Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

kızlar bende bebek takvimi koymak istiyorum ama benim kontrol panelimde imza bölümü yok nerde bu imza bölümü

kızlar bende bebek takvimi koymak istiyorum ama benim kontrol panelimde imza bölümü yok nerde bu imza bölümü

hazırladığın takvimin adresini kontrol panelindeki detay bilgileri bölümünden sayfanın sonundaki kilo doğum takip kısmına yapıştırıyosun ve kaydediyosun...bu kadarcık...:içelim:

canım benim ne güzelll allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sen halen adet olmadın dimi canım

yok şekerim olmadım daha.......artık hiç bişey hissetmiyorum....bekliyorum randevu aldım..pazartesi belli olur artık....

sen sakın ihmal etme çalışmaları hızlandır...özellikle yumurtlamayı sakın kaçırmaaaa......

bak şimdi nasıl özendim ah benim yumurtlama günlerimde karıştı bu ay yüzünden...bi adet olsamda bitse ben neler yapacam da...yok işte......:sm_confused::sm_confused:

allah hepinize ne kısa zamanda hayırlısını nasip etsin. ateş ölçme yöntemini deneyin. sadee gögüsleimin ucu ağrıyordu. başka belirtim yoktu.ben de beklemiyordum benim içinde süpriz oldu

allah hepinize ne kısa zamanda hayırlısını nasip etsin. ateş ölçme yöntemini deneyin. sadee gögüsleimin ucu ağrıyordu. başka belirtim yoktu.ben de beklemiyordum benim içinde süpriz oldu

sidanurcum tebrik ederim canım sende ikinci bebeği bekleyenlerden galiba sen muradına erdin canım bende bugün 4 gün oldu günümü geceli bugün kan testi yaptım 0.41 çıktı negatif çok yıkıldım adette olmadım çok ümitliydim ama malesef yok

kıslar haberi dinledinizmi
6 aylıkken dünyaya gelmiş bi fakat doğum başlamadan önce anneye hemşirenin biri demişki.sen bu bebekten bişi bekleme bu yaşamaz ilaç verelim karnında ölsün demiş kadıncağız da eğer ölü doğacaksa tamam demiş doğumu beklemeyelim demiş.
sonra dr doğum başıyo demiş be bebek 6 aylık doğmuş hemen küveze almışlar sonra bebk öldü deyip morga götürmüşler.anne 3 saat kadar sonra bebeğe bakmak için morga gitmiş ve orda bebeğin kıpırdadığını görür gibi olmuş .ertesin mü bilmiyorum artık.cenaze için bebeği yıkamaya götürmüşler yıkayan kadın suyu dökünce bebeğin çene titremiş ladın inananmamış tekrar dökmüş suyu tekrar bebeğin çenesi titremiş.sonra başını falan kollarını falan oynatmış.hemen hastaneye götürmüşler.fakat tüm tadavilere rağmen bebeği yaşatamamışlar.
haberi izlerken o kadar kötü oldum ki kıslar anlatamam bunu buraya yazmam doğrumu bilmiyorum ama yinede yazmak istedim insanlar neler yaşıyorlar halimize şükretmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…