Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

ayzen yarin yada persembe günü adet olmam lazim.cok heycanliyim sende cuma dimi.su 3 gün bi gecse.

ben artık beklemiyorum gülsücüm belirti olmayınca :)))))inşallah canım çok güzel haberler vericeksin bize belirtilerinde var bakalım dua et hayırlısını iste tüm dualarım seninle

senağlama AĞLIYORUM ...ALDRIMAK MI NEFRET EDİYORUM..............!!!

bunlar gercekler arkadaslar cevremızde okadar cahil okadar nankor ınsanlar varkı gercı onlara ınsan bıle demek ıstemıyorum , hee ama doktor konrolunde mecburen alınan bebısler ıcın diyecegım yok saglık acısından alınabılır yanı demek ıstedıgım insan olmayan anne adayları ve annelere gonderme yapıyorum iicene okusunlarda anlasınlar , TABİ ANLAYACAK YÜREKLERİ VARSA.....................

off ayzenya umutlanmak istemiyorum.belkide adet olcam bilmiyorumki hayirlisi diyim evi süpürmem lazim ama cok yorgun hissediyorum kendimi yapmicam o yüzden napim.ya gögüslerimde bi agirlik var tam acima degil ama sanki agirlik gibi buda bi belirti olabilirmi

erkenden bi test yapsakmı gülsü ne dersin yaramazlık yapalım gel yarın sabahtan:1rolleyes::roflol:

yok canim yapmicam beklicem bazilarinda cikmiyor erkenden yapip morelimiz bozulmasin sonuna kadar bekleyelim canimya

okudum yaptim bile kabardi valla köpük köpük oldu sen denedinmi

canım çok teşekkürler yazın için hakkatende böyle insanlar var çevremizde...
haberlerde görüyoruz..sadece kürtaj değil doğurup çöpe atanlarlı,kendi elleriyle bebeğini öldürüp gömenlermi dersin....offffffffff.......bunlarda vicdan yok........

Allahım sen büyüksün....sen isteyenlerin kucağını boş bırakma!!!!

sudecim canım bi forumda herkes karbonatla gebelik testi yapıyo gülsü yaptı kabardı benimki dibe çöktü (((denesene canım sende bi ne kaybedersin.idrarını temiz bi kaba yapıp üzerine karbonat döküyosun kabarıyosa hamişsin

ayzen seninki sadece dibemi cöküt hic köpürmedimi ay heycanlandim vallahi

valla canım benim hiç köpürmedi valla doğru olabilir kocakarı işi ya :))))))başta inanmadım ama şimdi inanmaya başladım ne yalan söyleyim sabah sen bi test yap ya ne kaybadeceksinki öylede bekleyeceksin böylede bekliyosun:))))canım arkadaşımm ayyy inşallah hadi

merak etme ayzencim aklımda.......

ama işteyim şuan......akşam evde deniycem......gerçi daha bu sabah normal test yaptım çıkmamıştı yaa neyse....yinede merak işte deniycem.......

ayzencim bazi kadinlarda test 5 günden önce cikmiyomus o yüzden beklim diyorum

sen bilirsin canımmm benim ümidim tamamen sona erdi((

şşşşş noluyoruz? ne demek sona erdi falannnn aaaaaa olmuyo böyle ayzen....sabretmek lazım...dereyi görmeden paça sıvamayalım.....adet olmadıysan her zaman bi ümit vardır.....

inşallah bakalım ne olcak 15 martta sizlerle avunurum bende napıyım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…