günaydin kizlar nasilsiniz..ben iyi degilimya dün aksam tansüyonum düstü heryerim agriyor .dün gece erkenden uyumusum iyi geldi sanirim simdi iyiyim.anlamamiyorum niye böyle olduya
inşallah seren yiğenimiz birazda büyüdü dimi hissediyomusun artık:)))canım benim yerim seni özlemişim valla
şşşşşşşşşşşşşşş
yavvv noluyor rrrrrr???????
anam 2 gün içinde herkes hamiş kalmışşşşş...........
valla arkadaşlar tek tek isim yazmıyım aklım karıştı şimdi..hamiş kalan arkadaşlarımız hepinizi tebrik ederim.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib eder inşallahhhhhhh.......darısı başımıza inşaallah
dün adet tarihimdi hala olmadım......bu sabah test yaptım gene tek çizgi......şimcik kızlar size soruyorum:
ayın 5 inde kan testim negatif çıktı...adet tarihimin 2. günü yani bugün idrar testim negatif çıktı......sizce hala umutlanmalımıyım? senağlama senağlama
hamiş değilsem bari biran önce adet olayım bitsinde çalışmalara başlayım yawww
bence hamişsin canım olmasan o çizginin çıkmasının imkanı yok geç döllenme olmuş olabilir forumda vardı senin gibi bi arkada tekrar kan testi ver canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alıcaz
CNM ANLADIGIM KADARIYLA TESTTE TEK ÇİZGİ CIKMIS VE KAN TESTİNDE NEGATİF YANİ SEN ŞAŞKIN AYZENE BAKMAklava: HAMİŞ DEĞİLSİN BİTANEM AMA UMUDUNUDA KAYBETME SAKIN VEE ACABA HAMIS OLACAMMI OLMICAMMI DIYEDE DUSUNUP DURMA SEN CALISMALARINI SIKLASTIR GERISI ALLAHA KALMIS COK DUSUNURSENDE STRESE GIRERSİN OTEKI AY YINE NEGATF CIKAR DEDIGIM GIBI ADETIN BİTTİMİ 3. GUNU CALISMAYA BASLA OZELLIKLEDE SABAH SONRA AKSAMDA YATARKEN CALISS BI KAC GUN BOLE DENE İNSALLAH OTEKI AY HAMIS KALIRSIN CNM DUALARIM SİZLERLEEa.s.
bu arada arkadaşlar ben bu ay adaçayı içtim ve iyi geldiğini düşünüyorum
çünkü bende adet düzensizliği de vardı
adaçayı düzenliyor diye adetimin 3. günü günde 1-2 fincan içmeye başladım
yumurtlama dönemimde bıraktım
sanırım işe yaradı
:sm_cool:dua ediyorum balsurat insallah minik bi bicirik vardir icinde bekliyorum güzel haberini
şaşkın ayzen ha :))))))ya burda bi arkadaş vardı idrarda yapıyodu çıkıyodu kanda çıkmıyodu sonra hamile çıktı o yüzden dedim ama kesin hamiş demedim kan tasti vermeli bence tekrar
seren kız ben o zaman niye hasta olmadım hiç aksamazdı oysaki :uhm:
bari sen bana şimdilik bir an önce adet olur diye dua et......:teytey: bariiii
HMM OZAMAN Bİ HESAPLAYALIM SON ADET TARIHIN NEZAMANDI CNM VE BU AY HANGI TARIHTE BEKLIYORSUN ADETINI:uhm:
y akusura bakma ayzen konusmaları alıntı yapıp yanıt yazılınca bazen karıstırıyorum oyle olud sanırım insallah allah soyletmistirrr .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?