Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

ayzen sacmalama umudumu kesdim demek nedemek.bekle biraz daha hem pozitif düsün olurmu üzülüyorum bak

sağolun canlarım benim çok güzel destek oluyosunuz bana ben aslında bıcır bıcır biriyim bebeklere aşık biriyimdir sabırsızlanıyorum işte

:icecream:belki bi süprizde senden gelir.hem benimkide kesin degilki beklicez dimi.

kizlar sustunuz ayzen dayanamadim bidaha yaptim su karbonat isini yine köpürdü ofya hamilemiyimki acaba.

ben normaldede cok sik cikarim tuvelete kizkende böyledi.yani o sorun etmiyorum ya korkuyorum test icin bazi kandinlerda anca 5 gün cikica pozitif cikiyor.o yüzden beklemek istiyorum.off sekerlerim insallah hamisimdir

ben normaldede cok sik cikarim tuvelete kizkende böyledi.yani o sorun etmiyorum ya korkuyorum test icin bazi kandinlerda anca 5 gün cikica pozitif cikiyor.o yüzden beklemek istiyorum.off sekerlerim insallah hamisimdir

:roflol:kızlar siz alemsiniz yahuuu:roflol: ne karbonatı yaa inanmayın ole seylere bosverın dogru olsada tıbbı yontemler ne gune duruyo bosuna stres yapmayın aaaaaaaa
kıs gülsüü karbonata işemeyi biliyonda test almaya gelıncemi erken diyon :mymeka::roflol: git al şu testıde yap hadı sonucun bellı olur şimdiden hadı koş koşşş

ben birkac ay once dusuk yapmistim regl olmama 4-5 gun kala yapmistim onda testi cikmisti valla hatta nerdeyse bir hafta vardi , bende dayanamiyorum aslinda 11 subatta regl olmustum en son simdi 11 mart hala tik yok ama ya hamis degilsem diye yapmiyorum testi moralim bozuluyo o yuzden bekliyorum yoksa hamissen cikiyo guzelim yerimseniben

he bide sabah idrari diyolar ama ben oglen yapmistim testi yinede cikmisti

sende bi alemsin canım yaaaaa
sen yap şimdi çıkmazsa ve adet olmazsan 5 gün sonra bidaha yaparsınnnnnnn....

gerçeklerden bu kadar kaçmayalım yani değiştiremeyiz kiiii......yerimseniben

bizide meraklandırdınnnn şimdiiiiiiiii biz nasıl bekliycez.......:sm_confused:

gülsü bi gebelik testi yapacaksın biz anlmayız sabah ilk işin bu olacak

kafamçokkarıştıof kizlar gaza getirmeyin beni ben yurtdisindayim herkes diyorki bekle hemen cikmaz.belirtiler gögüste kasinti bazen tiken batiyo gibi oluyor.belim agriyor bazenkasiklarim dünde tansiyon düstü kafami kaldiramadim .offf diyorum

gülsüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü yoksa bile hayatın sonumu 5 gün sonra bi daha yaparsınnn hadiiiii çıkacak ben eminimklava:

aman onlar ne anlar türk insanının halınden:roflol: kımseyı dınleme bızıde catlatmadan kos gıt al testıde yap aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
yerli malı türlün malı herkes onu kullanmalıııı:teytey: hadı gıt bidene al test yap cabuk cabuk bende bu saatlerde yapmıstım ve anında çift çizgi cıkmıstı hadiii beklıyoruzz:enbuyukkk:

tamam yarin yapacam.durun kizmayin napim sonucu negatif görmektense böyle beklemek daaha iyi diyorum

:roflol:yok anacım anca karbonata işemeyi biliyo gülsü köpürtüp köpürtüp mutlu oluyo

:tomatof ayzen tamam dedik acaba dogrumu kafama takiliyor.yain yaparim söylerim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…