Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

kızlar evlenirken tüm muayeneleri yaptırmıştım problem yoktu maddi manevi yükü sorumluğuğu felan düşündürüyo beni bide yaş 22 bakabilecekmiyim

ben de adet oldum hayırlısı bakalım zaten bekliyodum,sizce ne kadar bekleyelim yani tetkiklere ne zaman gidelim olmazsa (inş o duruma kalmayız)daha 20 gündür korunmuyoruz ne kadr beklemeliyim?

ben de adet oldum hayırlısı bakalım zaten bekliyodum,sizce ne kadar bekleyelim yani tetkiklere ne zaman gidelim olmazsa (inş o duruma kalmayız)daha 20 gündür korunmuyoruz ne kadr beklemeliyim?

anladığım kadarıyla ilk denemen galiba...valla canım bu işler hiç belli olmaz bakarsın hemen olur..bakarsın bizim gibi beklerr durursun...tez zamanda kavuşursun umarım sende bebişine...bir iki ay daha bekleyebilirsin...gidince diyceği şu çünkü korunmaksızın 6 ay veya 1 sene içinde yaşa göre değişiyo olmazsa öyle gel diyecek..ve yüzeysel bi muayene edecek...genelde böyle oluyoda...ama genede bi görün istersen içinde şüphe kalmasın:içelim:...

bende oldum üzüldümde
ama 6 ay sağlıklı bi çiftin bekleme süresiymiş zaten stres yapmıstım şimdi biraz daha rahatım.Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu yaşamayı

arkadaşlar ben çocuk yapmayı düşünme safhasındayım hala dokturumla konuştum önceden muayene olup problem varmı bilmek istediğimi söyledim o ise 3 ay denememi sonra olmazsa gelmemi söyledi bana tavsiyesi sadece folikasit oldu ya problemleri önceden bilmenin yolu yokmu

sevgili Ebrar43 arkadaşım doktorum çiftlerin gebe kalma şansının ilk denemeden 4. denemeye kadar yüzde 20den yüzde 90a kadar arttığından bahsetti belki fikir verir paylaşmak istedim

Ya sisim saçmalama. 45 e kadar yolumuz var. sen vazgeçersen ben ne yapayım...umarım o yerleşme kanaması gibi bişeydir.. umudumuzu yitirmek yok Walla nerdesin bilmiyorum gelir pataklarım... klava:

canım a.s. malesef kanamam şiddetli bir şekilde devam ediyor tutunma yada yerleşme değil.....ama sakın merak etme umudum kalmadı dedim VAZGECTİM demedim Anne olmak isteyen hiç bir anne adayı vazgecmemeli zaten ...bu şuna benziyor " ben bir gün bir böceği suyun içinde seyretim böcek sudan kurtulabilmek için cırpınıyordu cırpınıyordu sonra yoruluyordu biraz dinlendikten sonra yine bir hırs geliyordu ve tekrar deniyordu ve bu cırpınmanın sonunda kuru yere gelerek kurtuluyordu işte öyle birşey ......bende biraz dinlenmek istiyorum tabiki bu benim istediğim birşey en doğrusunu bana yarın dr söyleyecek ama ben 1 ay dinlendikten sonra 4. aşılamayı denemek istiyorum .......

AAAA şekerim oldunmu adet olmadıysan kesin hamişsin...benim bildiğim yeni hamişlerde pembe akıntı olur...öyle okumuştum bi yerde....

sudenaz cım teşekürederim ama malesef 2 gündür devam eden bir kanamam var bu seferde olmadı olsun 1 ay boş diğer aylara nasip kısmet diyorum .......
BU ARADA BENİ LİSTEDEN SİLEBİLİRSİNİZ BİR SONRAKİ REGL TARİHİM 17 NİSAN
SİZE VE TÜM BEKLEYENLERE BOL ŞANS DİLİYORUM

seren Ben Adimi Mart Ve Nisan Ayina Yazdirmiş 2 Listeden De çikartirsin Beni

Kizlar benide listeden silebilirsiniz adet oldum.Hayirlisiyla insallah bir dahaki aya.Bir sonraki adet tarihim NISAN 20 yani dogum günüm insallah nazli bebisim bana sürpriz yapar bu benim en güzel dogum günü hediyem olur.Allah herkesin gönlüne göre hayirlisini versin.Dualarim bütün bebek isteyip yolunu bekleyenlerle Allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…