kizlar sustunuz ayzen dayanamadim bidaha yaptim su karbonat isini yine köpürdü ofya hamilemiyimki acaba.
kizlar sustunuz ayzen dayanamadim bidaha yaptim su karbonat isini yine köpürdü ofya hamilemiyimki acaba.
ben normaldede cok sik cikarim tuvelete kizkende böyledi.yani o sorun etmiyorum ya korkuyorum test icin bazi kandinlerda anca 5 gün cikica pozitif cikiyor.o yüzden beklemek istiyorum.off sekerlerim insallah hamisimdir
ben normaldede cok sik cikarim tuvelete kizkende böyledi.yani o sorun etmiyorum ya korkuyorum test icin bazi kandinlerda anca 5 gün cikica pozitif cikiyor.o yüzden beklemek istiyorum.off sekerlerim insallah hamisimdir
kafamçokkarıştıof kizlar gaza getirmeyin beni ben yurtdisindayim herkes diyorki bekle hemen cikmaz.belirtiler gögüste kasinti bazen tiken batiyo gibi oluyor.belim agriyor bazenkasiklarim dünde tansiyon düstü kafami kaldiramadim .offf diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?