettim hep kasık ağrısı belirti dediler baktım ağrıyo göğüs uclarımda sanki beyaz beyaz noktalar oldu cok sık idrara çıkıyordum bide biliyorum cok erken ama ben 2 haftadır erikten baska hiç bişi yemiyorum canım öle istiyoki yinede herhalde psikolojik dedim dün gece rüyamda görünce dayanamadım yaptım silik cıkınca ağlamaya basladım heyecan yaptım hemen ecz. ye 2 testte aynı öyle cıkınca dr. bi gidimde sonucta kesin olmayabilir 2 testte öyle cıktı ama kafam karıstı işte çok uzattım dimiii
banada adetinden en az 4-5 gun gecmesi lazım demişlerdi hemşire ark. komsumunda öyle oldu 4 gun gecmıstı benımkı gibi silik çıkmıstı daha önce yoktu bende anlamadım belki hormonlardandır 2 testte hatalı olamaz dimii
mınecım ınsallah oyledır canım ..cok fazlada umutlanıp hüsrana ugramak ıstemıyorum..ılk defa basıma boyle bırsey gelıyor..daha oncekı yaptıgım testlerın hıcbırınde ıkıncı cızgının ı sı bıle gozukmuyordu..:roflolbelki daha belli olmadıgı için öyle olmustur değerlerin yükselmemişse beyazlayınca kaybolmus olabilir bence 2 gun daha beklemenı tavsiye ederim
Minecim tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşAllah. Hangi marka test kullandın ? Sudenaz belki seninkinin çıkmamasının nedeni testin markasıdır... Bazıları regl tarihinden 1 hafta önce bile sonuç veriyor biliyorsun. Oncomed sanırım en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?