Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

gülay ve fater sizlerin adina cok sevindim ohoh ne güzelya.allah uzun ömürler versin bebislerinize.bizede nasip etsin bu yumurcaklari cok mutlu oldum kizlarya

slm kizlar nasilsiniz
kizlar ben bazi belirtilerden supelenerekten bugun daha dogrusu yaklasik yarim saat once bir test yaptim ve sonuc
pozitif 2 cizgiyi gordum ama 2 dusuk yapmamdan olsa gerek heyecan olmadi testin yanilma payi yoktur demi kizlar cok saskinim ama malesef heyecan yok

canım günün geçmiş miydi? testlerin yanılma payı çok düşük oluyor
inşallah hamişsindir ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
kesinlenince heyecanlanırsın
bende senin gibiyim değerim biraz düşük çıktığı için ne sevinebiliyorum ne de üzülebiliyorum
hakkımızda hayırlısı...

:dance:gülay ve fater sizlerin adina cok sevindim ohoh ne güzelya.allah uzun ömürler versin bebislerinize.bizede nasip etsin bu yumurcaklari cok mutlu oldum kizlarya

ayzencik amin diyorum baskada bisey demiyorum.hayirlisi bakalim surda kac günümüz kaldi dimi

ben senden umutluyum gülsücüm pozitif düşün pozitif şeyler olsun inşallah güzel haberler vericeksin canım

:sm_confused:sagol ayzencim bende senin ici öyle düsünüyorum.gülay evet evet cabuk yazin su belirtileri

kızlar benim belirtilerim

adet gününden önce
1-göğüslerde karıncalanma ve hafif kaşıntı
2-geceleri uykusuzluk
3-adet olacakmışım gibi kasık ağrısı

adet günün geçtikten sonra
1-göğüs uçlarında aşırı hassasiyet
2-göğüslerde büyüme
3-halsizlik tansiyon düşüklüğü
4-hala adet olacakmışım gibi ara ara kasık sancısı

bu arada arkadaşlar ben bu ay adaçayı içtim ve iyi geldiğini düşünüyorum
çünkü bende adet düzensizliği de vardı
adaçayı düzenliyor diye adetimin 3. günü günde 1-2 fincan içmeye başladım
yumurtlama dönemimde bıraktım
sanırım işe yaradı

seren den haberi olan varmı arkadaşlar kaç zamandır gelmiyo merak ettim umarım iyidir

Mrb Kizlar Belki Yanliş Yere Yazdim Ama Bende 5 Haftalik Hamileyim Ve Hamişler Listesindeyim Fakat Bir Türlü Takvimimi Yapamadim Yanliş Oldu Bana Yardimci Olacak Olan Varmi

kizlar hepinize cok tsk ederim ama insallah bebegim bu sefer beni birakipta gitmez
ayzencim belirtilerimi sana sirasiyla sayim bitanem fakat adet gecikmesi olmadi bugun adet olmam gerekiyordu ama belirtilerde olunca test alip sansimi denemek istedim

1. yaklasik 5 6 gundur cok uykusuzluk cekiyordum
2. goguslerim normalde adet gunlerine yakin sisip agrimaya baslardi fakat sisi indi ama agrisi hala var
3. dizlerimde ve kasiklarimdada cok agri var
4. ve her hamileligimde oldugu gibi mide bulantisi
5. sirtim zaten beni nerdeyse aglatacak kadar kotu
iste canim benim belirtiler bunlar ben zaten belirtilere alisik ama bebegini bir turlu eline alamayan bir anne adyiyim canim insallah bu ay hep birlikte hamislik sikayetlerimizi yazariz birbirimize
ha bide ruyalara inanan biriyim 5 gun once ruyamda babamin olmus halasini gordum ve bana bakarak elini karnimin ustune indirip kizim ustune dua okuyacamki hamile kalabilesin ve ikiz cocugum vardi fakat kizi gordum sadece oglani goremedim insallah benim o hala sizin ruyalarinizada girer kizlar:)))))))

fatercim sanada tebrikler canim kiz insallah ALLAH tan bir manilik olmazda bebeklerimizi kucagimiza aliriz seninle ayni gun hamileligi ogrenmek varmis kaderde birbirimiz icin dua edelim canim

slm bayanlar gülaycım tebrikler inşallah herşey gönlünce olur ve meleğini kucağına alırsın bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende ocak ayında düşük yaptım ve çok üzüldüm birdahada adet görmedim test yaptım çift çizgi çıktı çok sevindim ama senin gibi buruk sevinç acaba yine birşey olurmu diye çarşamba günü dr a gideceğim bakalım hayırlısı ne olacak bişey olur diye çok korkuyorum inş rabbim dualarımızı kabul edr bebeklerimizi alırız kucağımıza

ayyyyyyyyyy ne kadar güselllllllsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

ya arkadaşlar bu 2 gündür kasıklarımda müthiş ağrı var hareket ettiğimde ayaklarıma vururyor acısı bi de göğsümdeki ve kasığımdaki damarlar çok belli adetime 3 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…