seren ben hemen haber vereyim durumumu canım.......12.gün hala beklemedeyim.....:)))))
:uhm:KIS SEN BI DOKTORA GORUN BENCE BAK BEKLEME BENDEN SOLEMESI BUKADAR GECMEMESI GEREK YANI NE ADET VAAARR NEDE BEBIS DIS GEBELIKTE YASAMIS OLABILIRSIN HABERIN OLMADAN COK BEKLEME GIT DOKTORA CNM
ya kızlar ben hala yapamadım şu takvimi
sitenin adresini verirmisiniz bana
arkadaşlar yanılmıyorsam dış gebelik olsa bile beta HCH testinde hamilelik çıkar ancak ultrason da dış gebelik ilk olarak teşhis edilir
:uhm:KIS SEN BI DOKTORA GORUN BENCE BAK BEKLEME BENDEN SOLEMESI BUKADAR GECMEMESI GEREK YANI NE ADET VAAARR NEDE BEBIS DIS GEBELIKTE YASAMIS OLABILIRSIN HABERIN OLMADAN COK BEKLEME GIT DOKTORA CNM
EVET CNM COK DOGRU SOLUYORSUNDA SUDENAZCIIM SAAOLSUN BU ZAMANAKADAR DOKTORA GORUNMEDI ONDAN HEMEN GIT DIYORUM NE OLDUGGUNU BILMIYORUZ CUNKU 12 GUN GECTI ADETI NE HASTALANMA VAAAR NEDE BEBIS ILGINC YANİİİ:uhm:
arkadaşlar yanılmıyorsam dış gebelik olsa bile beta HCH testinde hamilelik çıkar ancak ultrason da dış gebelik ilk olarak teşhis edilir
bencede arkadaşım gişt bakalım bi doktora testler ne diyo nagatifmi cıkıyoda sne bekliyosun
arkadaslar belimin altına yastık koydum diye yazıyor pek çok kisi. bende yastık koyuyorum ama belin altına koyunca daha beter egim oluor.bel altı demek kabaca anlatmak içinmi asıl konan yer kalca altına yastık ozaman dısarı çıkmaları engellenmis oluyor spermlerin ve içeri dogru gitmelerine yardımcı olurmusuz gibi geliyor. tam nereye koyuyorsunuz sizler yastıgı :) komik bir soru oldu biliyorum ama artık birbirimzçe sormadgıımz sey kalmadı yanıtlarsanız sevinirim.)))
regl tarihi gelipte henüz hastalanmayan anne adayları benimde 5 gün gecikti ve hiç bir ağrı sızı yok uyku yok .dr um 20 sinde beni kan tahliline cağırmıştı ama ben gitmedim pazartesi gitmek istedim.negatif sonucu elime almak istemedim evimin wc sinde bu hayal kırıklığını yaşamak dışarda yaşamaktan daha iyi gibi geldi hiç olmazsa rahatcana ağlayabiliyorsun ............
neyse regli gecikenler herhangi bir ağrınız yada sıkıntınız var mı ltf paylaşınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?